Start odměn v Taxi Liftago, aktuální informace zaslané firmou

21.08.2013 19:34

Tuto aktualizaci provedu tak trošku netypicky a to, že sem zkopíruji co poslal firma za informace, myslím, že to tak bude nejlepší.


,,Okamžik, na který netrpělivě čekáte, je tu:

Od 26.8. začíná Liftago rozdělovat odměny za jízdy uskutečněné v rámci Vaší komunity.
Čím více jízd vaše komunita uskuteční, tím více vyděláte. Řidiči budou i nadále využívat období zakázek zdarma, a to až do spuštění režimu placených objednávek. Ten spustíme ve chvíli, kdy bude systém připraven na různé ceny objednávek podle velikosti měst.
Do té doby poběží Plán odměn s tím, že jeden pasažér může do komunity vygenerovat svoji reálně uskutečněnou Liftago jízdou pouze jednu odměnu denně.
 
Nyní je tedy ten správný čas, abyste:
  1. Stáhli aplikaci Taxi Liftago a přihlásili se v aplikaci se svými marketérskými údaji v sekci “Profil” - “Přihlášení pro marketéry”,
  2. doporučili stažení a zahájení používání aplikace k taxi jízdám i všem ostatním členům Vaší komunity,
  3. rozeslali zvací odkazy ke stažení aplikace všem vašim potenciálním pasažérům a nastartovali realizaci svých dalších zamýšlených kampaní a propagačních akcí pro získávání řidičů a pasažérů.
Abychom co nejvíce podpořili vaše marketingové aktivity, rozhodli jsme se realizovat centrálně řízenou kampaň, zatím zaměřenou pouze na Českou republiku.
 
Řidiči
  1. budou i nadále využívat období zakázek zdarma, a to až do spuštění režimu placených objednávek. 
  2. V termínu od 21.8. do 6.9.2013 získají 25 Kč za každého nového uživatele (řidiče s dokončenou instalací a registrací nebo pasažéra s instalovanou aplikací) v rámci 1.linie jejich komunity. Dále jim do komunity přidáme jednoho dalšího pasažéra, který si aplikaci stáhl bez zvacího kódu, a to až do úplného rozdělení všech volných pasažérů bez patrona.
  3. Pět řidičů s nejvyšším počtem získaných uživatelů (a kteří zároveň dosáhli minimálně 25 takto získaných uživatelů) navíc získá chytrý telefon Samsung Galaxy S3.
Marketéři
  1. Od 21.8.2013 do 6.9.2013 včetně získají všichni marketéři Liftago za každého nově získaného uživatele (řidiče s dokončenou instalací a registrací nebo pasažéra s instalovanou aplikací) do 1.linie své komunity jednoho dalšího pasažéra navíc, který si aplikaci stáhl bez zvacího kódu, a to až do úplného rozdělení všech volných pasažérů bez patrona.
  2. Tři marketéři s nejvyšším počtem řidičů zaregistrovaných od 21.8. do 6.9.2013 v 1.linii své komunity (a kteří dosáhli minimálně 20 zaregistrovaných řidičů) získají odměnu 20.000,- Kč.
  3. Tři marketéři s nejvyšším počtem získaných pasažérů od 21.8. do 6.9.2013 v 1.linii své komunity získají odměnu 10.000,- Kč.

—————

Zpět