České investiční projekty Tip-invest, Bsmartinvest lákají vysokým zhodnocením peněz pomocí sportovního sázení. Ale pozor!

06.04.2013 01:46

 

V tomto článku přiblížím české ,,investiční" projekty Tip-invest a Bsmartinvest, protože jsem na Tip-invest dostával v posledních dnech dotazy a zároveň jsem vypozoroval, že lidé nechápou spojení sportovního sázení a matematiky jako investiční příležitost.

Tip-invest je nový program a Bsmartinvest funguje již nějakou chvíli, ale aby projekty fungují na stejném principu a proto budu v tomto článku mluvit k oboum systémům.

Musím říct, že celý systém je celkem promyšlený a dá se pochopit, že pro mnohé také zajímavý, ale využívá neznalosti lidí nejen ve sportovním sázení, ale hlavně s tím spojenou matematiku, statisku, varianci a předpokládanou hodnotu. Právě toto jsou výrazy, které je potřebné spojovat se sportovní sázením, pokud to člověk chce využívat jako dlouhodobě ziskovou záležitost.

 

Úvodem:
Program Bsmartinvest již nějako dobu znám, dá se říct, že to může být skoro od začátku a před nedávnem se objevil nový program s názvem Tip-invest, který je úplnou kopírkou Bsmartinvestu. 

Oba programy mají podobné podmínky, co se týče fungování, výnosů, členství, kompenzačního plánu, jsou tam pouze menší odlišnosti, ale princip je stejný.


Již když jsem dostal nabídku od jakých si managerů z Bsmartinvestu, tak jsem si udělal celkem dobrý obrázek o tom jak vše funguje. I když se mě snažili opravdu delší dobu přesvědčit, tak hned od začátku jsem měl jednu výhodu a to, že jsem tomu rozuměl více než oni. Protože matematika a statistika ve spojení hazardních a dovednostích her je jedna z mojich dlouhodobých zálib.

Po několika hodinových telefonických rozhovorech s těmito ,,managery" z Bsmartinvestu jsem celkem jasně řekl svůj názor a také fakta, proč to dlouhodobě není výnosné, ale jak bylo vidět, tak tito lidé měli svoji hlavu. Na druhou stranu bylo zjevné, že se jedná o lidi, co jsou zkušení v obchodním jednání a přesvědčování.

S majitelem Tip-investu jsem také telefonicky mluvil, ten byl více reálně uvažující a některé věci se nesnažil vyvrátit. Argumentoval také, že má vystudovanou vysokou školu se zaměřením na matematiku a statistku. Na což jsem mu zase já mohl akorát říci, že asi nedával ve škole pozor, pokud si myslí, že tento systém bude pro lidi dlouhodobě výnosný.

 Ale byl bych asi naivní kdybych si myslel, že toto je opravdu účel obou programů, aby vydělali lidé, co investují peníze. 

Jak funguje systém, dle slov  Tip-Investu:
Nastavíte si svoji strategii sázení, která zajistí výši zhodnocení vašich peněz. Rizikovost sázení si určujete sami. Napíšete výši investičního kapitálu, který chcete zhodnocovat. Zvolíte jednu z variant sázení a podle ní vám systém přesně vypočítá, kolik máte vsadit každý den, abyste měli požadované zhodnocení vašeho kapitálu. Zvolený počet dní rovněž určuje, na kolik dní systém propočítá váš investiční kapitál na jednotlivé sázky pro případ série proher za sebou. 

Například '7 dní' znamená, že až po 7 prohře v řadě jste ve ztrátě 100% vašeho investičního kapitálu.

Pokud zvolíte variantu 6. dní, tj. variantu s nejvyšším zhodnocením, můžete ,,nejrychleji" zhodnotit své finance až o 46,5%

Varianta na 7. dní, umožňuje zhodnocení až 25 %

Varianta na 8. dní umožňuje zhodnocení až 14,1%

Varianta na 9. dní umožňuje zhodnocení až 7,8 %

A varianta na 10 dní umožňuje zhodnocení až 4,35 %, přičemž u všech variant jde o zhodnocení za 30 dní.

Celou dobu máte peníze pod svoji kontrolou, protože tikety sázíte sami v sázkové kancelář. Vy si pouze nastavíte jaký bankroll do toho chcete dát, aby vám to vypočítalo kolik a na co zrovna máte vsadit. Například si zadáte 10 000 Kč a pak už sázíte podle toho, co vám systém řekne.

 

Jak Bsmartinvest tak Tip-Invest tvrdí, že zápasy pro ně vybírají profesionálové, kteří analyzují zápasy celý den. Pravdou spíše bude, že pouze využívají některé tipery po internetu, možná si i něco platí, každopádně tyto typy nejsou ziskové. (Alespon co se týče Tip-Invest, kdy jsem spočítal historii, Bsmartinvest nemá k dispozici žádnou historii her a tak nemohu posoudit, ale určitě má svůj důvod, proč to nemít)

Samozřejmě oni budou argumentovat, že není potřeba, aby vycházel každý tip, protože oni mají unikátní metody, která vypočítá při prohraném tiketu, jakou částku vsadit na další tiket.

Tento systém právem pro mnohé může připomínat systém navyšování sázek zvaný Martingale a využívaný například při ruletě, kde se ale jedná vždy o dvojnásobnou sázku a to je velmi špatná strategie z dlouhodobého hlediska. Zde to funguje na stejné principu, akorát to není dvojnásobek, ale je to vždy vypočítáná k hodnotě kurzu. 

Řekněme si v prvé řadě, jak vzniká takový kurz ve sportovním zápase. Kurz vlastně vyjadřuje procentuální hodnotu pravděpodobného výsledku. Mínus marže sázkové kanceláři, která bývá cca 5-15%. Tomu se říká sázka pro nás mínus EV. Jediná možnost dlouhodobého profitování na kurzovém sázení je hledat opačné tedy + EV sázky pro naše sázky. Je to tedy souboj mezi sázkařem a bookmakerem, který vytváří kurzy pro sázkou kancelář.

 

Uvedu matematický příklad, jak účinný je systém sázek, který využívá Bsmartinvest a Tip-invest z dlouhodobého hlediska:

Budu počítat s přibližnou hodnotou nula, tzn že kurzy budou z dlouhodobého hlediska neziskové, ale nebudou ani ztrátové.

To je počet z hlediska EV. Například u kurzu 2% znamená, že pravděpodobnost, že to tak dopadne je 50% a EV=0. A tím jsme tedy z dlouhodobého hlediska na nule.

Vezmeme-li v úvahu tyto podmínky jak výše píši, můžeme se ptát, jaká je pravděpodobnost šesti po sobě jdoucích proher.

Ačkoliv pravděpodobnost šesti po sobě jdoucích proher ze šesti roztočení je vcelku malá (cca 2.%), s rostoucím počtem pokusů(tipů) stoupá velmi rychle.

    Při 68 tiketů je šance 50.% , že prohrajeme šestkrát v řadě.
    Při 150 tiketech je šance 80.% , že prohrajeme šestkrát v řadě.
    Při 250 tiketech je šance 95.0% , že prohrajeme šestkrát v řadě.

Vzhledem k tomu, že kurzy bývají vyšší než 2, průměrně tak 2,3, tak je pravděpodobnost ji odlišnější a příklad by dopadl ještě hůře pro sázkaře, protože kurzu budou s největší pravděpodobností stejně - EV. Toto je pouze příklad, aby to bylo lépe k pochopení. Takový příklad by seděl například k hodu mincí, kde je pravděpodobnost 50 na 50.

 

Vidíme tedy, že čím více tiketů budeme sázet(delší období), tím je větší pravděpodobnost, že přijdeme o celý bankroll. 

Kdy o něj přijdeme je pouze vlivem náhody, tedy variance, která zrovna nastane. Můžeme přijít hned v prvních šesti tipech a nebo až třeba 200 tipech, kdy už je šance přibližně 90%, že během takové serie nastane zkutečnost šesti po sobě stejných tipů v náš neprospěch. Tedy správně řečeno, šest špatných tipů.

Jak vidíme, tak výnos za 46,5% za měsíc je nesmysl. Protože budeme pravidelně přicházet o celý bankroll a z dlouhodobého hlediska s největší pravděpodobností nebudeme profit vůbec, to bude záležet pouze na variance, náhodě, jak zrovna budou vycházet tipy.

Tím, že si vybereme třeba menší zhodnocení, např. s možností ztráty bankrollu po 9. špatných tipech v řadě, které umožňuje zhodnocení až 7,8 %, tak zjistíme, že je pouze menší pravděpodobnost, že přijdeme o celou částku z krátkodobého hlediska, ale z dlouhodobého hlediska, kdy také se zvyšuje převděpodobnost delší neúspěšné serie, tak budeme přicházet o celý bankroll tak jako tak. 

Takže nepomůže ani vzolit si delší časové období z dlouhodobého hlediska to vyjde stejně a riziko je nižší jen z krátkodobého hlediska a stejně tak je nižší výnos.

 V případě vzolení plánu s menším rizikem je dost možné, že několik měsíců budeme vyhrávat a pak prohrajeme vše a budeme zase na nule a nebo v mínusu, či částečně v plusu. Je to úplně stejný příklad, akorát jiná pravděpodobnost, ale co se týče výnosu, tak může dopadnout klidně hůř, jak předchozí případ na 6 dnů. 

Nižší výnos, nižší riziko ztráty, ale když budeme mluvit o aktuální hodnotě každého tipu, tak je to úplně stejné. 

Tedy například když to přeženeme a dáme každé sázce hodnotu 0 (tzn. že kdybychom sázeli klasickou metodou, tak bychom byli dlouhodobě na nule) tak každý tiket, který sázíme má hodnotu 0 z dlouhodobého hlediska. Ale počítejte v tomto případě, že nebude mít nula, ale budu mínusové, protože tipy které dávají tyto systémy nebudou s největší pravděpodobností dlouhodobě ziskové, což ukazuje historie sázekv Tip-investu.

 

Partnerský program a členství:

Právě tento partnerský program je takovou podstatou celého investičního projektu, možná se pouze skrývá za kurzovým sázení.

Do programu totiž můžete přijít pouze na základě číselného klíče, který vám dal k dispozici jiný člen. Toto je právě to, proč je pro majitele a nebo i pro některé členy, co tento program doporučují  ziskový. Každý člen totiž platí poplatek 1 500 Kč měsíčně a pokud člen doporučí další členy, tak získává odměny, které jsou až do páté linie, tím si tedy může zajistit měsíční profit z týmových poplatků.

 

Závěr

Celý program tedy stojí hlavně na doporučování dalších členů, což není nic neobvyklého a ani špatného, ale problém je ten, že nabízí špatný produkt a tím neříkám, že sportovní sázení je špatný produkt, ale tipy a celá strategie je špatná a není dlouhodobě výnosná a ještě k tomu může dělat z lidí gamblery. A lidé budou ztrácet, když nedoporučí další lidi, aby ztráceli peníze sázením.

Návratnost investice, která je uvádněna není platná z dlouhodobého hlediska, tyto procenta jsou pouze platné, když nepočítáme ztrátové serie. A mnoho členů se snadno ztrácí v té matematice a statistice, tak to vlastně vůbec nechápe.

A celý program těží z toho, že vlastně je celkem malá pravděpodobnost, že během prvních měsíců a nebo i delší dobu třeba nevyjde ten nejméně ziskový plán.

Ale co kdybych vám nabídl plán, kdy budu si každý vybere jedno číslo od 1 do 100 a 99 čísel bude výherních a pouze jedno číslo, například 10 bude prohrávající. Budu losovat každý den jedno číslo s pravděpodobností tedy 1ku100 a pokud vyjde, tak vám vyplatím 1% ze vsazené částky, pokud padne číslo 10 přijdete o celou vsazenou částku...

Říkáte se, že je to mála pravděpodobnost, že padne číslo 10? Ano, to sice je a přesně je to právě 1% a to 1% dostáváte právě v případě výhry. Každá sázka tedy má hodnotu v předpokládané hodně (EV) 0. Akorát díky varianci můžete být z krátkodobého hlediska v plusu a nebo také v mínusu, ale dlouhodobě má matematickou hodnotu 0 ! Matematicky nevyděláte, ani neproděláte.

 

Rada na závěr:

Přemýšlejte vždy z dlouhodobého hlediska. A hlavě se snažte vůbec přemýšlet.....

 

 

21. května 2013 - Vzhledem k rozsáhlejší diskuzi, která začala probíhat k Bsmartinvest / Tip-invest, jsem ji také zkopíroval přímo do tohoto tématu (recenze). Jinak stále zůstává také v tématu diskuze..

Dostal jsem také celkem dost emailů od lidí, co přišli o peníze a nebo mají negativní zkušenosti v Bsmartinvestem. Co se týče Tip-investu, tak ten je novější a serié také přijdou, protože je to nevyhnutelné samozřejmě.

KECY jsou samozřejmě nějaké testování, což je dost možné, že uslyšíte, že to bylo několik let testováno atd. Lži pouze. A i kdyby, tak je to úplně jedno, co kdy bylo, ale záleží co bude a násobení sázek na stylu martingale je nejlepší strategie, jak přijít o bankroll. 

Ani bych se nedivil tomu, že Tip-invest vznikl od stejných majitelů a nebo v souvislosti, , že Bsmartinvest už má špatné jméno. Tak je potřeba oblbovat lidi pod jiným názvem. To je pouze spekulace. Každopádně když mi volal majitel Tip-investu, tak řekl, že komunikuje s majitelem Bsmartinvestu.

 

V diskuzi níže můžete přidat svůj názory a nebo zkušenosti s Tip-investem a Bsmartinvestem.

—————

Zpět


Diskuze, názory, zkušenosti

Datum: 10.10.2013

Vložil: Tomáš 10.05.2013

Titulek: Bsmartinvest a jiné

Chtěl bych diskutujícím a hlavně adminovi poděkovat za seriózní příspěvky a objektivní informace k různým systémům které ne/vydělávají. Mám negativní zkušenost s bsmartinvest.com, kde jsem prohrál svůj kapitál.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Markéta 10.05.2013

Titulek: Re: Bsmartinvest a jiné

Připojuji se k Tomášovi. Mám zkušenosti s rizikovými investicemi - dobré i špatné. Přečetla jsem dost různých webů a blogů. Často jsou na nich informace vyčtené, zkopírované, různě upravované a zkreslené. Web, kde autor píše vlastními slovy, nic nepřikrášluje, má zkušenosti a navíc přemýšlí (a podle mého názoru dobře), je celkem rarita :)

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: MIREK 04.05.2013

Titulek: Bsmart Invest

"my máme tipaře, který má absolutní přehled a významné informace ze zákulisí všech sportů na základě nichž každý den vybere dle svého uvážení nejlepší sázku(y)."

S Bsmart mám také zkušenosti. A s touhle pasáží nesouhlasím.
Některé typy, rozhodně nemohli být od profi bookmakera. Například sázky na Ligu Mistrů nebo na finále extraligy (zlin-plzen), kde byly kurzy téměř totožné. V daný den, určitě byly více předvídatelné zápasy.

Navíc kolik tak profesionální bookmakeři berou peněz? Určitě nevěřím, že zisky Bsmartu dokážou pokrýt jejich náklady.

A můj kamarád prohrál 10000....

ahoj

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 05.05.2013

Titulek: Re: Bsmart Invest

Nevěřím, že by žádný schopný a dlouhodobě ziskový tipař spolupracoval nějakou formou z Bsmartinvest a nebo Tip-invest. Každý kdo tomu rozumí, tak ví, že násobení sázek je nesmysl a je to pouze klamání lidí. Násobení sázek je systém, který každého jednou položí a přijde o svůj bankroll, proto takou formu nesází nikdo, kdo tomu alespon trošku rozumí. Obyčejně platí pravidlo, že profit sázkaři ani nenabízí prodej tipů a nebo tak. Jednoduše řečeno, kdo je profit nemá potřebu se prodávat.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: hloupy sazkar:-) 09.05.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

A je to tu, přišla jsem o celý svůj kapitál (28000,- Kč), a dnešním dnem zřejmě i ostatní investoři bsmartu (řekla bych, že většina). Bohužel jsem byla v systému jen asi tři týdny a dnešní den byla sedmá prohra. Takže slova prezentovaná na prezentaci firmy byla zřejmě velmi lživá, myslím ta, že tipař se za čtyři roky testování spletl nejvíce 6x po sobě.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 10.05.2013

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Jasně, to jsou totální nesmysly, to je stejné jako v Tip-invest. Žádné testování není a i kdyby, tak to nic neovlivní, protože když o historii vůbec nejde, to s tím vůbec nesouvisí, co se bude dít v budoucnu.
Ani ty nejlepší portály na světě, které mají nejvyšší úspěšnost, tak jsou tam serie chyb. A násobení sázek je cesta ke krachu to platí úplně všude. Protože to snadno dojde do situace, kdy riskujete velkou částku v poměru, co můžete získat.
Musel jsem se opravdu smát, když jsem si volal s majitelem Tip-investu, který mi volal. Ale jako mě je to jedno, at si každý sází jak chce, ale akorát říkám, že násobení sázek nemá smysl, to ví každý, kdo tomu rozumí. A možná právě proto vznikl i Tip-invest, protože Bsmart už třeba začal mít špatné jméno. No teda alespon majitel Tip-investu řekl, že se zná z majitelem Bsmartu, takže kdoví jak to tam mají přesně...

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: hloupy sazkar:-) 13.05.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Moc děkuji za Vaši odpověď i za vaše stránky - byly první co mi otevřely oči - no bohužel pozdě. Ale zase člověk se z chyb učí.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel Krásl 23.04.2013

Titulek: Bsmart Invest

Zdravím admina,

Nevím jak Tip Invest (který nějaký "chytrák" okopíroval), ale u Bsmartu je nejvýdělečnější a nejrizikovější 7midenní cyklus, což znamená, že abychom přišli o svůj kapitál, musel by přijít chybný tip 7x po sobě. Historie tipaře který pro nás pracuje (Ano, skutečně máme profesionálního tipaře) je taková, že po dobu 4 let nepokazil více jak 6 tipů v řadě za sebou a to se stalo jen jednou. Samozřejmě že riziko zde je, každý ale ví, že pokud chce investovat nějaký kapitál, je zde určitá rizikovost. V každé investici. Když zde porovnáme rizikovost a výdělečnost, tak nevidím důvod neinvestovat. Zvláště pokud připočteme fakt, že investovat se vyplatí (zaplacení měsíčního poplatku 1500kč) již od 1600 kč, vzhledem k bonusům které sázkové kanceláře poskytují.

A to nemluvím o tom, že i kdyby se během prvních pár měsíců pokazilo 7 dní v řadě, tak ale do té doby již mám vyděláno více jak 100% kapitálu, tudíž nic neztratím.

Bsmart náleží firmě Novitum s.r.o. Pokud se chcete přesvědčit, mrkněte do Obchodního rejstříku

O princip zvaný Martingale používaný na ruletě se nejedná, jelikož u Martingale stále zvyšujete sázky a až přijde výhra, bude jen ve výši vaší první sázky. U Bsmart dostane svůj výdělek za každý den. A hlavně! U rulety je to čistá náhoda co padne, my máme tipaře, který má absolutní přehled a významné informace ze zákulisí všech sportů na základě nichž každý den vybere dle svého uvážení nejlepší sázku(y). Nejedná se tedy v žádném případě o náhodný výsledek.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin |23.04.2013

Titulek: Re: Bsmart Invest

Co se týče matematiky, tak je vše řečeno v recenzi a nelze něco vyvrátit. Pokud člověk umí přemýšlet, tak mu to dojde bez toho, aby to četl. Stejný názor jako mám já bude mít každý člověk co rozumí EV investicím, sázení a ví co je to variance..
Dále do Bsmartu by nešel ani žádný rozumný sázkař. Jediné jak je možné dlouhodobě vydělat v sázení je dělat plus EV sázky, které těžko říct, jestli Bsmart invest má, protože historii krije a ani nechce zveřejnit.
A to co jste napsal je lež, protože co tak vím, tak Bsmart měl minulý rok nějakých 11 po sobě špatných chyb a nevím, kde jste došel na to, že Bsmart funguje 4 roky, respektive pokud nedokáže prokázat veškerou historii sázek, tak to nemá cenu vůbec řešit..

Já chápu, že když je někdo člen něčeho, tak má k tomu určité sympatie. To je jako kdybych přišel do mezi lidi z Amway a říkal, že je to špatná firma, samozřejmě že pro mnohé je ta nejlepší.
At si každý obhajuje systém, jak chce, ale musím to hodnotit objektivně a psát pouze pravdu, neřekl jsem nic vyloženě negativního o těchto projektech, kdyby se jednalo o plus EV sázky, tak by to byl dobrý systém.
Nemá cenu se hádat o pravdě, jak jsem řekl výše, každý kdo tomu rozumí, řekne steně to co já..

A tím, že se tady ještě snažíte získávat lidi kontaktem, tak to mi přijde už ubohé, nahánět lidi můžete jinde, ale ne v diskuzi, která k tomu neslouží.
Nepotřebujete přece žádné lidi, když vyděláváte spustu peněz investicemi.
Zároveň jsem také říkal, že Bsmartinvest je z mého pohledu na lepší úrovni jako je Tip-invest, protože tipy mi připadali rozumnější, ale taky nedává k dispozici dostatečnou historii, kterou jsme nedostal nikdy do ruky.
A to jsem dostal už dříve jednu nabídku z Bsmartu, abych tam dělal managera za slušnější podmínky, ale tak i přes to, že systém je promyšlený dobře, tak dost věcí se moc tají a pokud jsem nedostal do roku kontakty a na tipaře a nebo třeba celou historii a výsledky toho člověka, tak pak nemá smysl se o něčem bavit.
Jak jsme řekl, pokud chce někdo být profit v sázení, tak musí dělat + EV sázky, pokud to Bsmart ted dělá, tak se to dá řešit, pokud ne, nemá smysl řešit žádný investiční systém, který si hraje pouze s variancí, protože jediné na čem se dá dlouhodobě vydělávat je pouze struktura.

Zároven také doporučuji doplnit vzdělání v oboru statistiky, EV - předpokládané hodnoty a variance - určité odchylky od daného středu v porovnání s krátkodobého a dlouhodobého hlediska

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel 23.04.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Bsmart má na seznamu spousty inovací a novinek, teď se hlavně pracuje na marketingu, ale na řadě je i kompletní historie našeho tipaře, která bude přístupná po přihlášení na platformu Bsmart invest. Absolutně nevím, kde jste vzal 11 po sobě jdoucích chyb. A pokud dobře čtete, nenapsal jsem, že by Bsmart funguje 4 roky. Byl přibližně 1 rok ve fázi testování a poté byl jeho finální produkt představen široké veřejnosti zhruba před 3mi měsíci.

Investicemi vydělávám, ano, ale protože můj kapitál není nijak zázračný, tak to zatím není mnoho. A mimo jiné, byl bych hlupák kdybych nevyužil příležitosti manažera a nezvětšil si svůj výdělek. :)

Já rozumím pravděpodobnosti a varianci, mimo jiné jsem se hodně zabýval ruletou a matematiku miluji. Měl byste si uvědomit, že člověk (tipař) který vytváří a určuje kurzy pro sázkovou kancelář je ten samý tipař co dělá pro nás. (Dělal tipaře pár let pro jednu velmi známou sázkovou kancelář) Takže, má velmi dobré zákulisní informace a dostatek zkušeností pro to, aby nám dokázal dávat kvalitní tipy. (Nedávno jsme měli 7x za sebou výhru) Nejedná se zde tedy o hru náhody, na kterou se variance a pravděpodobnost uplatňuje. Nepopírám, že zde jisté riziko je, ale je mnohonásobně menší, než popisujete ve své recenzi.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 24.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Opravdu nevím, jak dlouho jste v tomto programu, ale naznal jsem, že v tom úplný pořádek nemáte.
Každopádně že jste to dobře napsal a dá se o tom diskutovat a třeba to nejsou příspěvky, které nemají hlavu a patu.
Bsmart krije výsledky za zpětnou dobu, v roce 2012 to dělal, to dobře vím o tom nemusíme diskutovat, měl jsem jednání s Bsmartem delší dobu. Pokud tam dosadil historii, tak nikdo nemůže vědět, jestli není vymyšlená.
Pokud člověk dělal bookmakera, tak by měl vědět, že bude těžko porážet kurzy bookmakerů sázkovek, protože ti také mají dobré info. V této době funguje i spolupráce a jsou experti v každé lize.
Kurzy bývají mnohody výrazněji pod EV. A myslíte si, že třeba hlavní bookmaker Fortuny Hanák dává dobré tipy pro magazín sport? Nebo dobré jsou, ale kurzy jsou také právě v té hodnotě co se týče procent.
Sám Hanák a mnozí další bookmaři nesází profesionálně, protože vše je o kurzech, které bývají nízké co se týče sázkovek, které mají licenci u nás. A pokud člověk zase bude sázet v internetové sázkovce, tak pokud bude ziskový, tak mu bude znemožněno sázet tím, že limity budou snížené, ale tak to zase není taková překážka v porovnání kolik sázkovek je..
Dobře vím jaké jsou reálné statistiky profi sázkářu za celkem dost let, vím co je reálné a co není a taky samozřejmě znám násobící systémy, které kdysi taky už někdo uplnoval, ale to už více roků, pak jsem myslel, že už to dávno skončilo a ted vidím dva programy. Jediný rozdíl je, že je tam mlm strkutura a pokud by tam nebyla, tak by asi nikdo nebyl vůbec.
Takže pokud někdo chce dělat systém kvůli struktuře, tak je lepší si asi udělat nějaký kroužek pyramidových přátel a předávat si peníze mezi sebou a to rovnou 100% , tedy ještě jde výrazné procento majitelům :)

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel 25.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Koukám že nemá moc smysl o tom s vámi diskutovat. Mimochodem, náš tipař má svůj tým expertů, každý z nich mu sleduje jinou ligu.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 25.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Musíte hlavně také psát věci, které jsou založené na pravdě, tedy mluvit pouze o tom, čemu rozumíte. Takže doporučuji doplnit znalosti v tomto oboru.
Nemá smysl moc řešit takové věci. Kombinované sázky jsou nesmysl, vždy pouze záleží na + EV tipech, jak už jsem řekl výše. Můžu klidně udělat simulace, jaká je pravděpodobnost sérii, ale to bych musel znát hodnotu.
Upřímně nemyslím si, že by nějaký dobrý tipař spolupracoval s Bsmartem, spíše to vidím tak, že někde tipy opisují a nebo mají předplacené tipéry, což může udělat každý člověk.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel 25.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

No však říkám, že nemá smysl se o tom s vámi bavit. Já zde předkládám jen pravdivé informace a své zkušenosti. Můžete si dělat simulaci jakou chcete, pokud si budete myslet, že tipy se jen tak dávají od oka na jakýkoli zápas se nám zachce. Očividně "víte" své. Takže si o našem tipaři pochybujte jak chcete, to je jen váš problém. Tipy si sice může koupit každý, ale za vyšší cenu a bez našeho know-how.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 25.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

To by mě zajímalo, kde je to know-how. ?
Takové násobicí systémy jsou již známi od začátku sázení a postavit takovou tabulku násobení a výpočtu není problém pro žádného středně zručného programátora. Není to žádný know-how..
Ale nemá smysl se o tom bavit, zeptejte se klidně i někoho jiného, hlavně někoho kdo rozumí sázení, ne v Bsmartu.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 25.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Ale já nejsem vyloženě negativní. Jen jsem chtěl upozornit, že ty výnosy, které jsou tak řečeny nejsou reálné z dlouhodobého hlediska, takže ty reálné výnosy jsou jinde. A hlavně taky, že násobení sázek také nic neřeší z dlouhodobého hlediska. Protože jsem poznal různé lidi z těchto systémů a všichni měli společnou jednu věc a to, že nerozuměli sázení, byli to začátečníci, takže ani nechápou moc, co je v sázení reálné a co není a také jak složité může být dlouhodobě profitovat v tomto oboru. Jak už jsem říkal, násobení nic neřeší, jde o jednu věc a to aby byly sázka dlouhodobě +EV. Pokud jsou tipéři dobře, tak teoreticky být mohou, pokud člověk bude vyhledávat dobré kurzy. Ale to je právě to, co jsem říkal od začátku Bsmartinvest historii minulý rok tajil. A tu dlouhou serii proher vím od jednoho člena, ale mě je to celkem jedno, at je 11 proher po sobě, ale jde mi pouze o dlouhodobé +EV sázky, delší řady proher a výher jsou normální a nevyhnutelné. Sázky za posledních pět měsíců v Tip-investu nejsou +EV, ale v Bsmartu to nevím. Pokud tedy vše zveřejňují, tak mi pošlete tu historii na email a já se na to podívám...

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: zdeněk 23.08.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

zdravim admina.prosím o vysvětlení co je to +EV sázka.díky

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Tomas 23.04.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Argumentujete zde znalosti matematiky, ale vase procentuelni vyjadreni sance na 6 proher po sobe je spatne.

-> pravdepodobnost, ze 6x po sobe tickety nevyjdou je 0.5^6.

Tj, opacny pozitivni jev, ze alespon jednou za 6 ticketu vyhrajete je (1-0.5^6).

Nehlede nato ze na BSmartInvest je nejmensi interval 7dni..
ale dejme tomu, ze nechame tech 6.

Tim padem pravdepodobnost ze ani jednou za 250 ticketu nevyjde 6 ticketu po sobe je (1-0.5^6)^(250/6) ... (250/6) je pocet serijí 6ti ticketu

a konecne, pravdepodobnost ze pri 250 podanych ticketech nastane situace, kdy bude 6 po sobe jdoucich ticketu prohranych je 1-(1-0.5^6)^(250/6) = 48% , coz je min nez polovina.. za tri ctvrte roku.

Nehlede nato, ze pokud nastane 6 proher, nebo 7 nebo 8... tak nedojde k tomu, ze se cely system sesype a clovek prijde o uspory.. jen bude dalsi den sazka o neco vyssi nez jeho samotny kapital a bude nucen prisypat nejake penize navic, aby se vyhnul ztrate. A davat do takoveho systemu vsechny penize co clovek ma udela jen vul.

PS: S BSmartInvest nemam nic spolecneho, jen docela uvazuji, ze to zkusim ..

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Tomas 23.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Ok, tak muj vypocet je asi taky blbe (uvazuji pouze ze ticket nevyjde 6x po sobe v jednotlivych pokusech po sesti, jenze on muze nevyjit po sobe kdekoliv).. Napsal jsem si nato program a pri 250 ticketech to vychazi na nakych 87%

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 24.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

No můj výpočet je správně, počítal jsem to s hodnoutou EV 0 a je potřeba brát v potaz, že variance nezná historii, to je důležitý faktor, který dost často se zapomíná a přesně na tom stojí systém násobení.
Pokud člověk chce být profit, musí sázet jen + EV sázky, neexistuje jiný způsob jak být profit.
Pokud si uděláte simulaci případů třeba i 7 po sobě a nebo 10 po sobě, tak to vyjde uplně stejně z dlouhodobého hlediska. Každá simulace ale bude jiná. Jednou se stane, že konec bude v prvním měsíci, pak třeba v šestém měsící, v osmém atd.. Může mít v druhém roce a nebo 2x ve dvou měsích za sebou, jde o varianci tipera. A je jedno, jak člověk sludej sport a nebo nesleduje, protože bookmakeři jsou také experti na konkrétní ligy a kurzy dávají s hodnoutou cca -15, což je celkem dost. A kor české jako Tipsport a Fortuna nepatří k těm špičkám, co se týče kurzů. Ale je potřeba si neříkat, že něco ne nejpravděpodobné a že se stane tak jendou za takovou a takovou dobu, je potřeba opravdu počítat v reálné hodnotě v EV, tzn kolik má kážná sázka hodnotu. Protože nemůžeme se bavit, že je to třeba 40% měsíčně, když je jasné, že díky některým ztrátám to pak bude klasat a hodnota během roku nemusí být 12x měsíční výnos, ale může být třeba jen 2x měsíční výnos a najednou po rozpíčátání je výnos na úplně jiném procentu.
Vždy je potřeba počítat jen reálnou hodnotu v EV, další počty jsou jen vliv, statistiky, náhody, variance...

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Bsmart Invest 21.05.2013

Titulek: Re: Bsmart Invest

No, Karle nemohu souhlasit, co jsem u BSI byl(3 měs.), tak tip nevyšel 9x po sobě a to hned ve dvou cyklech a já přišel o 2x20tis. Tak na tom nevidím nic úžasného, když jiný tipaři to dávájí na zlomek ceny než 1500kč/m.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 27.04.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Ok, díky za info, tak vypadá to, že Karel tam asi moc dlouho není. Násobení sázek je ošemetné, to je pouze tah na lidi. Každý profi tipař nabízí jen kurzy na jednotlivé sázení, ještě jsem se za x roků nesetkal s žádným profíkem, který by násobil sázky, protože to je jednoduše nesmysl.

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel 29.04.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

A kdy jste tam byl? Ve fázi testování? Od toho je testování, aby se zjistilo kde by mohli být případné problémy :)

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: Karel 29.04.2013

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Jsem u BSI 2,5 měsíce a za tu dobu byla prohra maximálně 4x v řadě. A to jen 2x

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 30.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Hoďte si mincí 75x a pak uvidíte, že třeba se také stane, že nejdelší serie bude 4x stejná strana. Ale je vysoká pravděpodobnost, že už v těchto 75 hodech budou delší serie a z dalouhodobého hlediska je to nevyhnutelné.
Přemýšlet v rámci 2,5 měsíců je totální nesmysl, navíc jak už jsem řekl několikrát, násobení sázek nikam nevede, to už se ví od pradávna. Vy totiž přemýšlíte moc jednoduše a to je problém, to je jako kdyby jste prošel minovým polem a žádná mina by zrovna nebouchla a vy by jste pak tvrdil, že žádné miny tam nejsou..

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: admin 30.04.2013

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

A ještě jestli máte tedy historii tipů alespon z těch posledních měsíců, které tipy byly nabízeny, rád bych se podíval, pak by se to dalo lépe hodnotit. Jde mi přímo o zápasy, kurzy a jestli vyšly a nebo ne..

—————