Per Ludwig a jeho přednáška: Osobní efektivita, aneb konec prokrastinace.

30.09.2014 12:10
 
Záznam přednášky na akci Spolku absolventů MBA (SAMBA) v Brně v které mluví Petr Ludwig o tom, jak být v životě více efektivní a stíhat věci, které jsou pro vás důležité.
Petr Ludwig také napsal knížku Konec prokrastinace. Pokud neznáte pojem prokrastinace, tak to znamená chorobné odkládání úkolů a povinností. 
Já považuji správnou organizaci času a určování priorit za vůbec nejdůležitější věc, protože to rozhoduje o výsledku a budování efektivních a pozitivních návyků je jedna z mojich nejoblíbenějších činností. Každý totiž máme 24 hodin denně a přitom každý máme v životě jiné výsledky, jiné úspěchy. 
Ještě bych chtěl podotknout, že slovo nemám čas v podstatě neexistuje, protože každý máme stejně času. Rozdíl je pouze v tom, že ti co si umí správně organizovat činnosti, úkoly a určovat priority, tak problém s časem nemají a i když nikam nespěchají, tak to stíhají mnohem více, než lidi co pořád spěchají a 90% toho co dělají pro efektivní lidi prostě vůbec není prioritní.
Doporučuji investovat čas a studovat, jak být více efektivní. Co třeba investovat jednorázově 100 hodin času a získat tak o 2 hodiny více času každý den po zbytek celého života ? 
A pokud si na těch 100 hodin nedokážete udělat čas, tak o to více to potřebujete..
 

—————

Zpět



 

 

.


Máte dotazy?