Info-marketing patří mezi rozšiřující způsoby výdělku na internetu.

29.03.2014 00:21

 

Info-marketing je v této době celkem populární způsob, jak se dají vydělat mnohdy i zajímavé peníze. Pokud si myslíte, že jste odborníci v nějaké z oblastí, tak info-marketing pro Vás může být možnou volbou k výdělku. 

Jestli že si ale myslíte, že není žádný obor, v kterém jste expertem, tak v prvé řadě doporučuji na sobě začít pracovat. Ale i když nejste expert v žádné oblasti, tak to můžete vyřešit jednoduchým způsobem a to tak, že si nejdete dostatek informací, protože to v dnešním době internetu není až takový problém a nebo v lepším případě si můžete najít nějakého odborníka na určitou oblast a navázat s nim spolupráci.  

 

Jak v info-marketingu vydělat ?

Za informace se zkrátka v dnešní době platí. V dnešní době jsou již informace cennější než zkušenosti. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak vydělat v info-marketingu je vytvořit elektronickou knížku, jinými slovy ebook, který mnohdy bývá psaný klasicky v pdf. Mnohdy jsou ebooky nabízeny majiteli různých webů ke stažení návštěvníkům zdarma. A to z prostého důvodu, ebook je mnohdy využíván pro budování vztahu se zákazníkem, protože tím že zákazníkovi dáte nějakou hodnotu, tak si zároveň i budujete vztah a on v tom ebooku může poznat, že jste odborníkem na dané téma. Samozřejmě výměnou ze ebook získáte kontakt na člověka, což je v dnešní době internetového podnikání důležité. Ebook je tedy také prostředek ke zlatému pravidlu a to ,,nejdříve dávej a pak prodávej"

O něco složitější, ale zároveň účinnější jsou video-kurzy. Právě video-kurzy se staly takovým fenoménem poslední doby v informační marketingu. Není totiž nic tajného, že nejúčinnější podání informací na internetu je prostřednictvím videí a tímto systémem někteří vydělávají miliony a to i na malém českém trhu.

 

Výhody informačního marketingu:

Dobré na tom je hlavně to, že jednou vytvoříte nějaký digitální produkt, který pak můžete prodávat stále, to znamená, že dříve a nebo později se Vám náklady na práci mnohonásobně vrátí, tedy pokud Váš produkt bude alespoň do značné míry zajímavý.

Další výhodou je, že si můžete vybudovat vztah se zákazníky, kteří Vás následně budou považovat za experty a mohou od Vás zase někdy koupit další digitální produkt, pokud je předchozí zaujal.

 

Kde svůj produkt prodávat?

Nejlepší možností je mít vlastní webovou stránku, ale pokud máte svůj digitální produkt v anglickém jazyce, tak jednou z nejjednodušších možností affiliate síť ClickBank. Svůj digitální produkt ale můžete také dát k prodeji na Aukru, či Wariorforu a pokud máte v anglickém jazyce, tak například na eBay. Vhodné je také doplnit svůj digitálnímu produktu affiliate programem, který Vám zajistí to, že Vás produkt budou propagovat i ostatní lidé.

 

Návod krok za krokem, jak začít:

Vcelku kvalitní návod, jak vytvořit ebook napsala Stanislava Mrázková, která jinak pracuje ve Smart Emailingu.

Klikněte zde a podívejte se na úvodní video, jak napsat ebook a jak pomocí něj vydělávat peníze.

 

—————

Zpět


Máte dotazy?