Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 30.11.2012

Vložil: Věra

Titulek: Link2communion.com,OpulentDelicacy.com

Program, který neplatí..

—————

Datum: 25.11.2012

Vložil: admin

Titulek: Profit Clicking - Profitclicking.com (JustBeenPaid)

Nejúspěšnější hybridní program, dříve pod jménem JustBeenPaid (JBP) který má opravdu velmi mnoho členů. Jediný program, který měl snad více členů, byl pouze Zeek. Proto informace o tomto programů jsou celkem potřeba, už jen kvůli tomu, že je tam velké množství členů z České republiky. Profit Clicking funguje od začátku roku 2010.
Již pár asi tři měsíce působí pod názvem Profit Clicking a celý program se změnil, celý vzhled a i funkčnost, hlavně na pohled je to velký krok v před. Ted je sice denně potřeba surfovat, ale celkově je to velký pokrok z mého pohledu, protože předchozí stránky vypadaly děsně.
Já jsem v JBP skončil již před několika měsíci, kdy restarty nebyly moc příznivé a těžko se vydělávalo. U přechodu na nový server, který trval několik měsíců se nic nezměnilo. A restarty by měly pokračovat dále.
Jsou problémy s výplatama a tak celkově si myslím, že každý se snaží pouze vybírat. A nemyslím si, že se ještě program vzpamatuje.
Proto nedoporučuji investovat do Profit Clicking v tuto chvíli. Je možné , že se ještě z toho nějak dostane, ale nepřipadá to jako vůbec výhodná investice. Minimálně v tuto chvíli ne.

—————

Datum: 30.11.2012

Vložil: david

Titulek: Re: Profit Clicking - Profitclicking.com (JustBeenPaid)

ou ja to mam ale neveril sem tomu mazu to.dik

—————

Datum: 24.12.2012

Vložil: brano

Titulek: Re: Re: Profit Clicking - Profitclicking.com (JustBeenPaid)

No mne zatial vyplacaju, aj ked s oneskorenim.. ale zatial vzdy.. takze uvidime, ci to pojde dalej alebo to skonci.

—————

Datum: 22.02.2013

Vložil: brano

Titulek: Re: Re: Re: Profit Clicking - Profitclicking.com (JustBeenPaid)

len update.. nevyplacaju.. vyzera na definitivny koniec

—————

Datum: 27.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Profit Clicking - Profitclicking.com (JustBeenPaid)

Ano. To už se táhne dlouhou dobu. Nemají peníze no, to je celkem jisté.

—————

Datum: 24.11.2012

Vložil: admin

Titulek: Permanent Fund- permanentfund.net -- Recrea Finance- recreafinance.com

Hyip. Permanetn Fund- Celkem dost popůlární hyip již nevyplácí. fungoval celkem dlouhou, ale momentálně výběry nedochází již.
RecreaFinance - V tuto chvíli nevyplácí peníze. Program ani nefungoval dlouho, tudíž tady nebylo možné ani vydělat. Ale i tak během té chvilky celkem vzbudil pozornost, proto ho sem dávám, aby každý věděl.
Protože obje stránky jsou funkční, akorát nechodí peníze..

—————

Datum: 22.11.2012

Vložil: admin

Titulek: AVO INC - avo.net, Majestic Profits - majesticprofits.com

Dva hyip programy, které neplatí již. AVO patřil mezi velmi populární hyip programy a Majestic měl také nakročeno dobře. Oba programy jsou v tuto chvíli scam. V AVO INC si mohl udělat každý profit, když se připojil na začátku i přes 200% ale v Majestic tam ne, ten skončil brzo.
Oboje stránky jsou funkční, ale nechodí výběry.

—————

Datum: 05.11.2012

Vložil: bewave33 (Eva Weber)

Titulek: Nevím....

dostala jsem link https://sumixs.com/, ale těmto programům taky nevěřím

—————

Datum: 05.11.2012

Vložil: admin

Titulek: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

V poslední době jsem viděl dost nabídek v ČR právě na tyto dva programy. Prvně vznikl pre launch Revoluční reklama a asi dnes i eCash.
Tyto programy nabízí určitě podíly z reklam, které si v programu objednají firmy. Propagace by měla probíhat s největší prevděpodobností jako surf bar a někde se to bude zobrazovat třeba v tolbaru.
Zkrátka podobných programu na styl klikaček a podobných nesmyslů je opravdu velmi mnoho. Vždy je to ztráta času. Logicky to nemůže nikdy fungovat pro vyšší výdělky.
Stačí si trošku představit reklamní trh. Firma vyžaduje mnoho členů, aby si objednala reklama, která bude stejně minimálně efektivní, takže cena tomu odpovídá. Tzn. čím více členů v programu, tak se rozděluji zisk mezi více lidí. A tím pádem je to na každou hlavu méně. To je první věc a druhá věc, že také není uplně snadné pořád si držet a hledat nové firmy, když podobných věcí je spoustu, takže si firmy jednoduše můžou vybírat.
Toto hodnotím z historii podobných programů a pak z přemýšlení typu kolik je 1+1 . Samozřejmě neříkám, že to nebude fungovat a nebo že si lidé nevydělají. Ale jít do programu za učelem, že si vydělám pár korun měsíčně asi není ideální. A jestli nějaká firma slubuje částky dopředu, tak to už je uplná blbost, protože to záleží na mnoha faktorech a v pre launchu se to nikdy nedá určit, když se jedná o tento marketingový typ programů.
A nebo se jedná pouze o podvod, kdy majitelům jde o získání emailů naivních lidí.

—————

Datum: 27.11.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Toto je má reakce na dnes obdržený reklamní e-mail tohoto systému, který odkazoval na stránky levnejsitarify.cz, který má jistě stejného majitele:

Dobrý den,

děkuji za nevyžádanou poštu. Tímto Vás žádám o smazání účtu (viz. email odesílatele) neboť zde došlo k hrubému porušení zákona č. 101/2000 Sb o ochraně osobních údajů. Při registraci navíc absolutně chybí obchodní nebo jiné podmínky, na základě kterých bych Vám svolil jakkoli nakládat s údaji mé (nebo jiné) osoby. Nikde není napsáno, že bych měl obdržet reklamní e-mail. Není šance Vás kontaktovat, ať kliknu kamkoli, pokaždé se zobrazí jen "lákací" stránka. Momentálně se již nemohu ani přihlásit, natož zrušit účet bez Vaší asistence.

Stránky revolucnireklama.cz byly již zařazené do registru podvodných stránek.
Pokud se chcete vyhnout hromadnému trestnímu stíhání, důrazně Vám doporučuji zrušení mého účtu a ukončení činnosti, která je v rozporu se zákonem.

PS: Ocenil bych stručnou informaci o smazání mého účtu, jinak beru tento e-mail jako nepřečtený/nedoručený a vzhledem k fatku, že Vás nelze jinak kontaktovat, budu se muset obrátit na PČR.

S pozdravem,
Vladimír Beneš

DŮRAZNĚ NEDOPORUČUJI registraci na stránce revolucnireklama.cz neboť se jedná o těžký podvod. Pokud jste se již registrovali, zašlete svou žádost na zrušení účtu, nebo riskujete záplavu Vaší schránky další a další reklamou.

—————

Datum: 27.11.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Osoby, které by za to vše měli být odpovědné:

Jiří Staněk (+420 773 877 637)
Ondřej Zahradník (+420 774 376 747)

Nelze však s jistotou říci, zda-li jsou tyto osoby skutečné a v jaké míře jsou se stránkami revolucnireklama.cz zapletené.

Kontakty jsou zveřejněné na stránce levnejsitarify.cz, která, jak jsem již zmínil, s největší pravděpodobností patří pod revolucnireklama.cz.

—————

Datum: 29.11.2012

Vložil: Miroslav

Titulek: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Podle toho co jsem našel na netu tak owner stánek ecash.cz je Jiří Staněk..

—————

Datum: 29.11.2012

Vložil: Miroslav

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

A jeste abych nezapomel tak mi prisel mail od revolucni reklamy odkaz na tuto stranku https://www.zazracnyusmev.cz/?page_id=24 kde jsou jako kontakty vedeny Ondřej Zahradník, IČ:87593629
Jiří Staněk, IČ:87553104.. A kdyz jsem hledal adresu pana Stanka podle IČ tak je stejna jako na ecash.cz.. Omlouvam se za diakritiku :)

—————

Datum: 30.11.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Tak to je také povedená stránka :D ... Celé jsem to prohlédl a jde o další předražený a pochybný produkt. Smyšlené historky s upravenými fotografiemi a zřejmě delší dobu neaktualizované. Tak jsem zvědaví co se objeví dál.

Díky za info

—————

Datum: 05.12.2012

Vložil: Miroslav

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Nové info :)
Tak uz tam dali obchodni podminky atd na jejich stranky ktere se jen odsrtnou ze clovek souhlasi ale nemuze si je precist protoze tam nejsou :D a dalsi vec.. https://www.goldenbiz.eu/index.php?main=kontakt .. Tel cisla jsou cisla na Jiz 2 zminovane jmena :) Pan Stanek a pan Zahradnik..

—————

Datum: 18.01.2013

Vložil: Pavel Šlesingr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Nějak to všechno pletete dohromady. Existuje Revoluční Mail.cz a ten rozesílá reklamní emaily.

—————

Datum: 30.12.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Další pokus o nalákání lidí, tentokrát jiné jméno ze Strakonic. Narazil jsem na to náhodou v diskusi na Novinky.cz

Screenshot: https://testsite2.tym.cz/Untitled.png

—————

Datum: 31.12.2012

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

To je detektivní práce :-) Takový člověk by se hodil pro jeden projekt proti podvodným firmám, který bych rád rozjel v nějaké dohledné době, tak mě můžete kontaktovat :-)

—————

Datum: 27.11.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Právě jsem se podíval na problematiku ecash.cz. V podstatě stejné stránky jako revolucnireklama.cz. Mají přijít do ostrého provozu rovněž 1.1.2013. Není zde pochyb, že se jedná pouze a sběr informací, v tomto případě e-mailových kontaktů nic netušících lidí.

Po přečtení více informací, to musí být jasné každému. V jednom odstavci slibují odměnu 5 Kč za hodinu a následně v modelové situaci uvádí odměnu 450 Kč za 3 hodiny. No, majitel a pachatel těchto stránek zřejmě nedokončil ani základní školu.

Samozřejmě opět nikde žádné kontaktní informace. Vsadím se, že firma není vedena ani v obchodním rejstříku. Další těžký podvod, za který bude odpovědný jeden a ten samý člověk.

—————

Datum: 28.11.2012

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Díky za detektivní činnost :-) Jasně, nikdy není možné mluvit v tomto oboru o nějakém zisku. Mně taky kontaktoval přímo admin těchto stránek, který chtěl nějakou spolupráci a nebo schopný ani odpověd na základní dotazy. Ale ono naivních lidí se najde vždy hodně. Proto jsem to sem přidal, aby si lidé dávali na to pozor, když jsem viděl, jak se to zase rozrůstá. A pak se lidí diví, kde na ně někdo bere email, když se takto vše registrují a poté jim chodí spamy..

—————

Datum: 30.11.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Na mail mi samozřejmě neodpověděli. Nic proti tomu, když chce někdo podnikat, ale podnikat na základě lži a "okrádání" lidí svědčí o morálce mnoha českých lidí.

Každý kdo se sem pročetl už má doufám jasno.

—————

Datum: 11.12.2012

Vložil: Petr F

Titulek: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

tak nevím kdo nedokončil matematiku :D :D :D LOL

podle mě je 5kč za hodinu X 3 hodiny denně = 15kč denně
15kč denně x 30 dní = 450Kč měsíčně

—————

Datum: 17.12.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Ano, problém je, že tam nebylo uvedené, že to je částka za měsíc. Tak jako chyběl souhlas s obchodními podmínkami, které posléze na toto upozornění doplnili.

Tak jako tak se jedná o podvod, takže nevím co je tady k smíchu.

—————

Datum: 19.12.2012

Vložil: ...

Titulek: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

I negramot by pochopil že se jedná o 3 hodiny denně u aplikace (navíc je to i na stránkách napsané).. 5x3x30... počítejte lépe, smějte se méně.

—————

Datum: 23.12.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

I kdyby tam bylo 5000x3x30 tak od nich dostanete kuloví. Přestaňte řešit hovadiny, když ani nemáte kuráž uvést své jméno.

—————

Datum: 25.12.2012

Vložil: David Polák

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Hele, vy Vladimíre Beneši, nejste náhodou právník nebo něco takového? Já jen že vás asi znám..

—————

Datum: 30.12.2012

Vložil: Vladimír Beneš

Titulek: Re: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

Pane Polák a nejste Vy náhodou ze Strakonic? Mám tam pifku na párek podvodníků. Vlastně by mě nepřekvapilo, kdyby předešlé příspěvky pocházeli od majitelů těchto "revolučních" systémů s "dírou v reklamním businessu"...

—————

Datum: 09.02.2013

Vložil:

Titulek: Re: Re: Re: ecash-ecash.cz, revoluční reklama- revolucnireklama.cz

ale přece, pokud budete mít spušten program 3 hodiny denně, tak za jeden měsíc máte 450kč - to přece vychází ne? 5 kč za hodinu...:-). Jednoduchá matematika :-) - 3hodinyx5kčx30dní v měsíci se rovná 450kč

—————

Datum: 20.12.2012

Vložil: Zdenka

Titulek: Re: Re: ecash-ecash.cz - Upozornění!!

Dobrý den,
děkuji za důležité upozornění na eCash,revoluční reklamu,jedná se o podvod! Přečtěte si prosím tento výstižný článek:

,,,, Nějaký pan Milan Novák mi nečekaně napsal na mail toto: Dobrý den. Upozorňuji že ECASH je podvod. Po instalaci lišty na Váš počítač bude počítač ohrožen. Pokud máte na počítači internetové bankovnictví, jako by jste nechala ležet kartu i s pinem u bankomatu. V Západní Evropě to již zakázali a tak to postupně míří na východ. Policie již byla informována, ale konat bude moci až se tento podvod začne příští rok reálně dít a musí obdržet podnět, tedy trestní oznámení okradených. Do té doby, ač o případech ze Západní Evropy již vědí, nemůžou prý dělat nic. Tolik jen moje upozornění. Záleží jen na Vás. Hodně štěstí. Když jsem mu na to odepsala, že děkuji za upozornění, ale jak to ví tak jistě, když se to ještě ani nerozjelo a myslela jsem, že je to ryze české, odepsal pak ještě toto: Dobrý den. Jednak se v tom trochu vyznám, pak mám několik přátel odborníků a pak se to dá dohledat i na netu. Ryze české se to jeví a vlastně ono to české je, ale uděláno podle zmíněné zahraniční verze. V Polsku to bude zase ryze polské, v Rusku ryze ruské atd. Je dobře že se tomu divíte nyní, až by Vám vybrali účet, pak teprve by jste se divila. Ale opakuji, je to jen můj názor, moje získané informace. V žádném případě Vás nechci odradit, ale jen upozornit. Co uděláte Vy je čistě na Vás. Hezký den. Novák.,,,


Jde jim samozřejmě i o emaily,ale hlavně,prý když si člověk nainstaluje nějaký ten prohlížeč,kde prý budou běhat ty reklamy,tak můžou podvodníci vykrást účty lidem,kteří mají internetové bankovnictví!
S pozdravem Zdenka

—————

Datum: 04.11.2012

Vložil: admin

Titulek: TextCashNetwork/ textcashnetwork.com

Program, který se chystal/tá na začátek už celkem dlouhou dobu. Tuším, že pre lauch probíhá od konce roku 2011. Viděl jsem, že i mnoho lidí z české republiky v tomto programu je registrováno. A viděl jsem mnoho názoru v poslední době a českou skupinu na FB, která už byla dokonce zrušena, protože podmínky vydělku se nakonec ukázaly dost nepříznivé pro členy. Ty podmínky jsou opravdu nesmyslné, takže v tomto programu by jste těžko vydělali peníze.

—————

Datum: 04.11.2012

Vložil: admin

Titulek: Talk Fusion

Tuto firmu sem zařazuji jako nedoporučené. Nikdy jsem nebyl registrovaný v TF, ale znám mnoho lidí, kteří byly a nebo ještě jsou v TF, tudíž jsem posbíral za dlouhou dobu mnoho informací a faktů o této společnosti. Nebudu mluvit o Talk Fusion, že se jedná o podvod a nebo, že se tam nedá vydělat. Podvod to není a někteří vydělali a nebo vydělávají vysoké částky.
TF v české republice expandovalo během roku 2011. V tuto chvíli ale už dochází k velmi rychlému poklesu, který se bude prohlubovat dále.
Talk Fusion nabízí videokomunikační produkty. Každý registrovaný si tedy musí zakoupit tento produkt, který má ceny 125,-USD / měsíční paušál: 20,-USD, 250,-USD / měsíční paušál: 35,-USD, 750,-USD / měsíční paušál: 35,-USD.
Vydělat si můžete pouze tak, že budete tvořit tým. Tudíž hledat další lidi, kteří si koupí tento balíček a bud budou využívat tyto produkty a budou spokojeni a nebo přišli za učelem zisku a nikoho nezaregistrují a tak časem nebudou chtít platit měsíční poplatky, tak jednoduše skončí. A tím, že někteří skončí, tak zase automaticky snižují zisky těm nad nimi a tak přesně funguje rozpad binární struktury, když nejsou ideálně stanovené podmínky, které TF jednoduše nemá.

Celá struktura v Talk Fusion je postavena na binární struktuře. Mnozí členové lákají další členy, že se stačí zaregistrovat a poté nový členové budou padat z vrchu. To je sice pravda, že toto nastává v binární struktuře, ale na druhou stranu, jestli se tímto řídí i lidé nad Vámi, tak se stejně nic neděje.

Talk Fusion mají také webináře, které jsou postaveny, tak že může dost zapůsobit na člověka, který následně provede registraci a chybu, že vlastně to není pro něj uplně ideální program si může uvědomit až několik dní poté.

Proč teda Talk Fusion nedoporučuji?
Jednoduše ten potenciál, který TF mělo nějako dobu zpět toho obrovského růstu po celém světě už trošku odezněl. Jednak konkurencí a také, že tak jak rychle vzniká struktura, tak se také může rozpadat. Co se týče české republiky, tak ta není moc na MLM programy stavěna. Tudíž nebudu třeba mluvit o tom, že v Rusku TF pořád nezažívá expanzi. Ale problém je tady hlavně v ceně balíčku a pravidelných měsíčních poplatcích a až skoro nereálnému momentálnímu potenciálu v ČR. A pak jsou tam další věci, které se mi nelíbí, ale to už nebudu rozepisovat dál.

—————

Datum: 05.11.2012

Vložil: bewave33 (Eva Weber)

Titulek: Re: Talk Fusion

Souhlasím, poměr cena/výkon není na naše poměry!! Prezentace je přesně v duchu vymývání mozků. Souhlasím s tím, že mají hezké šablony na mail, ale třeba nefunkční autoresponder. Pro osobní nebo firemnín využití je na trhu dostatek nástrojů, které pomohou levněji a lépe. Komunikační technologie se vylepšují rok od roku, ale platit horentní sumy za sliby? :-)

—————

Datum: 04.01.2013

Vložil: ondrej

Titulek: Re: Talk Fusion

Môžete mi tu napísať firmu, kde nepotrebujete k zarábaniu ľudí? Hneď sa zaregistrujem....aj tie, ktoré máte medzi stabilnými, aj tam potrebujete k svojmu rastu a zarábaniu ľudí.
A nieje to smiešna suma pre podnikanie 2430,- czk jednorázovo a cca 380,- mesačne? To mnoho ľudí prechlastá alebo nechá za blbosti v obchode každý mesiac.
Ináč ale zaujímavá stránka.

—————

Datum: 05.01.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Talk Fusion

Je to nízká částka, kdo chce něco začít dělat. To ano. Jde spíše o celý způsob, jak je TF postavené . Znám nástroje od TF a využil jsem už různé nástroje jiných firem. Určitě TF nemá nejlepší a ani nejlevnější. Největší problém je, že je tam všude reklama na TF a bohužel, TF je mezi některými mnoha lidmi dost nepopulární firma. Takže kdybych někomu zasílal video email, tak je potřeba hned do uvodu napsat, že pouze využívám nástroje TF, ale nepracuji pro ně. To je bohužel fakt.
Takže samozřejmě nejde o to, že se musí tvořit tým. To se musí pokaždé. Samozřejmě. Bud je zisk z vlastního prodeje a nebo vytvořím tým a budu mít zisk z týmové prodeje.. CO je lepší? Samozřejmě tvoření týmu a mlm je nejlepší forma ekonomická forma podnikání a reklamy pro firmu. Není prodej, nejsou peníze, tak to platí vždy. A je jedno, jestli přímí prodej a nebo burzy forex apod. Vždy je cena ovlivněna prodej/nákup. Zadarmo není nikdy nic a nikdy nebude, proto mnozí lidé hledají marně a registrují se do nesmyslu jako jsou ruzné klikačky, emailovky a další sběrny emailů .....

—————

Datum: 06.01.2013

Vložil: Daniela Krystýnková

Titulek: Re: Re: Talk Fusion

Promiňte ale hodně lidí prodělalo ti co nikoho nesehnali a zůstali sami.Je to stejné jako Stiforp Profit.Moje známá tak dopadla nesehnala nikoho a tak peníze proste prodělala. Pracuji s lidmi co nemají práci a tak každá koruna je pro ně dobrá a v žádném případě nechlastají. Talk je pro lidi kteří mají práci a peníze. A takových v republice není moc a nebo musíte hledat v zahraničí.

—————