Výhody podnikání na internetu a porovnání průměrné mzdy v EU

14.02.2013 14:29

Můžete se podívat na obrázek průměrných platů v České republice a nebo v jiných zemích Evropy. Někteří jsou spokojeni se zaměstnáním, platem, jiní si to pouze namlouvají, že jsou spokojeni a další skupina by ráda mělo něco více a ta poslední chce a taky se tak zařizuje a mnohdy právě má. Vlastně může každý mít více, když bude chtít.
Proč je výhodné podnikání na internetu:
Může stačit nízký a nebo těměř žádný kapitál na začátek.
To je jedena z velkých výhod internetu. Mnoho lidí si ani neuvědomujie, že klasické podnikání má nejen rizika, ale taky vysoké náklady. Například: pronájem kanceláře a vybavení, platy zaměstnanci plus za ně zdravotní a sociální, pracovník co se stará o daně, dostatek finančního kapitálu na nákup zboží a nebo nástrojů z kterých bude produkty vyrábět a prodávat s tím zase souvisí propagace a reklamě a mnoho dalšího.

Každý kdo začíná podnikat, tak začíná z mínusu. Protože jestli firma vyrábí produkty, které prodává. Tak prvně ty produkty musí někdo vyrobit a musí je také z něčeho vyrobit a následně je někdo musí prodat. A pak jsou až peníze. Takže ano, investice je součástí každého podnikání !
Ale internet má řádu výhod, kdo se ty výhody naučí využívat, tak bude profitovat.
Příklad uvedený výše, by třeba mohl patři k nějakému obchodu. A když to porovnám s e-shopem na internetu: Tak zjistím, že neplatíme žádný pronájem, pouze pár korun za doménu, webhosting. Není potřeba mít žádné zaměstnance, třeba pouze někoho kdo udělá SEO, vzhled atd..
Žádná otevírací doba, protože obchod pracuje 24 hodin a 7 dní v týdnu. Žádné omezení na zákazníky z okolí, nakupovat může kdykoliv po celé České republice atd.. Méně nákladů může znamenat větší profit.
Už chápete tu výhodu ?
Neříkám nikomu, aby si zakládal e-shop, ale pouze jsem uvedl jeden z příkladů, jaký může mít internet přínos pro podnikání.

Ale internet je také super na network marketing a jiné partnerské systémy, nejen že má uplně minimální náklady, ale také protože možní potencionální spolupracovníci, partneři a klienti, jsou v stovkách, tisících a v milionech a to nejen v České republice, ale třeba po celém světě.
Navíc si sami určujete čas, kdy bude pracovat, je to pouze na Vás, nemáte žádnou pracovní dobu, tu si děláte sami.
Můžete podnikat po celém světě, kde se připojíte k internetu. Dost lidí se stěhuje a řeší zaměstnání. Vlastně dost lidí pořád říká, že tady nezůstane a půjde jinam. Ale co je limituje? Práce.. Protože když se někdo přestěhuje, tak musí si nají práci. Ale kdo pracuje přes internet, tak je jedno na jakém místě bude.
A ještě k tomu, když si to zařídíte dobře, tak budete mí pasivní příjem, takže nejen že budete na druhé straně světa, ale ještě k tomu si tam budete moci dělat, co se Vám zrovna chce a u toho budete vydělávat. Hm, zajímavá myšlenka.. Ne?
                                                                                                      (Nekopírujte článek bez svolení)


Obrázek, který značí porovnání průměrné mzdy v zaměstnání ve státech Evropské unie.

 

   Stát                                                              Průměrná měsíční hrubá mzda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět