Zuno - banka bez poplatků, která Vám umožní vydělat peníze.

21.09.2013 15:34

https://domaci-prace-doma.mefistofeles.cz/wp-content/uploads/zuno_logo.jpg

Tento článek jsem hlavně z důvodu, že ještě v této době jsou existují lidé, co nevyužívají internetové bankovnictí a kreditní karty, či pouze hledají další banku, kterou budou využívat k některých úkonům. 

Osobně účet u Zuno banky využívám ke stovkám plateb měsíčně a je to pro mě jedna z nejlepších bank vůbec. Neplatím navíc ani žádné poplatky, prostě vedení účtu zdarma, rychlost plateb a přehlednost účtu je také super.

Díky partnerskému programu Zuno banky si můžete relativně snadno přivydělat až 22 000 Kč.

 

Základní náhled:

ZUNO, je součástí Raiffeisen Bank a patří k relativně populárním bankám v České republice.Hlavními důvody, proč tumu tak je jsou celkem logické. Neplatíte nic za založení učtu, ale ještě můžete dostak z finanční bonus k založení účtu. Neplatíte žádné měsíční poplatky za vedení účtu. Nejsou zde žádné skryté poplatky. Přehledné bankovnictví, dobrá podpora jak po live chatu, tak po telefonu, kreditní karta VISA zdarma a bez poplatků, spoření bez závaznosti. ZUNO banka je hlavně oblíbená pro internetové platby prostřednictvím kreditních karet, či bankovních transakcí do zahraničí. Další věc je také jednoduché založení pomocí internetu během pár minut. 

 

Finační odměny:

ZUNO a mBank patří k bankám, které nabízí odměny, pokud je doporučíte, což někteří pravděpodobně uvítají, protože finanční odměnu získá, jak člověk který je doporučitel, tak člověk, které si založí u banky účet. ZUNO dává 300-500 Kč za doporučení pro obě strany a mBan nabízí 500 Kč také pro obě strany.  Znamená to tedy, že 300 kč získáte vy a 300 Kč získá člověk, který si účet zdarma založí. Tyto banky tedy spíše než do klasické reklamy, platí peníze přímo členům, kteří banku doporučili novému klientovi. 

 

Partnerský program myFriends:

Aby jste mohli ZUNO doporčit je v prvé řadě potřebné mít také založený učet u banky. Doporučení probíhá snadným způsobem a to tak, že pouze zadáte email daného člověka v internetovém bankovnictí a na email dorazí pozvánka, kde bude Váš odkaz, tak aby se rozeznalo, že jste člena doporučili právě vy. Pokud si tento člověk založí účet, tak vy jako doporučitel získáte 300 Kč a on může také získat 300 Kč po založení a musí také splnit podmínku, že během 30 dnů použije kreditní kartu (internetová platba, blatba v obchodě). A dokonce mohou získat obě strany až 500 Kč za každého doporučeného, když využije nějaké další produkty/služby banky jako například úvěr apod.

 

Založení účtu u banky ZUNO:

Pokud si chcete založit ZUNO zdarma a získat tak možnost doporučit přátelé a získat tak finanční bonusy, tak můžete klidně hned, protože je to jednoduché a rychlé a pouze přes internet.

Napište mi  zde  a zašlu pozvánku na email. Poté jednoduše kliknete na odkaz, který je uveden v emailu a vyplníte jednoduchý formulář.

Po bezplatné registraci Vám kurýr do tří dnů přiveze smlouvu, ověřovací kód pro plné zprovoznění vašeho účtu a internetového bankovnictví (předem Vám kurýr zavolá a domluvíte se, kdyby budete doma a vše je samozřejmě také zdarma, nic neplatíte )

Poté můžete začít naplno využívat služeb banky a doporučovat další členy a vydělávat peníze. Kreditní karta Vám také pří

https://domaci-prace-doma.mefistofeles.cz/wp-content/uploads/zuno-karta-visa.pngjde zdarma do několika dnů poštou.

Takto (viz obrázek) vypadá pozvánka i internetového bankovnictví ZUNO, která Vám přijde na email od toho, kdo Vám ji doporučí.

Napište mi zde a zašlu Vám pozvánku na email. 

Nebo využijte formulář níže..

https://domaci-prace-doma.mefistofeles.cz/wp-content/uploads/ZUNO.png

 

—————

Zpět


Chci získat bonus od Zuno