Výhody podnikání na internetu a porovnání průměrné mzdy v EU

14.02.2013 23:29

 

Proč je výhodné podnikání na internetu:
Může stačit nízký a nebo těměř žádný kapitál na začátek.To je jedena z velkých výhod internetu. Mnoho lidí si ani neuvědomujie, že klasické podnikání má nejen rizika, ale taky vysoké náklady. Například: pronájem kanceláře a vybavení, platy zaměstnanci plus za ně zdravotní a sociální, pracovník co se stará o daně, dostatek finančního kapitálu na nákup zboží a nebo nástrojů z kterých bude produkty vyrábět a prodávat s tím zase souvisí propagace, tedy reklama a to není vše..
Každý kdo začíná podnikat, tak začíná z mínusu. Někteři lidé si trošku pletou podnikání se zaměstnáním a myslím si, že nebudou muset mít žádné náklady, což ve většině případů je nesmysl. Logické je, že když někdo prodává produkt, tak by ho měl nejprve vlastnit sám. Nicméně mnohé firmy umožnují lidem vydělat peníze, díky propagace firmy a případně tvoření sítě, kdy ještě máte zisky ze skupinového prodeje. Tomotu se říká síťový marketing a je to jedna z možností, jak začít podnikat.

Pokud firma vyrábí produkty, které následně prodává, tak v prvé řadě musí tyto produkty vyrobit a také z něčeho vyrobit a zisk je až když se prodají. Takže náklady na výrobu, materiál a pak musí prodat. Neprodá = nevydělá. Takže ano, investice je součástí každého podnikání, ale opět toto může udělat firma a vy se můžete pouze postart o prodej a získat tak podíl z prodeje, což je nejlepší možnost, jak nastarovat bez kapitálu. 


Internet má řádu výhod, kdo se ty výhody naučí využívat, tak bude profitovat:
Příklad uvedený výše, by třeba mohl patři k nějakému obchodu. A když to porovnám s e-shopem na internetu: Tak náklady jsou podstatně nižší, neplatí se pronájem kanceláře, ale pouze pár korun za doménu a webhosting. Mnohdy není potřeba mít žádné zaměstnance.. Žádná otevírací doba, protože obchod pracuje 24 hodin a 7 dní v týdnu. Žádné omezení na zákazníky z okolí, nakupovat může kdykoliv po celé České republice a nebo z celého světa.
Už chápete tu výhodu ?
Neříkám nikomu, aby si zakládal e-shop, ale pouze jsem uvedl jeden z příkladů, jaký může mít internet přínos pro podnikání.
Ale internet je také super na network marketing a jiné partnerské systémy, nejen že má uplně minimální náklady, ale také protože možní potencionální spolupracovníci, partne
ři a klienti, jsou ve stovkách, tisících a v milionech a to nejen v České republice, ale třeba po celém světě.
Navíc si sami určujete čas, kdy bude pracovat, je to pouze na Vás, nemáte žádnou pracovní dobu, tu si děláte sami.
Můžete podnikat po celém světě, kde se připojíte k internetu. Mnoho lidí, kteří se stěhují, tak v prvé řadě řeší nové zaměstnání. A nebo by si rádi přestěhovali, ale právě zaměstnání jim to neumožnuje. Ale kdo pracuje přes internet, tak je jedno na jakém místě na světě bude, stačí mu přípojení na internet.

Internet = svoboda
A pokud si to ještě člověk zařídí dobře, tak budete mít pasivní příjem, takže nejen že bude na druhé straně světa, ale ještě k tomu si tam budete moci dělat, co se mu zrovna chce a u toho vydělávat. Určitě lákavá myšlenka pro každého, kdo nemá tuto možnost a kdo ji nemá a chtěl by mít, tak doporučuji něco pro to dělat a nečekat na žádný zázrak. Protože bez práce nejsou koláče.
                                                                                                      

Pokud máte připomínky, či dotazy a nebo chcete poradit, jak vydělávat peníze, tak mě kontaktujte.

Obrázek porovnání průměrné mzdy v zaměstnání ve státech Evropské unie.

 

   Stát                                                              Průměrná měsíční hrubá mzda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět