Silver Structure vyjádření k 15.7, mentální statistky a cíle do dalších měsíců.

21.07.2012 16:49

 

Vážení členové,
 
Dnes slavíme dosahuje 21,000 registrovaných členů Silver struktury. Ve jen něco přes 4 měsících provozu, je to docela působivý výkon a my jsme nadšeni nejen to, ale také to, že velký počet našich členů jsou již v zisku a ti, kteří se k nám přidal v průběhu prvního měsíce se vydělávat na 100 % pasivní příjem nyní. Přibližně 80% našich členů, kteří se rozhodli investovat své počáteční investice u nás, a my vidíme toto znamení důvěry, kterou jsme velmi hrdí, že jsme dosáhli.
 
Když dáme dohromady všechny hlavní diskusní vývěsky, kde je uvedené stříbrný struktura, museli bychom přes 10.000 pozitivních příspěvků fóra a více než 2000 monitory pozitivní hodnocení. Toto samo o sobě místa Silver struktura mezi nejlepších dostupných příležitostí a současně jsme také dosáhli několika číslo # 1 programové pozici na monitorovacích služeb. Jak jistě víte, je počet # 1 program on-line investic průmyslu je jedním z našich hlavních cílů, a my nejsme ani v půli cesty tam. Naše členství více než zdvojnásobila od doby, co jsme vám poslal bulletin, a stejně tak i naše aktivní obchodní bilance, který je nyní více než 2.000.000 dolarů. My očekává, že dosáhnou nejméně deset milionů dolarů v naší aktivní obchodní bilanci do konce roku 2012 ai když někteří mohou říct, tento cíl je velmi, a dokonce i agresivní, jsme přesvědčeni, že v našich současných růstových úrovní, stříbrný struktura bude dělat to.
 
Chtěli bychom poděkovat zvláštní skupinu investorů, kteří kromě toho, že zástupci se také nastavit místní komunitní stránky pro Silver struktury, jako skupin jsou knihy pro členy z Indie, Rusko a Thajsko. Byli jsme velmi rádi, jak tvrdě někteří z vás pracuje a tyto stránky budou brzy uvedeny do našeho zástupce oddílu. Pokud spravujete jeden z těchto stránek, prosím kontaktujte nás, abychom mohli přidat do našeho seznamu. Také, jak možná víte, naše zástupci program je teď plný a my jsme jen přijímat nové lidi, když starý zástupce opouští program. Pokud však nejsou zástupci z určité země, se výjimky z placení jak se snaží mít alespoň jeden zástupce z každé země světa, aby nám pomohli rozšířit Silver struktura globally a poskytnout Podpora pro všech národností.
 
Naše soukromé fórum bylo získat spoustu činností a v poslední době už máme více než 500 registrovaných členů a přes 2500 pracovních míst. Je to skvělý způsob, jak se dostat do kontaktu s Silver Struktura administrátorů a dalších investorů, takže pokud jste ještě nejsou její součástí, zveme vás, abyste se podívat na silverstructure.com / forum.
 
Ještě jednou děkuji za to, že součástí Silver struktury. Váš úspěch je to, co nás motivuje k poskytování vysoce kvalitní služby a tvrdě pracovat, abychom dosáhli našich cílů.
 
S pozdravem,
Stříbrná Struktura správa

—————

Zpět