Srpnové aktuality, otevření první elektrárny, kterou návštívili i lidé z ČR a SK a podělili se o své názory

20.08.2013 13:03

Další krok, který byl očekávaný je jiný zdárně u konce. Otevření solární elektrárny v Rumunsku. V této chvíli už se staví další a tak tomu bude i dále, dostaví se jedna, začne se stavit další. Podívat se na elektrárnu do Rumunska se také vydali někteří členové z Česka a Slovenska, kteří se následně podělili o své poznatky a tom, co si myslí o World GMN. Můžete si to pustit v krátkém promo videu níže.

Dalším důležitým bodem, který je velmi pozitivní pro řadu členů a vůbec vývoj World GMN je přidání nového balíčku a to Partner. Který má opravdu zajímavé výhody a dosahuje v podstatě na všechny provize a má také aktivní aplikace AdKash, tedy může získávat peníze z mobilní reklamy. Cenově vychází na pouhých 60 USD jednorázově. Což je opravdu dostupné úplně pro každého člověka. To je zatím novinka, takže více o tom budu mluvit v další aktualizaci.

Koncem září po roční kontrole by měla být World GMN zapsána do prestižní organizace DSA a také otevírá nové sídlo společnosti v Lodnýně, kde také má být cca koncem září zapsána na Londýnskou burzu.

Následné měsíce budou určitě velmi důležité a uvidí se, jak moc velké pokroky udělá World GMN. A také jaké plány má s aplikací AdKash, protože je třeba si uvědomit, že v plánu je také, že to bude moci využívat každý zdarma a kdo do té doby bude mít základy, tak může mít velkou výhodu oproti ostatním. Sice se neví, kdy to přesně bude a prvně to bude pro affiliate členy, ale mělo by platit pravidlo, kdo si počká, ten se dočká. A AdKash je určitě jeden z hlavních produktů World GMN, to je celkem jasné, protože takovou aplikaci nikdo jiný nemá a členům přináší zisky bez toho, aby museli něco prodávat.

 

Krátké promo video z otevření elektrárny v Rumunsku, poslechněte si názory členů z ČR, SK:

—————

Zpět