Třídenní školení v Brazílii a další důležité novinky

30.10.2013 00:41

Od 18-21 října proběhla Diamond Live Tour v Brazílii, kde společnost opět představila další novinky a plány, které jsou připravané do budoucna. Další Tour proběhne za několik měsíců v Dominikánské republice.

World získává stále větší popularitu nejen po celém světě, ale také v Česku a Slovensku a řada lidí již dosahuje zajímavých výdělků. Probíhají také pravidelné online prezentace a také živé prezentece po ČR a SK.

Pokud máte zájem se podívat na online webinář, tak mi napište a pošlu link. Tato společnost nabízí velmi zajímavé možnosti a jsem zde rok a stále více jsem spokojenější a to je teprve začátek.

Momentálně největší zájem je o investice do solárních elektráren, které společnost staví v rámci Kjotského protokolu. Každému se tedy nabízí ideální možnost, jak chytře investovat do produktu od nízké částky a stát se spolumajitelem solární elektrárny a získávat tak výnosy každý měsíc po dobu minimálně 20let na kterou je uzavřená smlouva. 

 

V prodeji nový mobil Diamond 3:

Byl představen nový smartphon do prodeje, který jsem si koupil a už ho mám doma. Co se týče parametrů, tak se dá srovnávat s novými mobili od těch nejznámějších značek. A od Worldu je nejen cenově zajímavý, ale také už i aplikace AdKash a SoftSim.

 

Zápis do prestižní organizace DSA:

World již splnil podmínky pro zápis do DSA a brzy již bude po roční kontrole členem a to velká prestiž pro firmu, protože tento orgán velmi přísně kontroluje firmy.

 
Aplikace SoftSim k dispozici na Android , Apple , Windows Mobile:
Brzy bude k dispozici ke stažení nový typ Soft Sim, který je nejen pro Android, ale také Apple a Windows Mobile.
Krom neomezeného volání po celém světě bude nabízet první Mobile Video Webinář bude k dispozici s tabletů a mobilních telefonů s video komunikaci. Tuto verze SOFT SIM budeme moci volně používat pro volání 
 
Firma uvádí na trh charitativní nadaci s názvem Svět pro lidi :
Nová charitativní nadace, která bude podporovat lidi v chudých zemích ve vzdělání a stavět školy.
Video níže.
 
Ještě tento rok otevře Londýnské centrum, kde bude vstupovat také na burzu:
Krom vstupu na Londýnskou burzu, také World vstupuje na  New York Stock Exchange.
 
Změná názvu z World GMN na World GN:
Už delší dobu se společnost představuje jako World Global Network a ne jako World Global Mobil Network.
 
Do tématu, kde popisuji World GN vstoupíte kliknutím zde.
 
 
Představení projektu World for people (svět pro lidi)

—————

Zpět


 

 

 

 

 

.