UnStoppableWhirlWind, aktuality k 18.7

21.07.2012 17:23

 

Všichni víte, jak je důležité udržet rozumné časy cyklů z Grid 1 přispívá k dlouhodobému úspěchu UWW. Vždy jsme je plánováno na růst UWW a jeho příčiny a následku. Během první fáze 1naší růstové fázi jsme stavěli Doppler vyrovnat náš růst.
Takže co je Dopplerův a jak to ovlivní vaše cyklistické časy?Doppler byl postaven do systému vytvořit masivní kole v různých obdobích v průběhu měsíce. Co zažijete během krmení Doppler bude nejsilnější vítr od všech možných Admin strategického plánování. Tato přidaná rovnice do systému UWW bude největší tlak v průmyslu. Jakmile dostane svůj web STP v provozním stavu, budeme uvolnit sílu UWW Doppler. To se chystá vyhodit tě pryč!
Při budování The Doppler, jsme zvýšit kompenzační plán. Tato expanze se bude platit více do kapsy a zvýšit denní cyklistické krát! Budeme zvýšení limitu na 150 sub, takže můžete využít všech těchto pozitivních změn UWW.
 
Na poslední poznámka, naše BOOST na odškodnění plánu znamená, že musíte použít svůj odkup rovnováhu okamžitě. Mnoho členů UWW nepoužíváte rovnováhu. Budeme se dal tento 25% pracovat pro celou členství v budoucnosti. Nyní máte šanci využít toho, co máte v repo bilance, než jsme přijmout Advanced UWW kompenzační plán pro fázi 2.
 
 
Nezastavitelný Whirlwind správce týmu
 

—————

Zpět