Nová sociální síť Tsu rozděluje mezi své uživatele 90% zisku.

03.11.2014 16:12
 
Projekt Tsu v posledních dnech vzbudil celkem rozruh po světě a Česko není výjimkou, proto jsem se rozhodl napsat tento článek. 
Důvod popularity je jasný... 
Socieální síť Tsu funguje takovým způsobem, že umožňuje v podstatě téměř každému uživateli této sítě vydělávat peníze. 
Pravdou je, že Tsu není ani první a ani poslední sociální síť, která přišla s tímto konceptem, ale řekl abych, že zatím má z těch všech sítí největší potenciál se prosadit, ale to se ukáže až časem. 
 Nicméně pravdou je ale to, že nyní je to pro lidi příležitost, kde krom nějaké ztráty času nic neriskují a proto Tsu zaznamenává takovou popularitu. 
Tsu nedávno získalo velkou podporu od investorů, takže finanční zázemí celého projektu by mělo být na dobré úrovni. A zároveň ji také podpořili některé zahraniční celebrity, což přispělo ke zvýšení popularity.
 
Co je to Tsu ?
Tsu je nová sociální síť, která propojuje sociální sítě jako Facebook, Twiter. To znamená, že pokud dáváte příspěvky na Tsu, tak si můžete také zvolit,aby se daný příspěvek objevil nejen na vašem profilu Tsu, ale také na vašem Facebook profilu. Výhodou je také přehlednost a jednoduchost celé sociální sítě a samozřejmě také to, že Tsu nabízí všem svým uživatelům možnost vydělat peníze. 
O Tsu už také proběhla taková krátká reportáž v České televizi. Můžete se podívat zde
 
Jak je možné vydělat ?
Princip odměňování je založený na tom, že Tsu rozděluje 90% příjmu z reklamy mezi své uživatele. 
Je to jako kdyby se Facebook a nebo Youtube rozhodli, že budou 90% svých příjmy z reklam rozdělovat mezi své uživatele. V takovém případě by se jednalo mnoho miliard dolarů, které by byly rozdělené přímo mezi uživatele. Ale samozřejmě, jak Facebook, tak ani Youtube to dělat nebude a zisk tedy zůstává jim. V případě Tsu jde 90% mezi uživatele a pouze 10% si nechává firma. A třeba postupem času bude i Tsu rozdělovat takto velké částky. A nebo také ne. To se ale uvidí časem.
 
Kolik se dá vydělat ?
Tak to samozřejmě dost záleží na tom, jak k tomu budete přistupovat. 
Je zde několik možností, jak své zisky můžete zvýšit. Já jsem už některé výdělky lidí viděl a pokud by to opravdu tímto stylem fungovala stále, tak se bude jednat brzy o velmi zajímavé částky. Nicméně nemůžete zase očekávat, že se zaregistrujete a budete vydělávat desítky tisíc měsíčně, takto samozřejmě budete moci vydělávat pouze, když budete dost aktivní a nebude to hned. 
Pokud budete mít více sledovanou stránku, tak budete vydělávat více, ale navýšit výdělky také můžete tak, že doporučíte Tsu někomu jinému. Tsu se totiž nyní šíří pouze tak, že se doporučuje mezi lidmi s tím, že následně dostáváte podíl z celé skupiny a to až do 3 linie. To znamená, že budete mít podíl nejen z osobní doporučených lidí, ale tak i z lidí, kteří doporučí tito vaši osobně doporučení lidé a stejně tak to platí pro další linie. Tímto způsobem můžete poté vydělávat mnohem více, protože vzhledem k snadnému a rychlému šíření můžete vaše celá sít obsahovat brzy tisíce lidí a pak samozřejmě zisk už je zajímavý.  A jak doporučit Tsu ostatním ? Po registraci získáte svůj registrační link, který můžete komukoli zaslat. 
 
Jak se zaregistrovat ?
Začnete tak, že kliknete zde.
Následně vyplníte jednoduchý formulář viz. obrázek níže:
Poté si nahrajete profilový obrázek a další údaje, ale to není povinné a můžete to doplnit později.
 
Kde najdete svůj odkaz pro doporučení ?
Odkaz najdete ve svém profilu. Stačí zkopírovat URL adresu, která bude nahoře, když budete ve svém profilu.
Ta vypadá takto: www.tsu.co/tsu_CZ
Akorát místo tsu_CZ dáte své username, které jste si vybrali při registraci.
Když se odhlásíte z profilu, tak si můžete vyzkoušet, že Váš link je funkční. 
Hodně štěstí!
 
Pokud máte nějaké dotazy a nebo připomínky, tak mi napište.
 

 

 

—————

Zpět