The Golden Path vyjádření k 14.7, novinky

21.07.2012 16:57

 

Ahoj všichni z našich členů mimořádných a báječných!
Jsme zastínili 18.000 členů za pouhých 13 týdnů. A to jsme teprve na začátku!
Tento zpravodaj se zaměřuje na poskytování informací o některé z mnoha nových a nebo aktualizované vlastnosti TheGoldenPath.biz
 
  1. Znalost banka portál
 
    2. Aktuální technické podpory
 
    3. Bezpečnostní otázky - PIN a heslo
 
    4. Změny v e-peněženka
 
    5. Povinné pravidel pro financování TGP-peněženka
 
    6. Podání ID dokumentu
 
    7. Nový Odstoupení poplatek
 
    8. Payza
 
    9. Vaše povinnosti jako členské TGP a vlastníkem firmy.
 
    10. Negativní a nulový zůstatek Uzávěrka za odstranění
 
    11. Cyklistické Times
 
    12. Past News - Připevněte své bezpečnostní pásy
 
 
1. Znalost banka portál
 
Naše Nové poznatky banka Portál je nyní k dispozici v členských prostoru. Po klepnutí na tlačítko Podpora v členských prostoru budete přesměrováni na novou stránku, která zobrazuje znalostní banky. Přečtěte si prosím všechny otázky a odpovědi na této stránce. Více znalostí se objeví během několika příštích týdnů a bude neustále aktualizován, jak jsme přidat funkce na Zlaté stezce.
 
 
2. Aktuální technické podpory
 
Naší nejvyšší prioritou nyní se zabývá CHYBĚJÍCÍCH TGP peněženka platby pouze.
 
UPOZORNĚNÍ: Pokud některé dříve hlášené problémy nebyly vyřešeny staré formuláře systému pak členové budou muset znovu své dotazy prostřednictvím nového systému znalostní banky. Ujistěte se, že uvedete číslo transakce z platebních procesoru, který používáte.
 
To bude ADMINS život mnohem jednodušší, pokud členské státy upustit od zaslání vstupenky o Cyklistika Times a cokoliv vzhledem k otázkám o výkonnosti.
 
 
3. Bezpečnostní otázky - PIN a heslo
 
PROSÍM členů, použít nějaký zdravý rozum.
 
Nikdy nesmíte sdílet své heslo nebo PIN číslo s nikým. Není vaše upline, ne vaši přátelé, a ne někdo. Někteří z vás už vaše účty nabourat Protože jste sdílet vaše osobní údaje buď vyprávění lidí, kterým věříte, nebo reagovat na hackerů žádosti o hesla a PINu, že někdy se objevují na vašich obrazovkách počítačů. Zlatá stezka a je to admin tým nikdy požádat o tento druh informací od vás. Nikdy! Prosím, neodpovídejte na tento druh zprávy na obrazovce. A prosím Neposkytujte hesla nebo čísla PIN Admin ve svých podpůrných dokladů. NIKDY!
 
 
4. Změny v e-peněženka
 
Upozornění jsme změnili všechny odkazy na náš e-peněženky, aby TGP peněženka. Nyní uvidíte TGP-peněženka objevit se na místě, a v různých referenčních dokumentů, jakož i v novinách.
 
 
5. Povinné pravidel pro financování TGP-peněženka
 
Je vždy na vaší odpovědnosti financování svého "TGP peněženka" - na čas!
 
To bylo stanoveno na mnoha příležitostech na místě stránkách a mnohokrát v našich zpravodajů.
 
Pro nové členy. Prosím, ujměte se svého podnikání a ukazovat cestu, a ujistěte se, že vaše peněženka TGP je udržována s dostatečným pozitivní bilanci tak, aby dva dolary za každých Sub jste aktivovali být z vašeho účtu automaticky programu každý den. Pokud váš TGP-peněženka jde k nule nebo do záporného zůstatku, riskujete ztrátu celý účet.
 
Jediná osoba, která vám bude nechat dolů, je sám. Nemůže být žádné výmluvy. A MAZÁNÍ nelze vrátit zpět!
 
 
6. Podání ID dokumentu
 
As V neděli Midnight USA CEST 15.července 2012
 
Všichni členové budou muset poskytovat své právní identifikační dokumenty před jejich financování TGP-Peněženky.
 
Upozornění: Pokud jste již zaslalo své ID Docs, prosím, neposílejte je znovu.
 
# ID lze podávat po stránce identifikační PŘIHLÁŠENÍ ve vašem TheGoldenPath.biz účet, poté, co byl zapnut v neděli o půlnoci.
 
 
7. Nový Odstoupení poplatek
 
Nyní jsme uložila $ 2.00 k výběru poplatku za každý výběr, na pomoc při krytí nákladů na podporu. To byla způsobena v důsledku tak velmi mnoho žádostí o stažení, největší z nichž většina je pro malé částky. Zátěž na Admins zdrojů byl obrovský a bude i nadále zvyšovat, jak naše členství roste.
 
 
8. Payza
 
PAYZA je opět on-line znovu a všechny související otázky byly vymazány.
 
Členové, kteří používají Payza, kteří byli poblíž, nebo, negativní bilance, mají nyní až do neděle, Midnight USA CET 15 července 2012 k financování své účty.
 
TOTO JE KONEČNÁ! Nebudou žádné další rozšíření času.
 
 
9. Vaše povinnosti jako členské TGP a vlastníkem firmy.
 
Vlastnit firmu, bez ohledu na to, jak velké a jak malé, je závazek do vašeho života, vašeho rodinného života a života lidí, které se zaváží zapojit, pomoc, pomoc a partnerem ve všem, co děláte ode dne, kdy se zaregistrujete.
 
Jste odpovědní za to, co říkat lidem. Jste odpovědní za to, co učí lidi. Ty jsou zodpovědné za jisté, že informace, které byly poskytnuty vám osoby, která vás k této činnosti, je ve skutečnosti správné, než budete rozšiřovat své "znalosti" někomu jinému. Je vaší povinností studovat a pochopit, kompenzační plán, studovat a pochopit pravidla, podmínky a pravidla a Zásady ochrany osobních údajů. Je to vaše odpovědnost pochopit Sign-up a registrační řízení, a to je vaše zodpovědnost zajistit, aby lidé, kteří si představit postaráno správně. Být odpovědný za své činy a kteří říkáte, že jste.
 
Filozofie TheGoldenPath.biz je to organizace, která pohrdá Chamtivost, ale kdo podporují výsledků. Jste odpovědní za to, že vy a každý, kdo si představit a registrovat, přebírá odpovědnost za ty, kteří potřebují ruku v životě, ti, kteří se snaží, nemocné nebo trpící - tím, že. Představte si, kolik lidí bychom mohli využít na světě, kdybychom byli každý z nich a správa jednu novou TGP účet každý měsíc pro někoho, kdo potřeboval ruku.
 
To není něco, co musíte udělat. Není to pravidlo. Ale to by se mohlo stát povinnost pro sebe a svůj život - že to je něco, co udělat - jen proto, že můžeš!
 
 
10. Negativní a nulový zůstatek Uzávěrka za odstranění
 
VELMI DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
 
Každý člen, který má nulovou nebo negativní rovnováhy v jejich "TGP peněženka", když hodiny udeří 12 Midnight USA EST - neděle 15.července 2012
 
VÁŠ ÚČET ID # se budou automaticky mazat pomocí skriptu SOFTWARE.
 
Po vymazání Vaše # ID nelze načíst. To je navždy pryč!
 
Všechny vaše pozice se změnil na "anděly" ve prospěch všech členů.
 
 
11. Cyklistické Times
 
Admin se pilně pracuje na snížení cyklistické krát. To nelze udělat přes noc.
 
Uvidíte výsledky všech Správci tvrdě pracovat přibližně do 30 dnů.
 
 
12. Past News - Připevněte své bezpečnostní pásy
 
Prosím podívejte na několik posledních NEWSLETTER - "Připevněte VAŠE bezpečnostní pásy" - na adrese:
 
https://im01.trwv.net/disp/SY5DOPC2D64NN17AU96SA5SCF/241996422 a nechte se inspirovat!
 
 
 
Jsme velmi hrdí na naše členství. Jsme pokořen svého ducha, svou oddanost a vaše víra v naše vedení! Děkujeme vám z hloubi našich srdcí.
 
Připravte se na ještě dnes! První den zbytku vašeho života! A však dnes jde, je to začátek cesty, ještě dnes!
 
Máme tě rádi.
 
Starat se
 
STAN JENSEN - generální ředitel - TGP LTD
Sobota 14.července 2012 0600
Adelaide. Austrálie

—————

Zpět