Informace od admina 7.května, Aktualizace (využil jsem překladače a zkopíroval zprávu)

08.05.2013 01:06

Kdybych věděl, kdy jsme začali Rican všechno, co teď vím - pořád bych to udělal, ale já bych to udělal jinak.
Od prosince se progrese Rican Skupina byla zanedbána a všichni naši pozornost šla do Říčan PN. To nebylo naším záměrem, a nebyl pozitivní pro skupinu jako celek. Setkali jsme se tolik situací, z nichž některé opravdu bolí nás a vyhrožoval, že nás zničí komerčně.
Již dříve jsem hodně z toho je uvedeno, které jsme museli snášet, aby se ještě dnes a vše, co si budeme muset ještě vypořádat s, jak se věci stále daleko k dokonalosti. To vše má negativní vliv na mé zdraví, mé motivace a morální a přiznám se občas jsem se opravdu cítil, jako bych jen chtěl to všechno skončí tak, že bych mohl soustředit se na věci, kde jsme nebyli neustále útočí. Udělali jsme chyby i ve formě špatných nápadů, špatné rozhodnutí a náš nedostatek zkušeností - která v některých ohledech také byl velkým přínosem. Naučili jsme se hodně a teď pocit, že víme jen o dost být schopný spouštět programy a společnosti, jako jsou tyto.
S rizikem, že budu opakovat - Nevzdám se na Rican Group a všechno, co chceme dosáhnout. Mám skutečný úmysl mění životy mnoha lidí v dobré Věřím, že žijeme pomáhat a sloužit druhým, a ne aby je dolů a rozbít je. Skupina má obrovský potenciál k tomu, že přesně, změnit životy lidí a aby byl tento svět o něco lepší pro většinu z nás. Mnozí odmítají dodržovat takovým myšlením, a to je jejich ztráta - a mohou být i nadále negativní, ohrožující a hrubý, jejich postoje neovlivní naše cíle a naše touha, jak jich dosáhnout.
Závěrečná část této aktualizace bude mít po našem setkání zítra s velkou společností, která je v činnosti, aby lidský život snazší, více obohacující a mnohem výnosnější. Těšíme se s nimi k novému způsobu placení našim členům a klientům, aniž by podléhal omezením platebních procesorů a naše technické schopnosti komunikovat s nimi v rychlosti, která je dobré nejen pro nás, ale i mnohem více účinné a uspokojivé pro ty.
Budeme také dělat ismMagic mnohem více rozhodující v jeho roli v kostarické skupiny společností, tím, že ústředním bodem příjmů procesu výroby a bránou ke všemu, co děláme, takže můžete získat z mnoha zdrojů příjmů.
Naše stávající společnosti budou vyvinuty s cílem poskytnout vám nejen se způsoby, jak ušetřit peníze, ale i mnoho dalších způsobů, jak generovat příjmy. Budeme také pokračuje s slíbených vývoje a nových podniků a činností, které byly projednávány cestu zpět v prosinci, ale kvůli mnoha překážek jsme měli, se nestalo tak rychle, jak bylo plánováno.
To poslední čtyři měsíce bylo noční můrou čas pro mě a způsobil Russell a jeho tým pracovat neustále, bez přestávky nebo dovolenou udržet loď nad vodou. K tomu mohu jen říci "Děkuji Russell, nebyli bychom tu dnes bez vás a vaše neúnavné úsilí".
Pokud jde o vás, jste byli tak trpěliví, pozitivní, podpůrné a obecně úžasné, že nemohu dostatečně poděkovat za snášet všechno, co jsme měli dát vás. Vím, že mnozí se odradit a ztratili důvěru v nás, já jsem za to moc líto a doufám, že když jsme ukázat naši progresi v průběhu několika příštích dnů a týdnů, uvidíte, že jsme vždy zamýšlel táhnout až do konce a aby Rican vše, co vždy věděl, že by to mohlo být a měl by být.
Přidám k této aktualizaci zítra, aby se vám časový rámec pro platby poté, co jsme diskutovali o možnosti našeho setkání.
Nedáme UP.

—————

Zpět