Toto téma již není mezi publikovanými, ale v nové sekce najdete, co jste hledali.

Nově upravený a přehlednější článek najde zde.

 

Přejděte tedy do nové a přehlednější sekce, kde získáte ještě více informací. 

 

 

 

18.dubna 2013

PTC (klikačky), surfbary

 

Tuto recenzi jsme napsal, abych objasnil, zda se vyplatí věnovat čas tomuto typu výdělku a vzhledem k tomu, že internet je celkem plný různých PTC programů, který jsou také známé mezi uživateli pod názvem ,,klikačky", tak doufám, že některým pomůže zjistit, jestli je PTC (klikačka) opravdu to co hledají. Další podobný systém o kterém se zmíním bude surfbar.

Osobně jsem nikdy žádnou ,,klikačku" nedělal, nicméně dobře vím na jakém prinicpu fungují, znám podstatu reklamního internetového marketingu a také znám zkušenosti mnoha lidí, kteří se tomuto věnují a nebo věnovali. Hlavním důvodem proč se lidé zastavují nad tímto typem programů je, že vidí možnost získání peněz za to, že nebudou muset dělat nic náročného a nebudou muset investovat peníze.

Co je to PTC (,,klikačka") a surfbar ?

Klikačky ( neboli PTC) je v současnosti celkem rozšířený způsob ,,vydělávání" peněz na internetu, i když si myslím, že už to pomaličku odznívá. Tyto programy fungují na princip zobrazování bannerových reklam, které se zobrazují uživatelům těchto programů Podstata je tedy v tom, že určitá firma si objedná bannerovou reklamu a ta se zobrazuje členům konkrétního PTC programu. Respektive firma si zakoupí rovnou počet kreditů (počet kliknutí/zobrazení.) 

Jednoduše řečeno PTC společnost jako zprostředkovatel si nechává platit od firem za každé kliknutí na banner, které propaguje mezi své uživatele. Nejznámější PTC (,,klikačka") je asi Neobux.
Na podobném principu fungují také surfbary, které nabízí podobnou službu jako PTC, ale s tím rozdílem že zde není nutno nic proklikávat, ale platí pouze za zobrazení banneru uživateli. Tyto bannery se objevují uživatelům surfbaru v určitém okně, či rámu internetového prohlížeče. Reklama se může zobrat pořád v určitých časových intervalech. Například zapnete počítač a v okénku už se zobrazují reklamy. Nejznámější surfbar je asi 20dollars2surf.

Jak je možné vydělat pomocí PTC a surfbarů ?

PTC a surfbary nabízí možnost rozdělení se o zisk z reklam s uživateli, kteří budou ,,klikat"/sledovat reklamy. Část peněz si tedy firma nechává jako svůj zisk a část peněz je vyplácena těmto členůmkteří pozorují a zobrazují reklamy.

 

Kde je problém?

Jeden ze základních problémů těchto společností je, že nefungují dlouhou dobu a nebo nevyplácí peníze vůbec. Podvádějí tedy své registrované členy -tzv. SCAM. Další problém může být minimální výběr, který je nastaven tak, že člen může peníze často vybrat například od 10 USD, což je už takto dost nízká částka, ale pokud si vezmete, že za kliknutí třeba dostáváte 0,001 USD, tak než se dostanete na takovou částku, tak to může trvat delší dobu. V této době už to mnoho členů vzdá, takže vlastně nevyberou žádné peníze. A to je právě to, na co majitelé spoléhají, jde jim samozřejmě v prvé řadě o vlastní výdělek.

Kolik je tedy možné vydělat a za jak dlouho?

To je otázka, která záleží na mnoho faktorech, protože v těchto programech bývá také možné tzv. upgrade, kdy člen zaplatí určitou částku a budete mít lepší status a získávat tak z kliknutí více peněz. Jako další možnost zisku je, pokud na základě vašeho referenčního registračního linku zaregistruje do programu nový člen. Vy jako doporučitel poté získáváte určité provize, které ale nebudou nikterak vysoké. Právě upgrade ovlivňuje mnohdy výši zisku, ale je potřeba si uvědomit, že pořád to nemusí být právě to, co by stálo za nějaké čas. Pokud vezmeme v potaz, že za každé kliknutí je možné získat například 0,001 USD a přičteme k tomu faktor, že bývá třeba potřebné sledovat určitou danou reklamu, tak se snadno dá spočítat kolik času je potřeba vynaložit na určitý zisk k vůběru. Někteří se možná mohou ospravedlňovat tím, že dělají více PTC, surfbarů naráz, tak sice zvýší zisk, ale pořád zisk bude velmi nízký. Porovnání čas/peníze je to zde opravdu nevýhodné. A zisky mohou být třeba pár dolarů za měsíc, vždy záleží na stráveném čase a na výše zmíněných situacích.

 

Specifickým případem jsou programy, které nabízejí velmi vysoké zisky za klik

Jedná se o programy, které za určité zhlédnutí a nebo kliknutí na banner nabízejí vysoké částky, například 10 USD. Výběry jsou často možné, až od určitého limitu, například 10 000 USD. K tomu ještě bývá lhůta připsání výběru na Vaši elektronickou pěněženku třeba do 3 měsíců od požádání. Tyto faktory ještě prodlouží ztracený čas členů a zároveň program docílí více kliknutí od tohoto jednotlivce, protože mnohdy opravdu počítá, že bude vyplacený.

Jsou typy lidí, kteří tomu opravdu věří a jsou schopni to dokonce i propagovat dále a pak někteří, co tomu moc nevěří, ale řeknou si, že to jen zkouší, co když jim to náhodou vyplatí. Samozřejmě to je úplný nesmysl.....

Trošku zamyšlení :Myslíte si že by firma, která si zadá propagaci byla ochotna platit za jeden klik 10 USD ? Tudíž, aby tato reklama byla efektivní, tak každý člověk co klikne na banner, tak by musel průměrně v té firmě zakoupit zboží/produkt za více jak 10 USD. Myslíte, že lidé toto splňují ? NE.

Myslíte si, že lidé, kteří klikají na reklamy jsou opravdoví potencionální zákazníci. Ne, není to efektivní reklama - Částka pro efektivní reklamu vs příchod zákazníka, který něco koupí, má mnohem nižší hodnotu. A to je právě to, proč není nikdy možné rozdělovat v těchto programech moc peněz na jednotlivce. Protože reálná hodnota platby firmy za zhlédnutí či kliknutí jednoho člověka na reklamu má opravdu velmi nízkou hodnotu, které začíná na nulami.
Zamyslete se třeba na příkladem: Jedete po dálnici a představte si že by firma, která má reklamu na bilboardu zaplatila každému člověku, které se podívá na bilboard 10 USD. 

Díváte se na televizi a za každou reklamu, která se objeví v televize,  by jste dostali 10 USD.
Dostáváte tyto peníze ? Nedostanete je tedy ani v těchto vysoce výnosných klikacích programech za zhlédnutí reklamy.
Takové programy ani nestojí za zkouší. Není žádné ,,co kdyby"
 

Závěr
Je potřeba si uvědomit jednu základní věc. Aby byla reklama efektivní, tak lidé kteří jí sledují musí využít produkty/služby, aby firma měla větší zisk z reklam, než co do reklamní kampaně investovala. Proto vždy bude vyplacena minimální částka, protože tento typ reklamy je opravdu málo efektivní a firmy za něj nikdy nezaplatí mnoho. Další důvod proč se vyhybat PTC ,,klikačkám" a surfbarům jsou časté podvody a problémy s výběry. Né nadarmo se říká, že ,,klikačka" je dobrá na pochopení hodnoty peněz a času.

Každá minuta, kterou strávíte těmito programy je ztráta času, stejně vždy člověk zjistí, že tudy cesta nevede a čím dříve to bude, tak tím lépe pro něj, protože ztratil méně času, který může využít v jiném typu vydělávání peněz, které sice může být složitější, ale může také být mnohem více přínosnější z dlouhodobého hlediska. Pokud jsem říkal v recenzi na ,,emailovky" že bych možná zařadil do top10 největších způsobů, jak ztrácet v životě čas, tak u PTC, ,,klikaček" by to v té top10 určitě bylo, protože zde je potřeba vynaložit podstatně více času. Opravdu si myslíte, že hodina Vašeho času stojí 5 Kč ? A pokud ano, tak s tím něco začněte dělat, aby stále mnohem více. Přidávám odkaz na video o hodnotě času, které může být inspirativní...A pokud někomu nevadí, že bude mít pořád puštěný počítač a všude budou blikat reklamy a vydělá možná tak na elektřinu, tak surfbar by pro něj byl vhodný.

Pokud do toho všeho ještě přičteme vysoké riziko, že program skončí a nebo přestane platit, či zvýší minimum výplat a nebo sníží zisky za jeden klik/zobrazení, tak ať počítám jak počítám, vidím pouze ztrátu času.. A myslím si, že každý má na více, než dělat PTC a surfbary, pokud bude sám chtít.

 

Můžete napsat do diskuze níže Vaše zkušenosti a kolik se Vám podařilo vydělat, ne však ref linky.

 

 



Diskusní téma: PTC, surfbary

Datum: 21.02.2016

Vložil: cejkminka

Titulek: nejlepší

Ahojky, tak za mě určitě nejlepší a nejspolehlivější Neobux Clixsense . jsou tady už dlouho, mají hodně členů a vyplácej. Za 1. dva dny 5kč když si to teda přepočtu, když se jim budete věnovat pravidelně výdělek může být klidně 20 nebo 30 dolarů denně což je super. Hlavní je ze začátku vydržet a moc mi pomůžete když se zaregistrujete přes tyto linky:
Neobux: https://www.neobux.com/?r=cejkmina
Clixsense: https://www.clixsense.com/?8763267
Děkuji :)

—————

Datum: 26.12.2015

Vložil: ptc-click

Titulek: ptc-click

https://www.ptc-click.cz/

—————

Datum: 07.07.2015

Vložil: Hanz

Titulek: Trafficmonsoon

Tak já jsem vyzkoušel taky pár klikaček a řekl bych, že nejlepší je https://trafficmonsoon.com/?ref=Xhanz21 ,výdělek denně je 10 centů, za 10-15 reklam po 30 sekundách. Takže za měsíc v pohodě 2 dolary, mám i důkazy že platí.
https://klik97.webnode.cz/trafficmonsoon/

—————

Datum: 30.01.2015

Vložil: Sony25

Titulek: dobrá v eurech

jediný důvod proč kikám jsou nákupy na ebay přes paypal, tak mi chodí peníze z klikaček a mám to zadarmo :-)
dobrá je tato: https://www.shotbux.com/?ref=hammersley
za pár kliků mám €6 a jde se nakupovat

—————

Datum: 02.01.2015

Vložil: Tom

Titulek:

https://ceske-klikacky-emailovky.webnode.cz/

—————

Datum: 31.08.2014

Vložil: T

Titulek: www.hra.bezkonce.cz/index.php?ref=tomman

www.hra.bezkonce.cz/index.php?ref=tomman

—————

Datum: 26.05.2014

Vložil: Petr

Titulek: Výdělek

Tápete v klikačkách a výdělku na internetu? Přečtěte si vše potřebné zde: https://klikacky-a-jine-privydelky.webnode.cz/
Strategie na NeoBux, ProBux, ClixSense a HIT - PaidToLogin!!
https://www.paidtologin.com?ref=38162

—————

Datum: 04.05.2014

Vložil: Nejlepší klikačky

Titulek: Návody, jak na klikačkách vydělávat

Jak vydělávat na klikačkách tak, aby to za to stálo, a seznam nejlepších klikaček zde: https://earnonnet.racx.cz/seznam-nejlepsich-klikacek.php

—————

Datum: 04.05.2014

Vložil: Nejlepší Refback

Titulek: Vydělávejte z klikaček dvakrát!

Jak klikat tak, aby se to vyplatilo:
Vydělávejte z klikaček dvakrát! Klikáte pořád stejně, neděláte nic navíc, ale vyděláváte víc! A to jen za to, že se zaregistrujete na klikačky přes nás!
Jsme velká česká stránka nabízející refback, tedy odměny za klikání navíc.
Denně novinky ze světa klikaček, profesionální hodnocení klikaček, důkazy výplat, návody, detailní statistiky vašeho účtu a mnohem víc!
Podpora přes Skype, e-mail, forum. Rádi si s vámi popovídáme a poradíme.
$0.1 na účet a premiové členství zdarma jen za registraci!
Zaregistrujte se zde: https://www.bestrefback4u.com a nahoře si přepněte na češtinu

—————

Datum: 30.08.2015

Vložil: Tana

Titulek: Re: Vydělávejte z klikaček dvakrát!

Je nutne na klikacky a ostatni privydelky reklamni emaily mit ZL.dekuji za opoved

—————

Datum: 03.05.2014

Vložil: Šárka

Titulek: SROVNÁNÍ KLIKAČEK

Rozhodla jsem se napsat nové srovnání zahraničních klikaček. V tomto článku představím těch nejlepších 6, se kterými mám nejlepší zkušenosti. A zároveň ty, které považuji za nejspolehlivější.

1) ProBux
Pro mě ta nejlepší klikačka. Nabízí hodně odkazů, které navíc během dne i přibývají. Zároveň ale stačí jen pár vteřin a odměna je načtená - žádné složité potvrzování, jen kliknout a chvilku počkat. Výplatní minimum od 5$ a platba je na paypalu okamžitě. Registrace níže 
https://www.probux.com/?r=Misak1212


4) Manager bux
Z těch nejlepších jsem zařadila POMĚRNĚ NOVOU Manager bux. Tato klikačka se nyní drží na prvních místech žebříčku nejlepších stránek. Mnoho odkazů denně a nízké výplatní minimum je určitě důvod k tomu ji vyzkoušet. Navíc jedny s nejvyšších částek za reklamy.

https://www.managerbux.com/?ref=Misak1212

3) Ojooo.com
Ojooo je poměrně nová stránka, ale mám od nich již mnoho výplat a vše funguje zcela bez problémů. Reklam je denně celkem dost a načítají se rychle.

https://wad.ojooo.com/register.php?ref=Misak1212

4) PTCSolution
Z těch nejlepších jsem zařadila "horkou novinku" PTC Solution. Tato klikačka se nyní drží na prvních místech žebříčku nejlepších stránek. Mnoho odkazů denně a nízké výplatní minimum je určitě důvod k tomu ji vyzkoušet. Za pár dní již jsem na 2 dolarech a to bez referalů

https://www.ptcsolution.com/?ref=Misak1212

5) Clikz4Freakz

Další z novinek, Clikz 4 Freakz. V mezinárodním hodnocení se drží hned za PTC Solution - a není divu, vždyť denně nabízí kolem stovky reklam, za které dostanete odměnu. Navíc je zde sbírání bodů, které proměníte v další dolary, za které si pak třeba můžete pronajmout referaly či koupit prémiové členství a vydělávat ještě rychleji.

https://www.clikz4freakz.com/?ref=Misak1212

6) NeoBux
Neobux je naprostá klasika mezi PTC stránkami. Funguje již několik let a stále bez jediného problému. Odkazů je hodně, přes den se objevují další a další a odměny tedy velmi rychle přibývají. Není nutné potvrzování, jen počkáte, až se reklama načte. Výplatní minimum je pro první platby nízké a platbu obdržíte okamžitě.

https://www.neobux.com/?r=Misak1212


Veškeré tyto klikačky mám ověřené a zatím každá vyplatila a nebyl žádný problém. Doporučuji si udělat registrace na všechny a penízky se budou sypat, nejsou to Bůhví jaké zázraky, ale pár stovek, až tisícovek zaleží na času( mě to zabírá 30- 60 minut denně), se vždy hodí. Koukněte 

—————

Datum: 27.04.2014

Vložil: Klárka

Titulek: FUNGUJÍCÍ KLIKAČKA

Já mám zkušenosti s tímto: https://www.ermail.cz/link/2JXa2AJejXTeAmlalelVjeCcCaNJclCT

Můžu doporučit.. trvá to sice déle, ale skutečně vyplací..

—————

Datum: 29.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: FUNGUJÍCÍ KLIKAČKA

Dobrý den,

výdělek od 60$ - 1600$ měsíčně jen díky vlastní aktivitě!!

VŠE ZDARMA!

Více zde - https://domvoxliberta.wix.com/freebiz

—————

Datum: 27.04.2014

Vložil: Priba

Titulek: klikacky ktere platí

samozrejmne nikdo nemuze ze zacatku cekat velke vydelky, je to na delsi dobu a nejvetsi chybou je vybrat hned prvni dostupny vydelek, kupte referaly a dalsi a jedine tak se to opravdu dá!!!!

NEOBUX - https://www.neobux.com/?r=MPriba
PROBUX - https://www.probux.com/?r=Pribecek

—————

Datum: 29.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: klikacky ktere platí

Dobrý den,

výdělek od 60$ - 1600$ měsíčně jen díky vlastní aktivitě!!

VŠE ZDARMA!

Více zde - https://domvoxliberta.wix.com/freebiz

—————

Datum: 27.04.2014

Vložil: Šárka

Titulek: Srovnání zahraničních klikaček

Rozhodla jsem se napsat nové srovnání zahraničních klikaček. V tomto článku představím těch nejlepších 6, se kterými mám nejlepší zkušenosti. A zároveň ty, které považuji za nejspolehlivější.

1) ProBux
Pro mě ta nejlepší klikačka. Nabízí hodně odkazů, které navíc během dne i přibývají. Zároveň ale stačí jen pár vteřin a odměna je načtená - žádné složité potvrzování, jen kliknout a chvilku počkat. Výplatní minimum od 5$ a platba je na paypalu okamžitě. Registrace níže 
https://www.probux.com/?r=Misak1212


4) Manager bux
Z těch nejlepších jsem zařadila POMĚRNĚ NOVOU Manager bux. Tato klikačka se nyní drží na prvních místech žebříčku nejlepších stránek. Mnoho odkazů denně a nízké výplatní minimum je určitě důvod k tomu ji vyzkoušet. Navíc jedny s nejvyšších částek za reklamy.

https://www.managerbux.com/?ref=Misak1212

3) Ojooo.com
Ojooo je poměrně nová stránka, ale mám od nich již mnoho výplat a vše funguje zcela bez problémů. Reklam je denně celkem dost a načítají se rychle.

https://wad.ojooo.com/register.php?ref=Misak1212

4) PTCSolution
Z těch nejlepších jsem zařadila "horkou novinku" PTC Solution. Tato klikačka se nyní drží na prvních místech žebříčku nejlepších stránek. Mnoho odkazů denně a nízké výplatní minimum je určitě důvod k tomu ji vyzkoušet.

https://www.ptcsolution.com/?ref=Misak1212

5) Clikz4Freakz

Další z novinek, Clikz 4 Freakz. V mezinárodním hodnocení se drží hned za PTC Solution - a není divu, vždyť denně nabízí kolem stovky reklam, za které dostanete odměnu. Navíc je zde sbírání bodů, které proměníte v další dolary, za které si pak třeba můžete pronajmout referaly či koupit prémiové členství a vydělávat ještě rychleji.

https://www.clikz4freakz.com/?ref=Misak1212

6) NeoBux
Neobux je naprostá klasika mezi PTC stránkami. Funguje již několik let a stále bez jediného problému. Odkazů je hodně, přes den se objevují další a další a odměny tedy velmi rychle přibývají. Není nutné potvrzování, jen počkáte, až se reklama načte. Výplatní minimum je pro první platby nízké a platbu obdržíte okamžitě.

https://www.neobux.com/?r=Misak1212


Veškeré tyto klikačky mám ověřené a zatím každá vyplatila a nebyl žádný problém. Doporučuji si udělat registrace na všechny a penízky se budou sypat, nejsou to Bůhví jaké zázraky, ale pár stovek, až tisícovek zaleží na času( mě to zabírá 30- 60 minut denně), se vždy hodí. Koukněte 

—————

Datum: 29.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Rostoucí společnost, už více jak 900 000 členů

Dobrý den,

výdělek od 60$ - 1600$ měsíčně jen díky vlastní aktivitě!!

VŠE ZDARMA!

Více zde - https://domvoxliberta.wix.com/freebiz

—————

Datum: 05.04.2014

Vložil: klikač

Titulek: Nejlépe placená klikačka

Vyskúšajte toto - Najlepšie platená klikačka! - www.bux4you.wz.sk

Za prvých 5 dní som zarobil 2,2575 dolára bez referralov, čiže bez ľudí registrovaných pod sebou.
- 20-30 reklám za 0.01 dolára
- viac ako 10 reklám za 0.005 dolára
- 20-30 reklám za 0.0015 dolára

A čo je hlavné, skutočne vyplácajú zarobené peniaze!

—————

Datum: 19.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: Nejlépe placená klikačka

3$ denně
60$ měsíčně
15 minut práce
Dobrý pocit z práce a tímto to vůbec nekončí :)
Kdo má zájem připojit se do týmu, napište na mail.
domvoxliberta@gmail.com
Předám Vám veškeré info a také můžeme spolupracovat dál :)

—————

Datum: 25.03.2014

Vložil: Dominik

Titulek: Ojooo

Ahoj, zkuste tuhle klikačku .. možná se vám zdá, že dostáváte málo,ale je aspoň Vám narozdíl od jiných klikaček OPRAVDU pošlou peníze :) https://wad.ojooo.com/register.php?ref=Beiny

—————

Datum: 19.02.2014

Vložil: DomeVo

Titulek: Za klik 1$ !!!

Zkuste tuhle klikačku. Máte garantovaných 20$ denně při odklikání všech nabídek, které netrvá ani 5minut. Zdá se to směšné, ale fakt to tak je :). Navíc je tu i spousta jiných možností jak navýšit denní příjem.

CashTasks.com/?ref=81531

—————

Datum: 05.04.2014

Vložil: evaju

Titulek: Re: Za klik 1$ !!!

dobrý den už vás vyplatili?? mám naklikáno 1100a nevím jak to vzít nejde mi to je tam podmínka platit členství ?? Dík Eva

—————

Datum: 15.04.2014

Vložil: vera01

Titulek: Re: Re: Za klik 1$ !!!

Přesně to se mitaké stalo.To členství taky nemám zaplaceno.

—————

Datum: 19.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: Re: Za klik 1$ !!!

Cashtasks je scam, nemarněte tím čas. Zkuste tenhle projekt, ověřený v zahraničí, ručí za něj Amazon!!

3$ denně
60$ měsíčně
15 minut práce
Dobrý pocit z práce a tímto to vůbec nekončí :)
Kdo má zájem připojit se do týmu, napište na mail.
domvoxliberta@gmail.com
Předám Vám veškeré info a také můžeme spolupracovat dál :)

—————

Datum: 15.04.2014

Vložil: vera01

Titulek: Re: Za klik 1$ !!!

A dostal jste vyplaceno?

—————

Datum: 19.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: Re: Za klik 1$ !!!

Cashtask je SCAM!!!! Tímhle nemarněte čas a hlavně tam nic neposílejte!!!

Doporučuji tohle, výplatu osobně ještě nemám, pracuji na tom. Ale jsou lidi, kteří už výplatu mají. Firma má navíc sídlo vedle sídla Microsoftu a navíc za ně ručí Amazon!! Mají podepsanou smlouvu.

3$ denně
60$ měsíčně
15 minut práce
Dobrý pocit z práce a tímto to vůbec nekončí :)
Kdo má zájem připojit se do týmu, napište na mail.
domvoxliberta@gmail.com
Předám Vám veškeré info a také můžeme spolupracovat dál :)

—————

Datum: 18.02.2014

Vložil: Jardík

Titulek: Kdo má zájem vydělávat peníze 24h. denně 7 dní v týdnu ?

Zdravím
Opravdu si vyděláte, stačí doporučit aktivního člena, za jednoho aktivního, vyděláte první měsíc 25 USD (přibližně 450,-Kč) a 2. měsíc 12,5 USD (přibližně 225,-Kč)a to napořád.

Registracní odkaz : https://www.simplemoneysystem.cz/rs/z8GxRr

S pozdravem
Jardík

—————

Datum: 31.01.2014

Vložil: Klikač

Titulek: Klikačky

Na klikání se jen tak nevrhněte, ale nejdřív si něco přečtěte! Pak budete vydělávat :)
Nejlepší stránky v češtině jak vydělat peníze na klikačkách
https://bestaurora4u.com/referralove-zdarma/neobux-strategie.php?ref=Plechymore
Clixsense: Nejlepší klikačka - jak vydělat co nejvíce
https://bestaurora4u.com/referralove-zdarma/jak-vydelat-na-internetu.php?ref=Plechymore
Refback - vydělávejte dvakrát tolik
https://bestrefback4u.com/index.php?lang=cz&rid=Plechymore
SEZNAM nejlepších klikaček
https://bestaurora4u.com/referralove-zdarma/seznam-nejlepsich-klikacek.php?ref=Plechymore

—————

Datum: 31.01.2014

Vložil: Petr

Titulek: Klikačky

Nový "Neobux", rychle se rozvíjející a platící Noulinx
https://www.noulinx.com/?r=Plechymore
Naprosto největší a nejlepší klikačka Neobux
https://www.neobux.com/?r=Plechymore

—————

Datum: 19.02.2014

Vložil: DomeVo

Titulek: Za klik 1$ !!!

Zkuste tuhle klikačku. Máte garantovaných 20$ denně při odklikání všech nabídek, které netrvá ani 5minut. Zdá se to směšné, ale fakt to tak je :). Navíc je tu i spousta jiných možností jak navýšit denní příjem.

CashTasks.com/?ref=81531

—————

Datum: 29.04.2014

Vložil: Vox

Titulek: Re: Klikačky

Dobrý den,

výdělek od 60$ - 1600$ měsíčně jen díky vlastní aktivitě!!

VŠE ZDARMA!

Více zde - https://domvoxliberta.wix.com/freebiz

—————

Datum: 25.01.2014

Vložil: Petr

Titulek: Klikačky

Ahoj, klikačky doopravdy fungují, sám na mnohých klikám. Záleží na vás, jaká klikačka vám bude vyhovovat a kolik času jste schopni tomu obětovat. Ze svých zkušeností mohu doporučit ověřené klikačky NeoBux a ClixSense a další fungující a platící klikačky: Dr Clix, Legacyclix, Nerdbux, ClickerJet, ProBux, CashnHits. Všude klikám, zde jsou mé "linky" a ptát se mě můžete na skype: Plechymore :)
https://www.neobux.com/?r=Plechymore
https://www.nerdbux.com/?ref=Plechymore
https://legacyclix.com/?ref=Plechymore
https://drclix.com/?ref=Plechymore
https://www.clickerjet.com/?ref=MCpletr
https://www.probux.com/?r=TerezkyP
https://www.cashnhits.com/index.php?ref=Pieters
https://www.clixsense.com/?6137881
Můj favorit: 2,3 mil. uživatelů OJOOO!!! https://wad.ojooo.com/register.php?ref=Asiposledni12
Česká klikačka pro začátek a pochopení: https://www.bestaurora4u.com/cs/index.php?ref=Plechymore
Refback - klikejte pro někoho a další bude klikat pro vás: https://bestrefback4u.com/index.php?lang=cz&rid=Plechymore

Navštivte mé stránky pro více informací https://klikacky-a-jine-privydelky.webnode.cz/

—————

Datum: 19.02.2014

Vložil: DomeVo

Titulek: Za klik 1$ !!!

Zkuste tuhle klikačku. Máte garantovaných 20$ denně při odklikání všech nabídek, které netrvá ani 5minut. Zdá se to směšné, ale fakt to tak je :). Navíc je tu i spousta jiných možností jak navýšit denní příjem.

CashTasks.com/?ref=81531

—————

Datum: 13.01.2014

Vložil: Jardik

Titulek: Lepší než klikačka

Zdravím
Konečně vydělávám peníze na internetu, během 1.měsíce jsem si vydělal 100% provize 73 Dolarů za 3 aktivní členy a 2. měsíc a další měsíce a to napořád každý měsíc 50% provize kolem 30 dolarů

Nyní máte opravdu možnost začít vydělávat ještě dnes a bez rizika. Je to tak jednoduché, že vydělávat může opravdu každý.

Podívejte se na video, které Vám ukáže krok za krokem jednoduchý způsob, jak můžete začít vydělávat peníze po internetu ještě dnes
https://www.simplemoneysystem.cz/rs/z8GxRr

—————

Datum: 14.12.2013

Vložil: Jarda

Titulek: Konečně něco co funguje

Začněte konečně vydělávat peníze na internetu, díky systému, který u nás nemá obdoby!

Nyní máte opravdu možnost začít vydělávat ještě dnes a bez rizika. Je to tak jednoduché, že vydělávat může opravdu každý.

Podívejte se na video, které Vám ukáže krok za krokem jednoduchý způsob, jak můžete začít vydělávat peníze po internetu ještě dnes
https://www.simplemoneysystem.cz/rs/z8GxRr

—————

Datum: 30.11.2013

Vložil: Thomas

Titulek: Coinbeez

Dobrý den,
Chci vám představit aplikaci COINBEEZ.
Jedná se o podobnou aplikaci jako DIGITAL GENERATION. Kde vám platí za propujčení části vašeho výkonu PC.
Registrace zdarma do 5.12

Výhodou o proti DIGITAL GENERATION
- Můžete nakupovat vaše členy
- Nenakupujete žádné vlákna


www.coinbeez.com/27820

—————

Datum: 24.11.2013

Vložil: Pavel

Titulek: Nový projekt

Potřebujete víc peňez
Trteávíte nějaký čas na internetu,?
Myslím, že určitě ano.
Tak toho využijte, k výdělku.
Registrace je zcela zdarma,žádné poviné poplatky .
Je to naprosto jednoduché. Stačí stáhnout a nainstalovat na svůj počítač (v blízké době bude možné aplikaci nainstalovat na tablety, telefony,...) aplikaci (tzv. PerfectApp), díky níž začnete vydělávat nemalé peníze. Kolik? To záleží na Vás a výše výdělku není omezena. Čím delší dobu je aplikace spuštěna tím větší je Váš výdělek. A to není vše
. Doporučte tuto aplikaci svým přátelům, známým atd. a tím navýšíte svůj výdělek.Například
Za jednu hodinu získáte 1 bod. Ale pozor, načítají se Vám hodiny i všech lidí pod Vámi až do 5 linie!!
Takže když to spočítáme jenom ukázkově. Pokud budete mít pod sebou 1000 lidí (do 5. linie to opravdu není mnoho) a oni budou aplikaci používat 100 hodin měsíčně (bude to mnohem více, protože to poběží na mobilech, tabletech atd... a ty máte puštěné pořád), tzn. 100000 bodů (tzv. CashFACTOR) za měsíc. Poté, co společnost Perfect Internet určí na základě příjmů za daný měsíc, kolik peněz bude moci sdílet se svými věrnými členy - to je s vámi - převede se CashFACTOR na peníze.
Takže 1000 x 100 = 100000 bodů.
CashFACTOR bude například nastaven na 0,01 USD (1 US cent)za 1 CashFACTOR za měsíc, takže budete muset vynásobit 100000 x 1 cent = 1000 dolarů
Myslím že to je zajímavá částka. Každý měsíc obdržíte peníze na základě svých bodů CashFACTOR za poslední měsíc a my vám zaručíme, že tato možnost bude i nadále zdarma navždy. A ano, my vám zaručíme, že byste neměli dělat žádnou práci . Nic víc, než to, co můžete udělat pro zlepšení svého CashFACTOR je použití ideální aplikace, rozesílat pozvánky a zvát nové členy
REGISTRACE zde https://www.perfectapp.biz/?refid=b6cdb8e8e0
Jak nainstalovat PerfectApp: https://youtu.be/1E9gPQuBMfw
Několik informací k PerfectApp: https://youtu.be/aAsB3uCGO2o
perfectinternet 1.část https://www.youtube.com/watch?v=_ON0xMrzess

PERFECTINTERNET 2.ČAST https://www.youtube.com/watch?v=J88RqGlXXtE

PERFECT APP https://www.youtube.com/watch?v=aAsB3uCGO2o

V případě dotazů pište @na email hel33nek@seznam.cz
krásný den přeje Pavel



—————

Datum: 24.11.2013

Vložil: Pavel

Titulek: Re: Nový projekt

Potřebujete víc peňez
Trteávíte nějaký čas na internetu,?
Myslím, že určitě ano.
Tak toho využijte, k výdělku.
Registrace je zcela zdarma,žádné poviné poplatky .
Je to naprosto jednoduché. Stačí stáhnout a nainstalovat na svůj počítač (v blízké době bude možné aplikaci nainstalovat na tablety, telefony,...) aplikaci (tzv. PerfectApp), díky níž začnete vydělávat nemalé peníze. Kolik? To záleží na Vás a výše výdělku není omezena. Čím delší dobu je aplikace spuštěna tím větší je Váš výdělek. A to není vše
. Doporučte tuto aplikaci svým přátelům, známým atd. a tím navýšíte svůj výdělek.Například
Za jednu hodinu získáte 1 bod. Ale pozor, načítají se Vám hodiny i všech lidí pod Vámi až do 5 linie!!
Takže když to spočítáme jenom ukázkově. Pokud budete mít pod sebou 1000 lidí (do 5. linie to opravdu není mnoho) a oni budou aplikaci používat 100 hodin měsíčně (bude to mnohem více, protože to poběží na mobilech, tabletech atd... a ty máte puštěné pořád), tzn. 100000 bodů (tzv. CashFACTOR) za měsíc. Poté, co společnost Perfect Internet určí na základě příjmů za daný měsíc, kolik peněz bude moci sdílet se svými věrnými členy - to je s vámi - převede se CashFACTOR na peníze.
Takže 1000 x 100 = 100000 bodů.
CashFACTOR bude například nastaven na 0,01 USD (1 US cent)za 1 CashFACTOR za měsíc, takže budete muset vynásobit 100000 x 1 cent = 1000 dolarů
Myslím že to je zajímavá částka. Každý měsíc obdržíte peníze na základě svých bodů CashFACTOR za poslední měsíc a my vám zaručíme, že tato možnost bude i nadále zdarma navždy. A ano, my vám zaručíme, že byste neměli dělat žádnou práci . Nic víc, než to, co můžete udělat pro zlepšení svého CashFACTOR je použití ideální aplikace, rozesílat pozvánky a zvát nové členy
REGISTRACE zde https://www.perfectapp.biz/?refid=b6cdb8e8e0
Jak nainstalovat PerfectApp: https://youtu.be/1E9gPQuBMfw
Několik informací k PerfectApp: https://youtu.be/aAsB3uCGO2o
perfectinternet 1.část https://www.youtube.com/watch?v=_ON0xMrzess

PERFECTINTERNET 2.ČAST https://www.youtube.com/watch?v=J88RqGlXXtE

PERFECT APP https://www.youtube.com/watch?v=aAsB3uCGO2o

V případě dotazů pište @na email hel33nek@seznam.cz
krásný den přeje Pavel



—————

Datum: 21.11.2013

Vložil: Klikačky

Titulek: Super klikačky!

https://www.probux.com/?r=chudobovar
https://www.ekoclix.com/index.php?view=account&page=summary
https://wad.ojooo.com/acc.php
https://www.tapbux.com/account
https://www.linebux.com/index.php?view=account&page=summary
https://www.neobux.com/c/vl=148A600F8588952BFEC314AB45908E80
https://www.birdybux.com/?ref=chudobovar
https://www.mihabux.com/?ref=chudobovar
https://www.budybux.com/?ref=chudobovar
https://outbux.com/index.php?view=account&page=summary
https://www.usaclix.com/index.php?view=account
https://www.naidbux.com/naidbux-1.gif
https://www.yebux.com/?ref=chudobovar
https://www.buxcents.com/?ref=chudobovar

—————

Datum: 16.04.2014

Vložil: miri24

Titulek: Re: Super klikačky!

Zkuste tohle taky super
LibertaGia je projekt, který byl zahájen 12.října 2013, Prezident a zároveň generální ředitel značky LibertaGia je Rui Salvador. Sídlo Libertagia se nachází v Portugalském Lisabonu. Jedná se o projekt, který funguje teprvé pár měsíců a už ho využívá, více jak 800 tis lidí. LibertaGia je vlastně socialní síť.

Z čeho a jakých peněz nás LibertaGia bude vyplacet?
Základní a nejdůležitější příjmem sociálních sítí ať už se jedná o Libertagia čí facebook pochází z reklamy. A jak je to vůbec možné ?. Firmy si koupí na socilní síti reklamu, kde nabízející své produkty a služby. Firmy si takto zvyšují zisky z daného produktu, který nabízí a šetří tak své finance. Raději si zakoupí reklamu u sociálních sítí a prodavájí na internetu, než provozovat přímý prodej, který je o mnoho nákladnější (Výrobce→Sklad→doprava→obchod→zákazník)

LibertaGia funguje na podobném principu a dobře ví, že jen díky aktivním členům pozornost firem dlouhodobě udrží, proto se svým členům rozhodla umožnit na části svých příjmů profitovat, aby dále aktivními zůstali. Nyní máte tu šanci i vy.

Obrovskou výhodou LibertaGia je, že nejsou žádné vstupní investice a vydělat se dá, bez lidí pod sebou.
Každý člen jakmile se zaregistruje do projektu Libertagia získává zcela zdarma paket Bronze. Pakety jsou baličky, díky kterým se vydělává.
V systému LibertaGia je 5 typu paketu + základní. S obyčejným balíčkem(startovním) si můžeme vydělat 60 USD/měsíc. U všech paketů včetne Bronze se Vám od určité hranice vydělaných peněz aktivuje měsíční poplatek - u Bronze je to $40, bude se poté aktivovat pravidelně každý měsíc (máme ho v podstatě zdarma abychom mohli využívat jeho výhody) a přesune Vám pouze daný poplatek z Vašeho Balance do Captive Balance(o peníze nepřijdete, akorát se přesunou a později si pomocí těchto peněz, budete moci zakoupit lepší balíček) a díky této aktivaci, máte možnost vydělávat v binárním systému, kde budete navíc k zisku ze splněných úkolů mít 5 druhů příjmu z Vašeho týmu.
Binární system - Výhoda Binárního systemu je v tom, že když registruje váš sponzor, automaticky spadají lidí pod vas a provize získává, jak sponzor tak vy.
Při startovním balíčku si, každy den můžete vydělat 3 USD. Pracuje se 5 dní v týdnu a principem je odklikání reklam nabizejících firem. Firma nám postupem času nabídne, až 10 způsobu výdělku (kde vás bude i vyplácet za komentáře a další věci na této sociální síťi). S každým lepším balíčkem, stoupají aji vyděláné peníze.

Jinak řečeno:
Každý měsíc si můžete vydělat 60 USD + provize z členu vašeho týmu a týmu vašeho sponzora. Takže částka, kterou si vyděláte může byt i ve stovkách dolaru, ktere si poté převedete na účet, nebo si necháte poslat platební kartu od společnosti.

Jinak bych vás poprosil, jestli se můžete, když tak registrovat do mého týmu. Teda jestli vám to nebude vadit. Jsem aktivní sponzor a věřim, že semnou dosáhnete skvělých výsledků.
www.libertagia.com/miri24
Jestli budete mít ještě nějaké otázky, tak mě prosím kontaktujtepidlolep2@seznam.cz

V případe zájmu postupujte podle těchto návodů, které najdete zde: https://libertiagia-finance.webnode.cz/navody/ - stránky mého sponzora

—————

Datum: 21.11.2013

Vložil: Přivydělejte si!

Titulek: Reklamy

Můžete si přivydělat obyčejným klikáním na reklamy zkuste to! https://www.coinformail.cz/affil/123da6817d6ed78f2a2fcb12c94b2a42
www.zumail.cz/jsemzuu/69c54f4de9e09781
https://www.penizezaemail.cz/?ref=69342

—————

Datum: 15.11.2013

Vložil: Jardik

Titulek: Vydělaš si 50 - 200 USD

Zdravím Je tu novinka výdělku. Bez počáteční investice, bez potřeby registrovat: www.libertagia.com/hanco
Přesto vyděláváte 50 -200 USD měsíčně! pro více informaci zde
https://youtu.be/BAJN1Xz-SPk

—————

Datum: 27.10.2013

Vložil: Ormik

Titulek: CoinForMail

Zdravím :) nedávno jsem objevil emailovou klikačku za kterou získáváte peníze dle aktivity v předešlých měsících a to takto : V prvním měsíci všichni uživatelé dostávají 3 Kč za email, v dalších měsících už dle níže uvedených rozpětí, záleží jen na Vás.
Čtěte 100% příchozích emailů? V příštím měsíci za veškeré příchozí emaily dostanete 5 Kč. Čtete 70-99% příchozích emailů? V příštím měsíci za veškeré příchozí emaily dostanete 3 Kč.
Čtěte pod 70% příchozích emailů? V příštím měsíci za veškeré příchozí emaily dostanete 1 Kč.
Každý měsíc se začíná nanovo a vyhodnocuje Vaše aktivita z předchozího měsíce.
Na začátku budeme mít možnost pozvat 60 lidí a maximum pozvaných se navyšuje s aktivitou : za tři měsíce s 100% přečtenými emaily se vám zvedne maximum pozvaných o 20 a takhle to jde dál až se to dostane na 200 tak víc už nejde. Za každého pozvaného, který přečtě 5 emailů máte 5Kč na vaše konto.
Výplatní minimum je 2000Kč... odkaz na ni dávám zde https://www.coinformail.com/affil/f56f730852be555f562ee3ad73d60ccf
Přeji hezký den a hodně štěstí při klikání ;) :)

—————

Datum: 03.07.2017

Vložil: ludmila

Titulek: Re: CoinForMail

Mam tady naklikano 2482,- kč ,minimum je 2500 ale ouvej přestaly mi chodit maily ,takze také asi podvod

—————

Datum: 21.10.2013

Vložil: Filip23

Titulek: Ověřená Stránka na klikání

Dobrý den,
chtěl bych doporučit klikačku která je ověřená i v obchodním rejstříku a v galerii najdete lidi kterým peníze přišli takže se nejedná o podvod. Peníze opravdu platí ne jak jiné firmy a registrace je zdarma. registrovat se můžete na této adrese:
https://www.ermail.cz/link/Y7cleVJmVaA7aamecCCe2l2Tl2VYYJCJ

—————

Datum: 09.10.2013

Vložil: Karel

Titulek: Vydělej stejně jako já

Vydělej stejně jako já hned po registraci dostanete 150,-Kč Žádné levely Vyplácíme při dosažení 2000 Kč. Dále můžete získat až 300,-Kč za to, že přizvete Vaše přátelé a dáte jim možnost také vydělat. Během týdnu přijde 8 až 10 emailu na potvrzení 1 email 3,-Kč a po měsíci za každý email až 5,- Kč vyplácí

na bankovní účet, složenkou.

https://www.coinformail.com/affil/9c3445d0c3b56f6043f2971de5abd18b

—————

Datum: 20.07.2013

Vložil: kupi

Titulek: kupony na nákupy

Ahoj,
koukni na web kupi.cz:

Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: kupony na nákupy

Kupi je celkem zajímá služba, ne na výdělek, ale na ušetření pár korun je to dobré. Kdo chodí nakupovat do velkých obchodů, tak alespon zde může sledovat různé akce. Ref link ale mažu, protože diskuze neslouží k propagaci vlastní reklamy..

—————

Datum: 20.07.2013

Vložil: m.money

Titulek: Vydělávejte přes internet

Vydělávejte z domova, ověřené přivýdělky na této stránce: (edit: ne reklamy, pouze diskuze)

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Vydělávejte přes internet

No asi není dobré, když píši o věcech, které se nevyplatí dělat sem přidávat web, kde přesně tyto věci jsou.
Bude lepší, když to nebude nazývat vůbec jako výdělek, protože to není žádný výdělek. Ale jak je vidět, tak mnozí si to stejně musí zkusit, škoda času ale.......

—————