The Golden Path, záznam konference k 16.7

21.07.2012 17:31

 

Záznam Odkaz na výzvu konference TGP na 16. července je:
https://www.youtube.com/watch?v=6VGSBZKvPHI
 
Další Konferenční hovor bude 30.července v 8pm EST NY
Náš nový portál podpora - https://thegoldenpath.biz/support
 
V tomto okamžiku prosím, podat pouze podpůrné lístky týkající se chybějící finanční prostředky od STP a Payza, k níž došlo z lokalit je v režimu offline. Přečtěte si prosím znalostní základny, pokud máte další otázky. Vaše odpověď může být již tam.
POUZE TGP-finanční problémy BUDE být zodpovězeny pouze v tomto okamžiku. NEPOSÍLEJTE ve více vstupenky na stejné téma. To bude pouze DELAY svou odpověď.
 
Nikdo se zrušují a zároveň STP má problémy se servery.
Dáme všechny členy 48 hodin oznámení, jakmile STP je nahoru a běží nepřetržitě po dobu nejméně 24 HODIN sám.
Členové, musíte mít trpělivost, o každém budoucím odběru požádal pevná STP, protože nemůžeme přihlásit do STP buď dělat tyto výběry. Uděláme, co bude tato odvolání co nejdříve.
 
Nová funkce Backoffice
 
 
Mnozí členové jsou schopni získat nové heslo nebo špendlíky do svého současných e-mailových adres. Nyní můžete změnit svůj e-mail do účtu Gmail do profilů kliknutím na ikonu Upravit napravo od vaší aktuální e-mailovou adresu. Prosím, použijte adresu služby Gmail. Pokud neznáte číslo PIN budete muset poslat lístek podpory tak, abychom mohli aktualizovat e-mailovou adresu. Chtěli bychom připomenout všem našim členům, aby dát heslo nebo PIN číslo pro každého, včetně zaměstnanců.
 
Děkuji,
 
Stan Jensen - TGP LTD - generální ředitel
Úterý 17.července poledne Adelaide, Austrálie

—————

Zpět