Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 11.10.2013

Vložil: Dzou

Titulek: Re: Re: Re: Vydělávání pres internet

admine vase info je take mirne receno nepresne.
Investovat nikdo nikoho nenuti je to vec kazdeho jestli to chce udelat.Ten system funguje od uplneho zacatku.Prvni mesic mas zkusebni vlakno s vydelkem 1USD/den a k tomu (pokud chces) si za 50USD koupis vlakno s trvanlivosti 1 rok a vydelkem take 1USD/den ,tech vlaken si na jedno pc muzes koupit az 99.Kupovat muzes bud z vlastnich penez a nebo postupne z tech co si vydelas.
K vyberum v lete nastaly problemy s jednou penezenkou (Payza).Od zari se sytuace postupne lepsi a v soucasne dobe je mozno vybirat denne tolik kolik vlastnis vlaken (50 vlaken -->50USD),ale neni to tak striktni podarlo se vybrat i vice.Je take zastaveno vybirani vydelku ze zkusebniho vlakna (tento vydelek se da pouzit jen na nakup vlakna na rok), toto se zavedlo kvuli chytrakum co si zakladali ucty jen na zkusebni vlakna.
...,tak to asi k tomu z vlastnich zkusenosti

—————

Datum: 12.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Vydělávání pres internet

Digital Generation fungoval pouze dva měsíce, poté došly peníze, což bylo celkem jasné, že někdy musí nastat, protože vypláceli celkem dost.
Nyní již tak dva měsíce Digital Generation nevyplácí instantně, ale jsou to pouze náhodné výběry, které se podaří třeba jednomu člověku ze sta.
Důvody jsou jasné, nejsou peníze a bude čím dál hůře, protože logicky takto lidé vkládat nebudou peníze.

Věci, které DG píše, tak jsou pouze na zmatení lidí,kdy někteří jako třeba vy tomu uvěříte.
Nicméně pokud se na to podíváte z logického hledika, tak DG dává takové podmínky, aby lidé investovali peníze.

Prvně to bylo tak, že mohl vybírat pouze člověk, co má trial vlákno. Proč ? Aby si myslel, jak je vše v pořádku a poté investoval peníze.
Lidé co měli zakoupené, tak vybírat nemohli.

Druhý stav, může vydělávat každý, ale podle toho, kolik máte vláken.
Takže kupujte si více vláken a budete moci vybrat více peněz.
Ale pokud to vůbec půjde, to zapomněli tak trošku dodat.

Dále Digital Generation netěží žádné Bitcoiny a k čemu je výkon používán, tak to je záhada, ale že to jde jednoduše v pc urpavovat, tak to je věc druhá.

Zkrátka pravda je taková, že peníze nemají a výplaty jsou problémové, mlží dva měsíce a budou mlžit samozřejmě dále a procento, že se vše zlepší je celkem malé a naopak procento, že to bude čím dál horší se stále zvyšuje.

—————

Datum: 30.01.2014

Vložil: Kamil

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Vydělávání pres internet

Jak je to ted? Jak to funguje ci nefunguje? Porad Vam tam lezi penize?

—————

Datum: 07.12.2013

Vložil: Vlastik.

Titulek: Re: Re: Vydělávání pres internet

HA! dg, zrovna dneska jsem poslal do hajan jednoho. Kdyz je to tak skvely? proc nenechaji vydelat vlaknem zdarma na mesic , na koupi prvniho? uz to je hnus!!! Musite stejne investovat ze sveho. 20 dolaru. jeste jsem na netu nevidel slusnou Americkou firmu, Jeden ksind za druhym! Je to uz delsi cas, co jsem se nekam regnul, do nedavna mi chodily emaily, ... byzvednete si odmenu uvnitr, za nic!!! Kliknul jsem a vyjelo mi video v anglictine, A pochopitelne , jako je u nic uz zvykem, video zacinalo vystoupenim nekoho z nabouchaneho fara , vchazejiciho do luxusni vily, , tak tohle mluvi za vse.Konecne se mi podarilo se ze vseho odhlasit. Jak vidim Americkou spolecnost , mam chut PC vyrazit z okna! Sorry pisi bez diakritiky nerad brejle:D:D

—————

Datum: 27.09.2013

Vložil: Kastorus

Titulek: Digital Generation

Už dlouho to hledám a stále nemůžu najít jak to můžu spustit na více počítačích někde jsem se dočetl že jsi na jeden účet můžu vydělávat přes víc počítaču s jinou IP adresou ale nikde jsem nenašel jak to mám udělat :(

—————

Datum: 28.09.2013

Vložil: Markéta

Titulek: Re: Digital Generation

Pokud máte různé IP adresy, není tu žádný problém. Prostě si založíte účty na různá jména - potřebujete k tomu jen jejich telefon (třeba od někoho z rodiny) při registraci. Navíc je to výhodné v tom, že při odlišných IP adresách můžete tyto účty registrovat pod sebe, takže máte i příjem z referralů...

—————

Datum: 28.09.2013

Vložil: Kastorus

Titulek: Re: Re: Digital Generation

Takže nejde aby mi dva počítače vydělávali na jeden účet?

—————

Datum: 29.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Digital Generation

Tak v prvé řadě potřebné, aby byly v pořádku výběry peněz, protože virtuální peníze nejsou až tak moc důležité. Ale využívat více PC s jinými IP adresami na stejný účet, bude určitě dobrá možnost, jak dostat ban.

—————

Datum: 24.09.2013

Vložil: Ivan Petrus

Titulek: info World GMN

Dobrý deň, som zapojený v World GMN asi pol roka a môj sponzor, ale bohužiaľ nemá moc informácie, čo sa týka aplikácie AdKash. Môžete mi prosím povedať nejaké novinky?
ďakujem

—————

Datum: 24.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: info World GMN

Dobrý den, co se týče aplikace AdKash, tak je v podstatě funkční pro každého člena, akorát zisky je možné vybírat od pozic Partner, takže affiliate sice zisky kumuluje, ale může vybrat po upgrade na Partner.
Co se týče aplikace AdKash zdarma, tak to nevím, kdy přesně bude, ale možná i tento rok. Uvidí se, co se řekne na školení, které bude ted 18-21 října v Brazilii, poté budu vědět více. Samozřejmě AdKash zdarma bude velká revoluce v mobilním a reklamním průmysle, ale vyžaduje to mnoho příprav. Takže lepší aby vše proběhlo v pořádku, než se případně objevily nějaké chyby. Plán je jasný, aplikace pro lidi s registrací zdarma se chystá, ale termín není určený.

—————

Datum: 17.09.2013

Vložil: honza

Titulek: Pure Leverage

Dobrý den, chtěl bych se zapojit do Pure Leverage do vašeho týmu.. Je velká nevýhoda pokud neumím anglicky ? Tento program by mě opravdu zajímal, protože v tom vidím jistotu.

—————

Datum: 18.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Pure Leverage

Dobrý den, tak Pure Leverage je jedna z nejlepších možností, jak relativně snadno vydělávat peníze na internetu a hlavně stabilně, protože není třeba mít obavy, že by tato firma měla končit. A mnoho lidí hledají nejen příjem z internetu, ale zároveň dlouhodobý příjem.
Nyní k Pure Leverage vytváříme podpůrný systém pro české a slovenský trh, kde se popularita zvedne ještě více, než je u nás nyní. A hlavně bude vydělávat mnohem více lidí, protože to bude fakt automatický systém a takové systému fungují velmi dobře.
Můžete vydělávat, i když neumíte anglicky, to není úplně podstatné a k tomu máme také podpůrný automatický systém pro zahraniční trh, který má také velmi zajímavou úspěšnost.
Zkrátka a jednoduše, kdo opravdu něco v Pure Leverage dělá, tak si může zajistit zajímavý pasivní příjem každý měsíc a to s garancí vrácení peněz. Obecně kdo neuspěje ani v Pure Leverage, tak na sobě musí začít pracovat, protože evedintně dělá něco špatně.

Pokud se připojíte do mého týmu, tak máte tu výhodu, že budete mít k dispozic nejen systém na kterým se nyní pracuje vč. všech návodů a jak vydělávat pouze pomocí klasický reklamy, ale také mojí podporu a rady, jak zkrátka vydělávat v tomto programu peníze, protože já je vydělávám a bude to měsíc od měsíce stále více. Více v Network marketing a Pure Leverage. Napište mi a můžeme se domluvit.

—————

Datum: 18.09.2013

Vložil: Michal Petrouš

Titulek: Re: Re: Pure Leverage

Vypadá to zajímavě a když bude taková podpora, tak o tom budu vážně přemýšlet. Protože už hledám nějakou dobu na internetu firmu, kde si mohu zajistit alespoň těch 5 000 Kč měsíčně navíc k mému příjmu.

—————

Datum: 18.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Pure Leverage

Proto ten systém vznikne, aby podpořil členy a mohli snadněji vydělávat peníze. A pokud jde o příjem 5 000 Kč měsíčně, tak to s Pure Leverage jde dělat bez větších problému i středně schopnému člověku.

—————

Datum: 18.09.2013

Vložil: Michal Petrouš

Titulek: Re: Re: Re: Re: Pure Leverage

Napsal jsem Vám na email.

—————

Datum: 06.11.2013

Vložil: Jiří

Titulek: Re: Re: Re: Re: Pure Leverage

Zdravím admine. Jak tu tak čtu diskusi, je to přesně obrázek toho, co si sám myslím a příspěvky lidí ohl. např. RSV, DG a dalších projektů jen potvrzují danou realitu, kterým směrem člověk jít nemá a které projekty opravdu mají budoucnost. World GMN i Pure Leverage mě vícenež zajímají a rád bych se jim věnoval přímo s Vaší pomocí a možná i telefonickými radami. Takémohu zavolat, mám neomezený tarif. Rady možná alespoň zpočátku) budu potřebovat, některé stránky totiž nejsou blind friendly, tedy slepecky přátelské. Píši to z toho důvodu, že se výdělkům věnuji již nějakou dobu a coby nevidomý využívám ke své práci počítač s hlasovým výstupem. Můžete mě kontaktovat na e-mail: machotaj@volny.cz příp. telefonicky na: 775890815, to ale až tento pátek, 8.11.2013.

—————

Datum: 10.11.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Pure Leverage

Ok, pobavíme se o tom...

—————

Datum: 10.10.2013

Vložil: katka

Titulek: Re: Re: Pure Leverage

Dobrý den můžeta mi více iformací poslat na email děkuji

elizabeth223@seznam.cz

—————

Datum: 12.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Pure Leverage

Dobrý den, napsal jsem na email.

—————

Datum: 16.10.2013

Vložil: joker

Titulek: Re: Re: Re: Re: Pure Leverage

Dobrý den,prosil bych také více informací na email,vypadá to zajímavě,děkuji jjookkeerr@email.cz

—————

Datum: 15.10.2013

Vložil: Vlmik

Titulek: Re: Re: Re: Pure Leverage

Dobrý den, můžete mi také poslat více info na mail vlmikbb@gmail.com? Děkuji

—————

Datum: 17.10.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Pure Leverage

Napsal jsem na email, ale není potřeba tady posílat emaily, ale stačí pouze mě kontaktovat. Kontakt na mě máte jednoduše na tomto webu přece. Mám ho zde dokonce několikrát, aby se to nepřehlídlo.

—————

Datum: 23.10.2013

Vložil: Johanka

Titulek: Re: Re: Pure Leverage

Mohl byste mi,prosím,zaslat více informací na mail:samsonia@seznam.cz Děkuji.

—————

Datum: 20.02.2014

Vložil: milan

Titulek: Re: Re: Pure Leverage

Admine, mohl by jste mi take stimto systemem pomoci. Chtel bych to zkusit a chtel bych aby se mi zaclo darit hned na zacatku. Aby jsem neprodelal nejake penize. Kdyz se to plati mesicne. Muj mail mil.tur@seznam.cz diky moc

—————

Datum: 12.09.2013

Vložil: Adam

Titulek: Dobrý web

Hezký web, našel jsem zde co jsem potřeboval a ještě další věci, které mě zaujaly. Web začnu sledovat pravidelněji :)

—————

Datum: 12.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Dobrý web

Jsem rád, že jste zde našel, co jste hledal a co se týče budoucnosti webu, tak změny jsou plánované, takže věřím, že čím dál více lidé se bude vracet. A hlavně čím dál více lidí začnou vydělávat více peněz, jak přivýdělek, tak hlavní příjem a také pasivní příjem, který je ze všeho nejlepší a v ČR ho má díky internetu stále více a více lidí.

—————

Datum: 08.09.2013

Vložil: dotaz

Titulek: na autora webu

Oceňuji snahu o rozvoj finanční inteligence.. Tím mě web na první dojem oslovil. Nicméně po úvodních slovech:

"Veškeré texty na tomto webu píši já z vlastních zkušeností a vědomostí, nikde žádné texty nekopíruji ani neopisuji, píši o věcech, kde mám zkušenosti a také prokazatelné výsledky, ať už z minulosti a nebo této chvíle."

odešla má důvěra v tento web kamsi, a to po přečtení článku o MLM (https://www.vydelavame-penize.cz/news/proc-je-podle-nejuspesnejsich-podnikatelu-mlm-idealni-zpusob-jak-si-vytvorit-pasivni-prijem-a-stat-se-financne-nezavislymi-/), který se od začátku do konce tváří jako Váš, pane autore. Nicméně je to jen kopie článku z portálu www.firstclass.cz (snad jen mimo fotografie).

Odkazy, citování s odkazem.. To vše je ok. Ale vydávat cizí práci za svou? Mohl byste zapracovat na tom, aby bylo více VAŠICH zkušeností a názorů? A to ostatní přenechal odkazům?

—————

Datum: 08.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: na autora webu

Nechápu o čem mluvíte........
Ano vše píši já a nic nekopíruji, jestli Vám odešla nějaká důvěra, tak to jde mimo mě a je to čistě Vaše věc....

Nevím, co je na článku špatného ? Jaká kopie s Firstclass ? Myslíte odkaz na dva články, které napsal Firstclass ?
To je přece běžné dát odkaz na články, které jsou kvalitní. Proč přece něco dělat znova, když už to jednou existuje ? Nechápu..

Co se týče Firstclassu, tak mimo jiné web podporuji dlouhodobě a kdybych se rozhodl náhodou kopírovat texty, tak mám k tomu svolení, ale jen tak okrajem.
Na jediném mám webu mám kopírované články od Firstclass a to je web https://www.motivace-inspirace.cz/ kde je to z logem s uvedením zdroje a odkazem.

Takže příště když něco budete chtít psát, tak prosím at to má hlavu a patu, to co píšete je úplný nesmysl...

—————

Datum: 06.09.2013

Vložil: TF

Titulek: TF

Dobrý den,jaký máte názor na Talk Fusion?myslíte že jsou lepší a méně nákladové firmy stejných produktů?

—————

Datum: 06.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: TF

Dobrý den, ano existují lepší a méně nákladové produkty, které jsou navíc kvalitnější.Ale otázkou je, které nástroje by jste chtěl využívat ? Ono TF nabízí snad pouze video-email a konferenční místnost. Nástroje TalkFusion bych osobně nikdy nevyužíval, protože je to také špatná značka, co se týče náhledu na firmu. A pokud by jste někomu posílal video-emaily a hned by viděli značky TF, tak by si mohli myslet, že jim chcete ukazovat příležitost TF apod..
Tak to zkrátka bývá.
Nástroje od GVO, tedy Pure Leverage jsou lepší a za lepší cenu a je jich hlavně více a ještě s garancí vrácení peněz. Navíc Pure Leverage dává velmi zajímavou možnosti si vybudovat svoji karieru a dávají velmi zajímavé odměny a tím se řadí jako jedna z vůbec nejlepších možností, jak si na internetu zajistit pasivní stabilní příjem.
Případně Pure Leverage nejdete na tomto web v menu - Network marketing - Pure Leverage...

—————

Datum: 03.09.2013

Vložil: Forex

Titulek: Kniha

Dobrý den,propaguji Queen Eunike online a snažím se!Hledám kontakty všude na netu kde je to možné a zatím moc velký úspěch není.Myslíte že by mi mohla trochu pomoci kniha od autora:Randy Gage- JAK SI VYBUDOVAT MLM STROJ NA PENÍZE?díky za případné odpovědi,názory

—————

Datum: 03.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Kniha

Dobrý den, knih které jsou zaměřené na mlm je opravdu velké množství. Miliony knih se prodávají od asi světově nejznámějšího propagátora finanční gramotnosti Roberta Kiyosakiho, který je také velmi populární v České republice, kde ho zná snad každý, kdo alespoň trošku zajímá o finance.
Randy Gage je také uznávaný expert, kterého si zvou na školení ty největší firmy a jeho kniha o MLM bude bez pochyby kvalitní, i když jsem ji nikdy nečetl. ALe viděl jsme od něj nějaké školení, které bylo zajímavé. Jeho názory vzbuzují celkem pozornost.
Kvalitní kurz je také od Mike Dillarda - Magnetický sponzoring, ale to to ještě myslím není v českém jazyce.
Co se týče českého autora, tak nejvíce knih asi prodává Ivo Toman. Nečetl jsem žádnou jeho knihu, pouze jsem viděl jeho školení ale vzhledem k tomu, že je to asi nejznámější motivační kouč v ČR, kterého si zvou ty největší firmy, tak jeho knihy budou kvalitní.
Každopádně Randy Gage a kniha : Jak si vybudovat MLM stroj na peníze určitě nebude špatná...
Akorát ještě trošku ještě k tomu začátku. Nemyslí si, že QE je zrovna vhodné na propagaci online, neříkám že je to špatné mlm, produkty jsou dobré, protože ohlasy jsou, ceny jsou zajímavé, ale co se týče peněz a příjmů, tak z mého pohledu by to mohlo být o něco lepší, ale zase asi nejlepší české mlm, co se týče kvality produkty a vůbec, jak celá firma funguje. Zkrátka lidé tam chodí z větší části kvůli produktům, než kvůli penězům, což je určitě správně.

—————

Datum: 02.09.2013

Vložil: Forex

Titulek: Sportovní Kurzové sázení

Dobrý den,budu si vsázet u společnosti Tip Sport máte s ní nějaké zkušenosti jak je to s bonusy?Budu dostávat tipy od profesionálních tipařů :) dá se vsadit třeba na vyzkoušení 400,- a vsázet po stokorunách? díky za odpověd :)

—————

Datum: 03.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Sportovní Kurzové sázení

Dobrý den, tak Tipsport je celkem dobrý pro sázení v ČR, ale já bych ho určitě nezvolil kvůli výši kurzů.
Jaké tipy od profesionálních tipařů ? To nechápu, jak je myšleno. Samozřejmě, že nebudete dostávat žádné tipy a Tipsport bude chtít jediné a to, aby jste o své peníze přišel. To poslední, co budou dělat, tak rad+it, jak máte sázet. Nikde nejsou spolehlivé tipy, jak zdarma, tak ani placené, které stojí třeba 10tis měsíčně apod. Nebo tedy existují i dlouhodobě ziskový tipéři, to je jasné, ale většinou nikdo z nich rady nenabízí a mezi lidmi, tak je z 95% pouze klam a nebudete dlouhodobě profit.
Po stokorunách se dá sázet. A jediná možnost, jak být dlouhodobě profit je sázet kurzy + EV, jiná možnost není. Násobení sázek typu Martingale je nesmysl.

—————

Datum: 02.09.2013

Vložil: jenis

Titulek: DG

neobdržela jsem ůplnou odpoveď zda DG teď vubec nevyplácí , a dále se chci informovat o CLIXBOOM-provádí udržbu nebo zmizí s penezmi klikařů ?

—————

Datum: 02.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: DG

DG někomu vyplácí a někomu ne, kdo zadal spor s Payzou, tak ho musí zrušit a pak by to mohlo jít. Dále také jsou problémy i celkem dost lidí, co nejsou trial, ale jsou placení členi. Co se týče DG, tak v podstatě vše co si o tom myslím jsem popsal už dříve. Jinak mě dneska výběr z DG proběhl na Payzu v pořádku. Akorát tam mám ještě jeden pending, protože jsem překročil limit výběru, takže uvidím jestli to bude schválené manuálně.

—————

Datum: 02.09.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: DG

A co se týče dalšího programu na který se ptáte, tak nějaké klikačky jsou ztráta času, takže pokud zdrhli i s peněz, tak snad se alespon lidé ponaučí. Hold bez práce a prodeje nebude fungovat nikdy nic a pokud se někomu nechce dělat podnikání, kde je třeba aktivita, tak má jednoduše smůlu, protože se může rozloučit, že bude na internetu dlouhodobě vydělávat.

—————

Datum: 28.08.2013

Vložil: Forex

Titulek: Forex

Mi už chmeme forex :)

—————

Datum: 28.08.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Forex

Chápu, že to třeba lidi zajímá, ale co se týče forexu, tak články stejně moc nepomohou, protože si to každý musí začít sám a než tak nějak dostane cit, tak trvá určitou dobu. Momentálně mám celkem hodně starostí s návody pro členy v projektech v kterých jsem, takže se snažím pomoci, aby vše fungovalo jak má. Ale co se týče forexu, tak mám v plánu v brzké době přidat jeden zajímavý projekt, který sleduji už nějakou dobu a vypadá zajímavě a týká se to také obchodování na forexu. A mohu říct s jistotou, že kolem obchodování a další investic tady v budoucnu věci budou, ale jsou věci které testuji dlouhodobě, než je doporučím ostatním lidem.

—————

Datum: 31.08.2013

Vložil: Forex

Titulek: Re: Forex

Dobrý den,jaký máte názor na cyclerové programy,hyipy,hbyridní programy a myslím na ten systém jestli je tam možné být dlouhodobě profit.Já mám známého a vybírá 70 usd denně a ještě jedna otázka: jsou ty programy zakázané?

—————