Plus500 vám zdarma poskytne 500 Kč pro reálné obchodování.

03.11.2014 10:38

 

Vzhledem k tomu, že se v diskuzi diskutuje o platformě pro obchodování Plus500, která je v Česku poměrně dost známá, tak mi to dalo takový námět na kratší článek. I když jsem se o Plus500 zmínil v dřívějším článku, který je zaměřen na obchodování na forexu, tak jsme se rozhodl, že ještě udělám tento kratší samostatný článek konkrétně na Plus500. Ta vám umožní si vyzkoušet reálné obchodování bez toho, aby jste museli vkládat peníze a poskytne vám kapitál 500, - Kč. Neříkám tedy, že díky tomu zbohatnete, ale je to hlavně pro ty, co se o obchodování zajímají a chtěli by si jej vyzkoušet. A pravdou je, že velké procento obchodníků začínalo právě na platformě  Plus500 .

Nebudu zde probírat výhody a nevýhody obchodování, protože to jsem již psal v tomto předchozím článku, takže si to případně můžete přečíst tam. Obchodování je zkrátka velmi populární a to hlavně z důvodu, že lidé v tom mají vidinu snadno a rychle vydělaných peněz, což na jednu stranu je pravda a na druhou stranu to platí přesně opačně. Tedy o peníze také můžete přijít. Bez strategie a hlavně disciplíny to půjde těžko. Problém lidí je, že se často nedokáží držet své strategie a nedělají disciplinovaná rozhodnutí, což je často způsobené nenažraností a nebo strachem. Proto já radši dávám přednost automatickým systémům (robotům) kde se tyto věci nemusí řešit. Více o tom si můžete přečíst tomto článku, který jsem nedávno psal.
Ale zpět k Plus500.. Dobré je, že tato platforma vám dá menší kapitál na zkoušku, kde si můžete vyzkoušet, jak to celé opravdu funguje, aniž by jste museli vkládat vlastní peníze. Vyzkoušíte si reálné obchody a pořád je to lepší, než to testovat na klasickém demo účtu. 
 
Plus500 základní informace a fakta:
  • Plus500 získáte 500 Kč zdarma bez nutnosti vkladu a můžete si ihned vyzkoušet obchodovat.
  • Plus500 je jednoduchý a přehledný broker, který patří mezi jednu z nejpopulárnějších obchodních platforem na světě.
  • Stránky jsou v českém jazyce.
  • Kromě uvítacího bonusu 500 Kč za registraci máte možnost získat až 150 000 Kč k prvnímu vkladu.
  • Rychlé založení účtu. Celý proces Vám zabere několik minut a můžete začít obchodovat. 
  • Vybírat a vkládat peníze můžete mnoho způsoby, např. bankovním převodem, platební kartou, PayPal, Skrill/MoneyBookers.
  • Silné zázemí společnosti dává klientům maximánlní jistotu. Plus500 má také licenci České národní banky.
  • Zdarma můžete využívat demo účet, který má neomezenou platnost a kde si můžete zkoušet obchodovat za virtuální peníze.
  • Plus500 jako první broker na světě zařadil obchody s celosvětové úspěšnou digitální měnou Bitcoin. 
 

1. Pro získání bonusu 500 Kč vstupte na stránku Plus500 kliknutím zde. 

2. Následně provedete jednoduchou registraci.

3. Poté si stáhnete platformu do PC a přihlásíte se a získáte bonus 500 Kč.

Pak už můžete začít obchodvat. Hodně štěstí!

 
Pokud máte nějaké dotazy či připomínky, tak mi napište.
 

—————

Zpět