Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 07.12.2013

Vložil: Evča

Titulek: Re: Re: Knapik

a můžete nám něco doporučit? jsem na mateřské a hledám již dlouho přivýdělek, na netu je spousta obludných nabídek, které lákají lidi v nouzi a nakonec jsou na tom lidé poté ještě hůře než předtím, pokud i umfragenews je podvod, pak dle mého neexistuje na netu přivýdělek. Samozřejmě umím makat rukama, ale s mimčem na noční šichty do obchoďáku jít zatím nemůžu ..... existuje tedy nějaký přivýdělek? normální jak píšete?

—————

Datum: 19.12.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Knapik

Dobrý den. V prvé řadě je potřeba si uvědomit, co opravdu hledáte. Není práce jako práce. Rozdíl je práce, kde jste placená od času a práce, kde jste placená od výkonu. Na internetu je téměř vždy práce od výkonu. A pokud vezmeme v potaz, že peníze vznikají pouze prodejem, tak budete muset někde zkrátka udělat obrat a následně od společnosti získáte provizi. Programy,které nabízí snadný zisk, který není podložený prodejem, tak jsou pouze podvody.

—————

Datum: 19.02.2014

Vložil: Kvetka

Titulek: Re: Re: Re: Knapik

písněte mi na mail, dám vám kontakt na fungující přivýdělek - žádný podvod kvetuna@centrum.cz

—————

Datum: 21.11.2013

Vložil: M.P

Titulek: Re: Knapik

Dobry den.Nepokracujte je to podvod.

—————

Datum: 21.11.2013

Vložil: Hanka

Titulek: Re: Re: Knapik

Opravdu jde o podvod? Známá tvrdí,že ví o člověku,který byl vyplacen za prvních 100 eur.Tak nevím,čemu věřit.Dík za odpověď.

—————

Datum: 24.11.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Knapik

Podvod to bude téměř určitě, protože není možné vyplácet takové částky za takovou aktivitu, to je logické. Takže pokud někomu vyplatili, tak to byla spíše lež toho, co to říká a nebo je taktický důvod, ale určitě tento program nebude stále platit. To je pouze taková touha lidí, kteří by rádi něco získali zdarma :)

—————

Datum: 04.12.2013

Vložil: Martina

Titulek: Re: Re: Re: Re: Knapik

kamarádka mi poslala vypis z uctu ze ji to opravdu poslali

—————

Datum: 05.12.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Knapik

Tak je to možné, že ji to poslali, ale pokud to některým pošlou, tak i přesto bych moc nepočítal, že to bude dlouhodobě.
Kolik vybrala ?

—————

Datum: 07.12.2013

Vložil: Evča

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Knapik

Jenomže oni to na účet neposílají, mají pouze možnosti Paypal a Payza, jediné co mohla poslat byl výpis z Paypal nebo Payza a nebo už z převodu z Paypal na svůj účet, můžete poslat více info? já si budu psát o zaslání dnes nebo zítra, tak uvidím

—————

Datum: 08.12.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Knapik

Ok, tak pak dejte vědět, může to třeba někomu pomoci :)

—————

Datum: 12.11.2013

Vložil: Andrea

Titulek: LiderLand 3000 zkušenosti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli znáte LiderLand3000 a co si o tom myslíte a nebo jaké máte zkušenosti s tímto programem. děkuji.

—————

Datum: 12.11.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: LiderLand 3000 zkušenosti

Dobrý den,
celkem podrobnou recenze na tento projekt jsem napsal před několika dny.
Najdete to v menu - Můj blog a - LiderLand3000 s krédem ,,vyberte si nás, jsme nejlepší" láká lidi na proplácení účtenek z nákupů, ale realita je trošku jiná, stejně tak jako další výroky.

—————

Datum: 15.11.2013

Vložil: Andrea

Titulek: Re: Re: LiderLand 3000 zkušenosti

Díky za recenzi, kterou jste napsal.. Opravdu mi pomohla více otevřít oči a to nejen kolem Liderlandu ale obecně.

—————

Datum: 18.11.2013

Vložil: Martina

Titulek: Re: Re: Re: LiderLand 3000 zkušenosti

Tak mě už LiderLand odradil, když jsem viděla, kdo ho propaguje na těch prezentacích. To jsou známé firmy, které blbnou lidem hlavy.

—————

Datum: 05.11.2013

Vložil: Hanka

Titulek: Digital Generation

Jaký názor máte na Digital Generation?

—————

Datum: 05.11.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Digital Generation

Názor na Digital Generation popisuji podrobněji na tomto webu vícekrát, jak v diskuzi, tak v článku.
Takže to zde napíšu pouze zkráceně. Digital Generation je pouze hyip, tedy pyramida, kde peníze přichází z investicí, respektive z nákupu vláken.
Momentálně již tři měsíce DG pořádně peníze nevyplácí a nebo s problémem a nedá se předpokládat, že se to zlepší.
Lidé ještě budou delší dobu sledovat pouze fiktivní peníze dokud se celý program nezastaví.
Pro mnohé lidi to může být další ponaučení, aby pochopili, že peníze nikdy nevydělají, když nebudou nic dělat.
Pokud si někdo myslí, že bude vydělávat peníze někde jen tak, aniž by něco prodával, tak má smůlu, protože peníze vznikají prodejem.
Využití výkonu PC a takové zisky je úplný nesmysl a lidé tomu jen chtějí věřit a to je vše, stejně tak jako někteří věřili, že Banners Broker pronajímá reklamní prostor, to jsou samozřejmě nesmysly.

—————

Datum: 24.11.2013

Vložil: Mira

Titulek: Re: Re: Digital Generation

Jasný souhlas čekají až začneš kupovat vlákna. Nalákají tě ať za první zisk koupíš vlákno a přitom musíš ale doplatit minimálně 20 až 40 USD. Pak už jsi jejich. Jo když z každého blbce mají takovou částku tak jim to musí docela dobře sypat.

—————

Datum: 31.10.2013

Vložil: Milan

Titulek: Pure Leverage

ahoj admin.. nemohl by jsi mi pomoci s tímto projektem... už jsem zaregistrovaný, ale nevím co dále??..

—————

Datum: 31.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Pure Leverage

Ahoj, napsal jsem ti na email a vysvětlím, jak nejlépe se dá v Pure Leverage vydělávat.

—————

Datum: 29.10.2013

Vložil: Kate

Titulek: Pyramida

co říkáte tomuto názoru? Ten sedí na Pure Leverage..

..pyramidové schéma je dlouhodobě neudržitelný a podvodný model, který slibuje výdělek především za získávání dalších účastníků takového schématu. Každý nový účastník musí za vstup do schématu zaplatit poplatek a za to dostává právo získat tento poplatek, nebo jeho část, od dalších účastníků, které sám získá. Část vybraného poplatku si obvykle nechává pro sebe a část odevzdává tomu, kdo jej získal, nebo naopak organizátor hry vybírá poplatek a část proplatí za referenci. Pyramidové schéma nenabízí žádný dodatečný kvalitní produkt ani službu. V praxi takový model ale nefunguje, neboť počet účastníků velmi rychle narůstá. Tento obchodní model je nelegální...

—————

Datum: 29.10.2013

Vložil: Lucie

Titulek: Re: Pyramida

Kate, zjistila jste si něco o GVO, než jste napsala takovouhle hloupost? Víte, kolik let firma existuje a jak se jí daří?

—————

Datum: 29.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Pyramida

Samozřejmě, že Pure Leverage není nelegální systém, ale systém, který je patří k oblíbenému způsobu příjmu peněz pro mnoho lidí na celém světě a za kterým stojí hostingová firma GVO.
Je to kombinace oblíbených a nejúčinnějších ekonomických modelů a to affiliate a MLM s virtuálními internetovými nástroji, které využívá nejen každá firma, které působí alespoň z malé části na internetu, ale i každý internetový podnikatelé.
V této době již produkty jako je autoresponder, záchytové formuláře a nebo konferenční místnosti jsou naprosto nepostradatelné pro podnikání na internetu. A v ČR je nejznámější prodejce autoresponderu firma Davida Kirše, SmartEmailing, kde je cena několikanásobně vyšší než má Pure Leverage.

Je potřeba chápat trošku modely podnikání a rozlišovat, co je to podnikání a přímý prodej s hlubší strukturou nazývané MLM a nebo finanční pyramida.
Pro laika je to snadno zaměnitelné.
To co jste zkopírovala, tak nějaký článek, který psal někdo, kdo stejně nerozumí ani co to finanční pyramida je, takže počítám nějaká asociace přímého prodeje někdy v 90 letech.

—————

Datum: 26.10.2013

Vložil: IIIP Man

Titulek: Dá se pokrem živit?

Tímto bych se zeptal jestli je reálné se pokrem živit a jestli má někdo zkušenosti.Určitě si myslím že záleži na dovednostech už se učím pokr na pstrategy a nemůžu to pochopit tak nevím učím se texas a nevím co je to před flopem a po flopu atd..
děkuji za názory

—————

Datum: 26.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Dá se pokrem živit?

Reálné to je, ale vzhledem k tomu, co jste napsal, tak by to pro vás znamenalo denně studovat několik hodin to pár let, aby jste se dostal na nějakou lepší úroveň..
Poker je navíc složitá věc z hlediska psychologie, protože je potřebné se naučit srovnávat s variancí a je potřebné mít smysl pro gambling a ztratit myšlení nad hodnotou peněz.
Jednoduše jde o to, že je třeba překousnout mnoho proher. Třeba i několik měsíců ve ztrátách není nic neobvyklé ani pro vyhrávající hráče. A samozřejmě mít dobré matematické předpoklady.

Co se týče online pokeru, tak hra je složitější než dříve a nejlepší, co člověk může udělat, tak nezačínat hrát, protože nejen že to zabere roky práce, ale budoucnost online pokeru není ani tak v hráčích, ale spíše v robotech, kteří už se hojně na některých hernách objevují.
Úrovně hráčů se čím dál více zvedá a to protože je mnoho školících materiálů a pokud člověk nemá talent pro dovednostní hry, není vytrvalí a má strach o peníze, tak poker pro něj nemá vůbec smysl.
Když jsem hrával poker jako sit n go hráč, tak jsem hrával i 30 stolů zároveň a běžně jsem třeba během hodiny prohrával a vyhrával pětimístné částky.

—————

Datum: 26.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Dá se pokrem živit?

Každopádně před flopem je hra, před rozdání prvních tří karet na stůl.
A po flopu je hra po rozdání prvních tří karet na stůl.
Myslím tím samozřejmě karty, které vidí všichni hráči.

—————

Datum: 26.10.2013

Vložil: POKR

Titulek: Re: Re: Dá se pokrem živit?

Díky učím se to už to začínám chápat děkuji no jasný já peníze budu brát normálně jako nakou věc a ne jako peníze umím se s prohrami smířit a mám smysl pro gambling :)

—————

Datum: 26.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

No tak uvidíte postupem času, jak se bude dařit a pokud máte třeba nějaké dotazy a nebo chcete poradit, tak mi napište i na email. A nebo zde můžete později napsat, jak se vede v pokeru.

—————

Datum: 27.10.2013

Vložil: POKER

Titulek: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

OK

—————

Datum: 27.10.2013

Vložil: POKER

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

Ještě mám prosím dotaz..Pošlete mi prosím odkaz kde si můžu oskenovat na papír handy a že si je budu třeba v metru až někam pojedu učit? jsou ty handy pro všechny typy her stejné ?díky

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

Nechápu dotaz, jak je to myšlené, jestli jako pravidla hry a nebo něco jiného. Pravidla hry je možné najít i na tomto webu v Doporučené výdělky a tam kliknout na Další typy výdělku, kde je psáno i o pokeru.

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: POKR

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

Myslím Handy kde si muzu oskenovart nebo alespon poradit jestli jsou handy urcene pro vsechny typy her(OMAHA,SNG,Thold)

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

Nevím co si mám představit pod pojmem oskenovat handy, nevím které handy, pokud jde o pravidla, tak je potřebné neplést dohromady SNG a Omaha. SNG je typ z Texas Holdenu a Omaha je zase něco jiného, kde se dá hrát také SNG, ale jsou zde jiné pravidla hry a navyšování sázek.
Ale co se týče výherních karetních kombinací, tak je to vždy stejné.

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: POKR

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dá se pokrem živit?

DÍKY to jsem chtěl slyšet :)

—————

Datum: 23.10.2013

Vložil: Tomáš

Titulek: klikačka

AHOJ PRODÁM ÚČET https://umfragenews.com/p2683 PROTOŽE JSEM SI NEVŠIML ŽE SE VYPLÁCÍ PŘES PAYPAL A NEBO PAYZU A JÁ ŽÁDNÝ TENTO ÚČET NEMÁM A NEBUDU ZŘIZOVAT!!!

NA ÚČTĚ JE NAKLIKÁNO PŘES 200€!!!!
KDO BUDE CHTÍT POŠLU SCREEN OBRAZOVKY!!

Edit: Email odstraněn, Admin

—————

Datum: 23.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: klikačka

Na takový marný pokus asi nikdo neskočí a jen hlupák by si myslel, že peníze někdy vybere.
Samozřejmě, že je to podvod a autor tohoto příspěvku by se měl nad sebou zamyslet, protože nejen to, že ztrácí čas s takovým programem, ale snaží se ještě podvést další lidi.

—————

Datum: 23.10.2013

Vložil: Lucie

Titulek: Re: Re: klikačka

S inzercí na tenhle nesmysl se teď roztrhl pytel:
"Za odklikání 15 reklam dostanete 30euro každý den." Tak určitě... A ten argument s peněženkou je taky super. :)

—————

Datum: 24.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: klikačka

To je pravda, sice vůbec inzerce nesleduji, ale viděl jsem nabídky na tento systém. Jde o to, že ČR je malý trh a roznese se vždy všechno celkem rychle, ale po pár dnech to odezní a hlavně toto odezní určitě, protože je to program, který žádné peníze vyplácet ani nebude, to je jisté :)

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: Jane

Titulek: Re: Re: Re: klikačka

Dobrý den, pokusně jsem se registrovala snad jako všude. Holt o práce a peníze je dnes nouze a za pokus se nic nedá. Bohužel mě počítač odhlásil ze systému serveru UmfrageNews a nemohu se dostat zpět, i když svůj login znám. Stále mi to píše, že buď nejsem registrovaná nebo dávám špatné údaje. Nevíte, co s tím? Jak se dostat zpět? Díky za odpověď.

—————

Datum: 28.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: klikačka

Dobrý den. Mně tak trošku připadá, že si děláte srandu, ale tady je jasně řečeno, že je to podvod a vy se ještě ptáte na to, jak se můžete přihlásit.
UmfrageNews je podvod na lidi za účel získání emailových adres od naivních lidí, kteří věří nesmyslům.

A to že píšete, že jste se pokusně registrovala, tak jako všude, tak by jste se nad sebou měla zamyslet. Myslíte, že když se budete registrovat všude, tak vyděláte ?
Pokud máte nouzi o peníze, tak je potřebné se k tomu postavit úplně jinak, než se všude registrovat.
Ale právě naopak a to zvolit pouze jednu věc, která má smysl, ale ne žádné klikačky, emailovky, hyipy apod. Nevyděláte nikde, jen budete ztrácet čas a samo do klína Vám nic nespadne. Můžete vydělat pouze jediným způsobem a to prodejem nějakého produktu a nebo služby, kterou ani nemusíte vlastnit, ale můžete ji zprostředkovat a pokud projekt nabízí možnost budovat tým, kde budete profitovat z týmových obratů, tak je to ještě lepší..

—————

Datum: 25.10.2013

Vložil: Robin

Titulek: Re: klikačka

A co s tím budete dělat?


R.Grosa97@atlas.cz

—————