Klikačky (PTC) lidem přináší ztrátu času a ponaučení, ale ne peníze. Nebuďte hloupí a neztrácejte čas.

22.04.2013 17:02

 

Tento článek píši, aby i člověk, který s klikačkami (PTC) nemá žádné zkušenosti věděl, jestli se tento typ ,,výdělku" vyplatí a nebo ne, protože internet je plný těchto nabídek a jedna nabídka lepší než druhá, ale realita většinou bývá trošku jiná a lidem, co to různě propagují a spamují všude, kde je to možné, doporučuji aby se nad sebou zamysleli.

Mnoho lidí se zajímá i tento typ výdělku a důvody jsou celkem jasné, nejen propagace o kterou se starají převážně zvláštní lidé. Ale také protože klikačky fungují na jednoduchém principu, kde není potřeba nic umět, není potřebné investovat peníze a  přesto člověk může zdánlivě vydělávat peníze pouze klikání myší na reklamy. To sice možná zní pěkně, ale stačí trocha rozumu a zamyšlení a nejlépe osobních zkušeností a věci už tak růžově vypad nemusí. 

Osobně jsem nikdy žádnou klikačku nezkoušel a ani to nemám v plánu, nicméně samozřejmě znám na jakém principu fungují dostatečně na to, abych vysvětlil zásadní věci, nejen jak klikačky fungují, ale také abych popsal, jestli vůbec má smysl něco takového zkoušet.

 

Co je to klikačka a jakou možností se dá vydělávat :

Klikačky ( neboli PTC ) je v současnosti celkem rozšířený způsob ,,vydělávání" peněz na internetu, i když si myslím, že postupně tento boom ustupuje. 

Klikačky fungují na jednoduchém principu, kde figurují celkem tři strany: Majitel klikačky, zadavatel reklamu, příjemce reklamy.

Majitel klikačky, který bývá nezíván admin je člověk, který provozuje celkem jednoduchý program. Provozovat také program je v této době snadné a svoji klikačku si může udělat v podstatě každý.

Zadavatel reklamy je člověk, nebo firma, která zaplatí majiteli klikačky za propagaci webových stránek formou bannerové reklamy.

A tří strana jsou lidé, co klikají na reklamní bannery. S tím rozdílem, že lidé co kliknou na bannerovou reklamu, dostanou za to zaplaceno.

Takže majitel klikačky takto firmě zajištěje reklamu, ale oproti jiné reklamě, tak zde získává odměnu také člověk, který reklamu zobrazí. A tuto odměnu získá právě od majitele klikaček, který rozděluje určitý podíl na zisku, který získal od zadavatele reklamy. 

Podstata je tedy v tom, že firma, či osoba si zaplatí určitý počet zobrazení bannerové reklamy s odkazem třeba na svoji webovou stránku a tento banner se zobrazuje registrovaným členům konkrétní klikačky. 

PTC program nebo-li klikačka jako zprostředkovatel reklamy, si nechává platit od firem, či osob za každé kliknutí na banner, který propaguje mezi své uživatele, které se zaregistrovali s tím, že na tyto bannery budou klikat, aby následně získali určitou finanační odměnu. 

S nadsázkou to můžeme přirovnat k tomu, že by Vám reklamní agentura platila za to, že sledujete jejich bilboardy a nebo televizní stanice za to, že sledujete reklamy.

 

Podobně fungují surfbary:

Na podobném principu jako klikačky fungují tzv. surfbary, které také část peněz rozdělují mezi členy, co sledují reklamy s tím rozdílem, že v surfbaru není nutno nic proklikávat, ale stačí pouze sledovat reklamní bannery.

Tyto reklamní bannery se objevují uživatelům surfbaru v určitém okně po stažení aplikace, či rámu internetového prohlížeče, např. zapnete počítač a v okénku nainstalované aplikace už se zobrazují reklamy.

 

Kde je problém:

Jeden ze základních problémů klikaček je, že nefungují dlouhou dobu a nebo nevyplácí peníze vůbec a cíleně tedy majitel klikačky podvádí své registrované členy a neplatící klikačky jsou označovány jako scam (podvod). 

Další problém může být minimální čáskta pro výběr peněz. Mimimální částka pro výběr může být například 10 USD, což je sice částka nízká, ale pokud vezmeme v potaz, že za každé kliknutí získáte 0,001 USD, tak i doba pro dosažení minimální částky pro výběr může trvat delší dobu. Během této doby to mnozí uživatele vzdávají a i na to majitelé spoléhají, protože samozřejmě i jim jde v prvé řadě o vlastní zisk. 

 

Kolik je možné vydělávat:

To je otázka, která záleží na více faktorech, protože v klikačkách bývá také možné tzv. upgrade, kdy člen zaplatí určitou částku a budete mít lepší status a získávat tak z kliknutí více peněz.
Další možností navýšení příjmu v klikačce bývá doporučení nového člena pomocí registračního linku, který má každý člen k dispozici.
Pokud doporučíte členy a ti následně klikají, tak vy jako doporučitel získávate další provize.
Když vezmeme v potaz, že za každé kliknutí je možné získat například 0,001 USD a přičteme k tomu faktor, že bývá většinou potřeba reklamu chvilku sledovat, tak není až tak problém si spočítat kolik času je potřebné vynaložit a jaké zisky to přináší.
A hlavně je potřebné myslet na to, že naprostá většina klikaček skončí velmi brzo nebo nevyplatí peníze vůbec a tedy nikomu a nebo většině členům se nepodaří vydělat vůbec nic a nebo dokonce prodělají, protože si zaplatili vyšší status.

Takže nejen to, že se dá vydělat velmi málo peněz, ale také je velmi reálné, že klikačka nebude vůbec vyplácet peníze. Těch dlouhodobých je opravdu pouze několik ze stovek a tisíců.

Takže výdělek záleží na tom, jak moc budete klikat, jestli si zaplatíte vyšší status a také kolik budete mít. tzv referralů, tedy zaregistrovaných/doporučených členů. Dokonce je možné si zakoupit členy do týmu z kterých poté budete mít zisky, pokud jsou aktivní, ale pokud nebudou, tak Vá to stejně nevyplatí

A pokud by jste měli opravdu velké množství aktivních refferalu a opravdu platící klikačku, tak je možné, že dosáhnete zisku několika desítek dolarů, ale pokud nebudete mít, tak horko těžko budete dosahovat pár dolarů za měsíc, které možná ani nepůjdou vybrat.

 

Cílené podvody :

Existují také klikačky, které slibují vysoké zisky za kliknutí. To může být například 10 USD za každé kliknutí.  

Výběry jsou často možné, až od určitého výdělku např.10 000 USD. A doba schválení výběru bývá třeba 3 měsíce od požádání.

Tyto klikačky jsou samozřejmě cílené podvody, protože registrovaní členové, co klikají na reklamu nikdy žádné peníze nedostanou.

Nicméně existují opravdu lidé, kteří tomu věří a jsou schopni tyto klikačky propagovat i dalším lidem, protože věří také v provize.

Ale většina lidí, co vstupují do těchto vysoce výnosných klikaček, tak jdou s tím, že to zkusí, i když tomu moc nevěří, ale říkají si ,,a co když opravdu ty peníze dostanu". ,,Za zkoušku nic nedám" . Ale není žádné kdyby, peníze nikdy nebudou vyplaceny. Takže pouze ztráta času.

Člověk se základním rozumem musí pochopit, že není možné platit takové částky. Stačí se jen zamyslet, protože je jasné, že žádná firma nebyla ochotná platit za kliknutí tak vysoké částky.
Cílem každé reklamy je, aby byla efektivní a tedy následný prodej převýšil náklady na reklamu. Tzn. že lidé, kteří klikají na reklamu by si museli následně zakoupit nějaký produkt, či službu firmy která inzeruje svoji reklamu, aby byla reklama efektivní a zisk z ní převýšil náklady.

 

Závěr
O klikačkách se říká, že jsou dobré na pochopení hodnoty peněz a času.

Klikačka pro Vás může znamenat tedy pouze ponaučení a ne výdělek.  Stejně na tom jsou surfbary, ty jsou dokonce možná ještě horší.

Zapomeňte na to, že budete získávat z klikaček nějaký příjem vyšší než pár dolarů za mnoho hodin nudného a nekonečného klikání a to jen když budete mít štěstí, protože jak už jsem psal výše, tak většinou nevyděláte vůbec nic, protože peníze nebudou stejně vyplaceny, protože naprostá většina klikaček vůbec žádné peníze nevyplácí !

Rozumný člověk se těmto programům vyhybá a pokud si o sobě i vy myslíte, že jste alespoň trošku rozumní, tak se jim také vyhněte také, protože jediné co Vám klikačka nabízí je ztráta času a ponaučení a to asi nehledáte.

Nebuďte hloupí, protože to opravdu nestojí ani za pokud, čas je to nejdůležitější co máte a proto ho využívejte efektivně a pokud to budete dělat, tak příjmy budou deleko vyšší. 

Čas věnujte radši svému osobnímu rozvoji a vzdělávání ve finanční gramotnosti, protože pokud to budete dělat, tak dříve nebo později příjde úspěch a budete vydělávat dalekové více než v nesmyslech typu klikačky. A pokud se nechcete vzdělávat a tím pádem nechcete ani být více finančně nezávyslí, tak místo klikání na reklamu jdite radši ven na procházku.

Tímto způsobem se zkrátka peníze nevydělávají, pokud chcete vydělávat peníze, tak musíte zvolit jiný směr. A pokud jste připraveni, tak mi klidně můžete napsat a já Vám ukáži lepší možnosti pro příjem peněz.

 

V diskuzi níže můžete přidat svůj názory a nebo zkušenosti s klikačkami.

—————

Zpět



Diskuze, názory, zkušenosti

Datum: 23.09.2015

Vložil: Lucinek6

Titulek: Klikačka

Ahoj všichni, narazila jsem na super platící klikačku, dá se na ni velmi dobře vydělat.

https://www.shotbux.com/?ref=lucinek6

—————

Datum: 07.07.2015

Vložil: Hanz

Titulek: Trafficmonsoon

Tak já jsem vyzkoušel taky pár klikaček a řekl bych, že nejlepší je https://trafficmonsoon.com/?ref=Xhanz21 ,výdělek denně je 10 centů, za 10-15 reklam po 30 sekundách. Takže za měsíc v pohodě 2 dolary, mám i důkazy že platí.
https://klik97.webnode.cz/trafficmonsoon/

—————

Datum: 20.09.2015

Vložil: Michal

Titulek: Re: Trafficmonsoon

—————

Datum: 15.06.2015

Vložil: Standa

Titulek: neobux

Zdravím. Zkoušel jsem vydělávat na internetu asi stejně jak se teď nejspíš pokoušíte i vy. Zkusil jsem opravdu mnoho klikaček a ruzných podobných věciček. Ze všeho byl nějaký malý zisk za dlouhou dobu. Ale to přetrvávalo pouze do doby než jsem narazil na klikačku jako je NEOBUX.

Je zde zkušební doba 15 dní a nikdy nebudete muset vkládat své vlastní prostředky. Denně vám příjde cca 20-30 reklam u jedné reklamy strávíte 5 vteřin = 100-150 vteřin takže prvních 15 dní na této klikačce naklikáte 2-3 eura. Ty nevyberete ale využijete je k pronajmutí referralů 1 referral na měsíc stojí 0,2 dolarů. Referraly jdou koupit po balíčcích nejmenší balíček je 3 referraly (3*0,2=0,6 dolaru) 0,6 dolaru na MĚSÍC. Tyto referraly vám vydělávájí 0,005 dolaru za 1 klik aby vám refrreal vydělal potřebujete 1,35 kliků na jeden den.

Já mám nyní pronajatých 100 referralů a můj jednodení výdělek je 10 dolarů = přes 200kč denně = 6000 čistého výdělku měsíčne za to že strávíte maximálně hodinu denně na internetu.

Maxmimální množství referralů na klasickém účtu je 300 referralů
toho chci dosáhnout. Výdělek by totiž činil 30 dolarů denně = přes 600 korun denně = 18 000 čistého vídělku za hodinu strávenou denně na internetu.

Při počáteční registraci nemusíte mít založený účet PayPal ten můžete založit kdykoli kdy si zamanete vybrat peníze.
Při registraci po vás budou chtít email účtu PayPal ten stačí při registraci vyplnit vaším emailem protože tato informace se může kdykoli změnit :)))

Pokud máte zájem se registrovat tak se zaregistrujte přes tento link. Budete zde mít různé výhody. Poznáte je časem hned jak se v klikačce zorijentujete :)

Link Pro Registraci : https://www.neobux.com/?r=standa97

Více zde: https://bestklikacky.webnode.cz/diskuse/discussioncbm_828463/620/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

—————

Datum: 07.07.2015

Vložil: neobux

Titulek: Re: neobux

100 ref krat 0.005 krat 1.35 je 0,67 dolaru denne i kdyby AVG bylo 4 tak jsou to 2 dolary denne pri gold clenstvi dvojnasobek tedy 4 nepocitam najem, tak jak delas tech 10 dolaru denne?? :-)

—————

Datum: 08.09.2015

Vložil: Asmodina

Titulek: Re: Re: neobux

Jednoduse,krom odklikani zakladu, plníš i Tasks, což jsou ukoly, ktere jsou i lepe placene, MiniJobs apod. A pokud mas rented refferaly v dostatecnem množství, da se přivydělat i víc než deset denně. Ne nadarmo je Neobux nazýván králem PTC, nejdéle fungujcí na trhu a vyplácející.

—————

Datum: 16.09.2015

Vložil: Dakota

Titulek: Re: neobux

Jsou to sráči, když jsem měl 100 referálů, tak přestali všichni dělat. Nemám rád Neobux

—————

Datum: 09.02.2015

Vložil: Frankie

Titulek: Oveřené klikačky

Nejlepší klikačky, které opravdu vyplácí najdete na mých stránkách <a href="https://www.nejlepsi-klikacky.moxo.cz/">www.nejlepsi-klikacky.moxo.cz</a>. Jsou tu všechny informace a návody

—————

Datum: 30.01.2015

Vložil: vadrag

Titulek: Re: Klikačky

V příspěvku z 25.9.2014 jsem se na konci zmínil o klikačce BuxLeader.
Není sice moc inzerovaná, ale řadím ji mezi nejlepší a nejspolehlivější.
Nevyžaduje investice,platby jsou téměř okamžité.Nabízí spoustu bonusů a výhod. Např.vložíte 5$-na účet dostanete 10$. Za ně koupíte cca 12 refů na 10 let!! Upgrady nejsou drahé a i za jejich nákup jsou bonusy.Obdržel jsem již 6 plateb-celkově asi 50$.
Zkuste! Stále ještě nabízí vstupní bonus Prémiové členství.

—————

Datum: 25.11.2014

Vložil: Helena

Titulek: Marnost výdělku

Taky jsem se dala v r. 2011 na klikačky, vyzkoušela jsem jich nejmíň 10, vydržela jsem to vždy do výplatní částky ( což trvalo snad dobře rok, každodenní klikání ). Pak jsem požádala o výplatu na pay pal, dodnes nic nepřišlo a to jsem měla skoro na všech 1000 USD. Zatím ještě dělám emaily, a čekám jak to dopadne u nich. Podotýkám, že třeba ermail dělám taky od r 2011, ještě mi do výplaty chybí asi 50 Kč, ale nevím jestli toho někdy docílím, protože jak jsem se přehoupla přes 900 Kč, tak emaily zamrzly, přijde tak 2-3 za měsíc.
Letos jsem zkusila Layemail, vypadalo to slibně, po pár týdnech jsem se začala blížit k výplatní sumě, jenže jakokdyž utne, skončil. Od té doby žádné emaily a to už snad půl roku, s námahou se na účet sice přihlásím, ale to je tak vše. A takových je víc, přitom ale stále na některých stránkách dál je lidé chválí a propagují.

—————