Video - Jak vytvořit zdarma webovou stránku či blogu jednoduše a rychle

07.11.2014 12:09

V předchozím článku jsem přidával video, jak vytovořit eshop a tak dnes přidám další video návod, který bude tentokrát o tom, jak si založit klasické webové stránky či osobní blog. Tvorba webu je přes stejnou platformu jako u předchozího článku, tedy přes službu Webnode. Na video jsem narazil náhodou, ale je tam vše celkem dobře, jednoduše a názorně vysvětlené. 

Myslím, že toto pro vás bude ještě více přínosnější, než video s tvorbou eshopu, protože mnohem více lidí si radši založí webou stránku, nebo blog. A rozhodně dopouručuji mít nějaký vlastní web.

Výhoda Webnode je, že tvorba webových stránek je extrémně jednoduchá a v podstatě je téměř nemožné to nezvládnout. Zkrátka tato služba je dělaná tak, aby  si zde webovou stránku mohl založit a editovat i uplný začátečník. Sice je to trošku omezená služba například ve srovnání s tvorbou webu přes Wordpress, ale o to více je zde vše jednodušíí, dokonce máte na výběr z mnohoa vzhledů a šablon a v podstatě ,,hotový" web máte během jedné minuty. Poté akorát přidáváte texty, editujete obrázky atd. Slušný návod najdete ve videu níže, nicméně věřím, že by jste to zvládli i bez videa, protože hned jak vstoupíte na úvodní stránku Webnode, tak vás to vede krok za krokem.

Na stránky Webnode vstoupíte zde

 

—————

Zpět