Zkrácené video z Event v Las Vegas, který proběhl v říjnu a důležité novinky

29.10.2013 22:24

 

V říjnu proběhl Event (setkání) v Las Vegas, kde proběhlo dvou denní školení proč členy Pure Leverage a můžete se podívat na zkrácené video z Evenu níže.

Jsou také nové některé novinky a to třeba nový vzdělávací balíček, kde je možné získávat 100% provize chystá se další produkt a to video na server, což je celkem zajímavý produkt a po kterém je celkem poptávka.

Nyní přípravujeme podpůrný systém pro Česko a Slovensko, který výrazně zvýší výdělky lidí u nás. Pravdou je, že vydělávat na americkém trhu pomocí Pure Leverege je jednodušší, než vydělávat u nás, ale nyní tomu tak nebude, protože tento automatizovaný systém pomůže nejen pochopit celý program, ale také ukáže jak začít vydělávat a to doslova krok za krokem ve videích.

Něco takového ještě v ČR a ani v SK nikdy nebylo, ale takové systémy velmi dobře fungují v zahraničí a je jisté, že stejně tak to bude i nás.

Náš systém bude pro každého zdarma a společně s nástroji Pure Leverage si bude moci každý vybudovat příjem na internetu snadněji, než do této doby mohl.

Každý kdo bude v mém týmu získá také moji podporu a pomoc a v mém zájmu bude, aby vydělávalo co nejvíce lidí.

 

Krátký sestřih z Pure Leverage Eventu (setkání), který se konal v Las Vegas.
 
Video s českými titulkami.

—————

Zpět


 

Kliknutím zde vstoupíte do popisu Pure Leverage, kde se můžete také zapojit.