Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 21.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Trading

Ano, znám ho, to je dobrý web celkově co se týče článků apod. Ale tak jsou tam také placené školení. Ale jak jsem řekl, obchodování je tak široký pojem, že mnoho lidí se ztratí a nedaří se jim. Nejlepší je zaměřit se konkretní oblast a konkrétní třeba dvě strategie a ty si zkoušek, pak postupně přidat další a nebo nepřidávat, pokud to třeba vynáší dobře. Proto obchodování je dost složité a člověk se učí pořád a je jedno, jak je zkušený, trhy se třeba mění apod. Ale pokud někdo si vybere jednoduchou strategii, tak je to asi to nejlepší, co může udělat aby si vše osahal. At už se jedná o demo učet a nebo klasický. Každopádně já tedy budu mít verzi, které je vhodná pro začátečníky, ale není moc známá zatím, ale je čím dál více populárnější a má řadu výhod oproti klasickému obchodování. Ale u nás nejsou moc kvalitní materiály, aby se to člověk dobře naučil, vím pouze o jednom brokerovi, který na to mívají i někdy školení na konkrétní strategie.
Já vím, že zájem o obchodování celkem je, ale i zde mnoho lidí nevydrží učit se a vzdává to předčasně podobně jako v jiných oborech podnikání a investic. Prostě celkově nejhorší je, když někdo říká, že něco zkusí, buď do toho jde a věří si ví, že to dá a nebo si to jde jen vyzkoušet, takže to vlastně nedá a vzdá to.

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: Lukáš D.

Titulek: BannersBroker

Zdravím, rád bych se zeptal na názor na tento program, kamarád mi ho doporučil před pár měsíci a registroval jsem se, ale vypadá to spíše na podvod.

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: BannersBroker

Tak Banners Broker je systém, který fungoval na principu klasickém pyramidovém schématu. I přes to, že to bylo relativně jasné, tak BB to prezentoval samozřejmě celé jinak a mnoho lidí tomu opravdu věřilo a věří snad ještě do této chvíle. Už v prosinci bylo celkem jasné, že bude pomaličku konec. Lidé, kteří si naivně mysleli, že budou opravdu vydělávat dlouhodobě, ale teď se alespoň určitě ponaučili. Hold bez práce nejsou koláče. Ale vzhledem k tomu, že počet členů v ČR je v tisících, tak jsem také delší dobu upozorňoval a napsal také recenzi, kterou je možné si přečíst v menu v recenze výdělků.

—————

Datum: 21.06.2013

Vložil: Cenek

Titulek: Re: Re: BannersBroker

No myslím, že se právě nachytalo dost lidé, nebo alespon u nás ano, když si to tak všichni vychvalovali.

—————

Datum: 07.06.2013

Vložil: Jana Pelejová

Titulek: Digital Generation

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na program Digital Generation, dostala jsem nabídku a prý je to velmi dobrý program, kde může vydělávat jen když mám puštěný počítač a nic nedělám. Prý je tam ted dost členů a jsou spokojení a normálně vybírají peníze každý den. Děkuji.

—————

Datum: 07.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Digital Generation

Zdravím, program DigitalGeneration jsem přidal a udělal popis, takže je možné si více přečíst v menu v Další způsoby vydělávání p. Jinak co se týče toho programu, tak ano vydělává v podstatě počítač a výběry ty jsou v teď rychlé a je možné vybrat od 1USD a každý den. Takže z tohoto hlediska je plus.

—————

Datum: 25.06.2013

Vložil: krtek

Titulek: Re: Re: Digital Generation

Až na to ,že za 14 dní nebylo přiděleno první vlákno.

—————

Datum: 27.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Digital Generation

Tak je někde chyba, normálně to mají uživatelů v pohodě, takže je potřeba hledat u sebe chybu a ne jinde.

—————

Datum: 28.06.2013

Vložil: Petra

Titulek: Re: Re: Re: Digital Generation

Já jsem to měla hned aktivní skoro, takže opravdu ta chyba musí být někde u vás. Nejlépe napsat na support :)

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: Michael

Titulek: Re: Digital Generation

Digital jede jako hodinky, pokud se Vám nepodařilo aktivovat vlákno, postupujte dle návodu.

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: Mimiki

Titulek: Re: Re: Digital Generation

Já jsem se taky přihlásila, ale nejdou mi vyzvednout peníze. Mají tam nějaký problém s Payzou, která jim vypověděla smlouvu a jiné peněženky mi nejdou nainstalovat. Dám je tam, ale nic se nestane, zase to zmizí. A Payza už nefunguje. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Kliknu na příkaz "request payout of your earnings",otevře se mi okno, které mě naviguje do Profilu, +Setup Paxum account in profile!, +Setup Perfect Money account in profile!, +Setup Egopay account in profile!, ale když to udělám, tak se mi ani při okakovaném setupu nic nezmění. Dělám to správně?

—————

Datum: 05.08.2013

Vložil: David

Titulek: Re: Re: Re: Digital Generation

Nejde vyplatit ? To nic, tak končí všechny podivné projekty.

—————

Datum: 31.05.2013

Vložil: Petr Čermák

Titulek: Qeen Eunike nebo Essens

Dobrý den myslíte si že je lepší být v mlm kde je členství zdarma a žádný povinný odběr,je to firma jménem essens kde se prodávají parfémy.Nebo je lepší Qeen Eunike který pomáhá lidem a z názorů mých známých to opravdu pomáhá.Jinak co se týče qeen Eunike je zde povinnný odběr?

—————

Datum: 01.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Qeen Eunike nebo Essens

Zdravím. Lepší je z mého pohledu určitě Eunike a to i pokud hodnotím názory a zkušenosti lidí. V Eunike není povinný odběr. Ale pokud člověk chce provize, tak musí mít určité kvalifikace, ale co se týče Eunike a plnění podmínek, tak je to opravdu snadné a ceny jsou také nízké a podpora tady v ČR také dobré, protože je to česká firma.

PS: Pokud mi píšete v emailu a máte plnou schránku, tak nemohu odpovědět.

—————

Datum: 01.06.2013

Vložil: Petr Čermák

Titulek: Re: Re: Qeen Eunike nebo Essens

Napište mi rpsosím naa mail : Doommyy2@gmail.cz
Rád bych věděl celý kompenzační plán a podmínky pro odměnování člena

—————

Datum: 01.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Qeen Eunike nebo Essens

Ani toto není dobrý email, když už Gmail, tak to musí být com.
Ale tak místo cz jsem dal com teda.

—————

Datum: 14.12.2013

Vložil: Jaroslav Kovář

Titulek: Re: Re: Qeen Eunike nebo Essens

Do Queen Eunike jsem se zaregistroval tehdy kvůli zkoušce produktů. S tím, že pokud mi produkty pomohou, přiberu si to i jako spolupráci. Produkty mi bohužel nezabraly. Říká se - zaregistrujte se a máte slevu, která se načítá. Slevu dostanete až po nákupu za plnou cenu cca 2tis. Kč. To je zaprvé. Za druhé nikdo vám neřekne dopředu jak je to s pasivním příjmem. Zaregistrujete se jako odběratel a třeba po půl roce se rozhodnete pro spolupráci. Abyste dostali vyplacené provize, musíte dokoupit za měsíce, které jste nenakupovali vyrovnávací množství :-) Převážně jsou v QE odběratelé, pár lidí vydělává slušné částky.
V Essens je po registraci sleva ihned, povinné nákupy zde nejsou a ani není potřeba nic dokupovat zpětně.Pro pasivní příjem ze struktury je velmi nízký nákup 20 bodů, a to nejen z výběru parfémů, ale i dalších produktů ze sortimentu Essens. Taky je vhodné vzít v úvahu, že kosmetika je v produkci na 1.místě v rámci celé EU. Až pak jsou potravinové doplňky, kterých existuje nepřeberné množství. Jinak Essens je taky česká firma, která je už v 7 zemích a postupně bude otevírat další.

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: Michael

Titulek: Re: Qeen Eunike nebo Essens

Určitě Euniké, jasná volba info zde https://kolostrum-cz.webnode.cz/

—————

Datum: 29.05.2013

Vložil: Karel Garáž

Titulek: Otázka

Vážení diskutující,

bylo by možné si s někým z vás domluvit osobní schůzku, za účelem zasvěcení do tohoto podnikání?

S pozdravem
Karel Garáž

—————

Datum: 29.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Otázka

Jak je to myšlené, do kterého podnikání konkrétněji ? Celkově? A vy někoho a nebo někdo Vás?

—————

Datum: 29.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Otázka

PS: Vyřešeno...

—————

Datum: 28.05.2013

Vložil: Petr Čermák

Titulek: Multiclick

Dobrý den,mám zahraniční skupinu na FB kde pořád propagují tento výdělek https://multiclickbrasil.net/ nevím co s tím mají ale ukazují jak jsou na dovolené atd.nemohl by to někdo prostudovat prosím?

—————

Datum: 29.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Multiclick

Dobrý den, pokud se tak na to dívám a celkově jsem projel nějaké informace a názory. Náštěvnost stránky není vysoká a tak celkově mi to nepřipadá nikterak zajímavé. Co se týče nějaké velké propagace, tak tu jsem nezaznamenal.

—————

Datum: 27.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Liberty Reserve mimo provoz

Jedna z nejpopulárnějších internetových peněženek, kterou využívalo velké množství lidí na celém světě, byla zastavena 25. května 2013. Důvodem zastavení je, že se firma se měla podílet na praní špinavých peněz v řádech miliard dolarů.
Úřady ve Španělsku, v Kostarice a ve Spojených státech zatkly pět lidí, mezi nimiž je zakladatel firmy Arthur Budovsky a jeho nejbližší spolupracovníci. Za praní špinavých peněz v oblasti drog a dětské pornografie k čemuž také využíval Liberty Reserve.

Liberty Reserve byl digitální platební systém, kde dochází k nekontrolovaným převodům peněz a není tedy možné sledovat transakce jako například v bankách a díky tomu byla LR mnohdy využívaná k praním špinavých peněz a dalším nelegálním činnostem.

Liberty Reserve bylo sice využíváno ve velkém k zločinům a krádežím počítačovými zločinci z celého světa a provozovatelé proti tomu nic nepodnikali. A hrála také např. roli v legalizaci výnosů z nedávné krádeže 45 milionů dolarů (zhruba 900 milionů korun) ze dvou blízkovýchodních bank.

Na druhou stranu Liberty Reserve také využívalo mnoho obchodů či brokerských firem a mnoho lidí tam mělo nemalé částky na obchodování na burze. Bohužel toto úřady asi moc netrápí, že ne každý dělal pomocí LR podvodné činnosti. Dá se předpokládat, že pád Liberty Reserve značně ovlivní některé věcí na internetu a může spustit i lavinu krachu některých firem jako mohou být některé směnárny a podvodných projektů jako jsou například hyipy.

Mnoho lidí zajímá jedna věc a to, jestli dostanou své peníze zpět. Pravda je ale taková, že pravděpodobnost získání peněz zpět je velmi malá můžeme akorát doufat, protože Liberty Reserve nebyla žádná licencovaná peněženka a peníze na ní byly v podstatě jen čísla, které se směňovaly přes směnárny, řekně pouze digitální měna.

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: petra

Titulek: Re: Liberty Reserve mimo provoz

Jo to je blé no, já tam měla peníze :-(

—————

Datum: 16.05.2013

Vložil: Petr Čermák

Titulek: Karatbars

Dobrý den,chci se vás zeptat ohledně Karatbars, jestli máte nějaké zkušenosti.Děkuji

—————

Datum: 16.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Karatbars

Dobrý den. Nemyslím si, že zlato je dobrý produkt pro mlm a když k tomu připočtu ještě to, že Karatbars nemá zrovna nejlepší ceny, tak to situaci zhoršuje. Obecně investice do zlata je spíše pro ty, kteří se bojí investovat a chtějí stabilní až jisto investici a nechtějí vlastnit peníze, ale místo toho zlato a vyhnout se tak například i inflaci, ale jako co se týče nějakého růstu, tak to se nedá zas tak vyloženě říct a kor v tomto období, kdy je zlato nejníže za posledních x let. Samozřejmě když je níže, tak je velký předpoklad, že zase půjde nahoru. A to je zase možnost obchodu na burze. Ale jinak bych jako investici spíše vyhlížel nějaké akcie než investici do zlata. Proto je to spíše dobré pro nějaké firmy a nebo banky, které mnohdy investují do zlata, ale ty si nevyberou Karatbars, protože jak už jsem zmínil, tak zlato není u Karatbars nikterak levné.
Další problém je výše provizí, které nejsou moc vysoké, ale zase je to binární struktura s unilevlem dohromady, což bych viděl zase jako plus.
I když teda vím, že Karatbars ještě rozjíždí i Zlatou úsporu, což se mi líbí jako vhodný doplněk pro prodej zlata. Jednoduše řečeno lidé nakoupí v partnerských obchodech a místo slevy (cash backu) dostanou slitky zlata. Takže i taková je možnost, ale zase na druhou stranu partnerských obchodů a slevomatů je v této době také mnoho. A otázkou kdo těch pár korun chce do zlata..
Kdybych se měl rozhodnout pro nějaké mlm, tak Karatbars by to nebyl. Ale je to pouze můj názor, nechci nikoho odrazovat.

—————

Datum: 16.05.2013

Vložil: admin

Titulek: směna

Pokud někdo má zájem o směnu. Tedy chce peníze na SolidTrustPay a nebo Payzu, bez toho aby platil nějaké poplatky a nebo aby musel čekat na vertifikaci účtu a než peníze dorazí.
Nebízím jednoduchou směnu. Dostanete na peněženku, například z STP na STP (okamžitá transakce) a pošlete z bankovního účtu na bankovní účet.
Nejlepší možnost, jak dostat peníze na peněženku bezpečně a rychle..
Pokud máte zájem napište mi...

—————

Datum: 12.05.2013

Vložil: Nora Pacáková

Titulek: Rippln

Dobrý den, zajímá mě váš názor na Rippln - jaký je potenciál, má smysl uvažovat o připojení nebo půjde jen o ztrátu času pro většinu účastníků? Děkuji.

—————

Datum: 12.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Rippln

Dobrý den. Tak určitě má nějaký potenciál udělat změnu mezi sociálními sítěmi, i když už jsem v minulosti viděl různé pokusy, tak Rippln je přece jen trošku odlišný program, který je na podstatně vyšší úrovni a má zajímavé plány. Co se týče aplikací, tak je to jasná budoucnost o tom není žádný pochyb, ale do této chvíli zatím žádné projekty na tento způsob neprorazily. Rippln získal během dvou týdnů cca 400 000 členů a to ještě takovým způsobem, že je možná registrace pomocí cílené pozvánky, takže žádný link. Uvidíme, jak projekt začne a i když tam to bude na více fázi, tak tento a nebo další měsíc už by mělo být možné udělat upgrade na člena, který chce profitovat. Protože tam bude možné být normálně zdarma a nebo jako placený člen. Takže takové věci se velmi těžko odhadují, protože pokud nic takového ještě není, tak se nedá nikde inspirovat, že takový model může být úspěšný. I ty největší projekty byly na začátku buď a nebo.

—————

Datum: 12.05.2013

Vložil: Honza

Titulek: Addwallet

ahoj bud spatně počítám nebo ti nevychází procenta u addwallet, a nebo je něco špatně a každýmu dávají něco jiného, počítal jsem to za 11.5 a tam mi vychází 1,38 tak nevím

—————

Datum: 12.05.2013

Vložil: honza

Titulek: Re: Addwallet

ještě jsem zapoměl jsem silver

—————

Datum: 12.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Addwallet

Ok, dík, tak jsem to upravil. Je možné, že jsem to nějak špatně spočítal a nebo se přepsal, protože vždy počítám více dnů naráz.

—————

Datum: 11.05.2013

Vložil: Rici

Titulek: BannersBroker - aktuálně


Ludia ktori su v BB su natahovaci pretoze povieme ako to je do BB su potrebni ludia. Veci ako ze to nie je ponzi a netreba zhanat ludi su somarinou aby sa ludia oblbli bez ludi je moznost zarobku od verzie 2,9 nulova. Dalej vyplaty da sa povedat existuju iba u urcitych jedincov a kopec z tych ludi si vymysla ze nieco dostalo aby natahali dalsich dnu. Vyplaty trvaju mesiace i ked v podmienkach maju ze mozny je vyber i 4 krat mesacen ale to sa este nikomu nepodarilo:) Momentalne nema zmysel do bb vstupovat uz je tolko negativ o nich na nete ze uz neziskaju moc ludi. Tym padom ich caka pomala smrt. Bud ich zavru alebo sa pokusia este nejako ludi natahat dnu alebo padnu sami lebo nebudu mat financie tak sa na nieco vyhovoria napr na spolupracovnikov ze oni za to mozu:)) Kto nepozna ponzi nevie ako funguju lahko sa da chytit. Clovek dava dnu viac ako kedy vyberie tj banners zerie viac penazi ludom ako im dava.

—————

Datum: 11.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: BannersBroker - aktuálně

Přesně tak, pěkná aktualizace :-) Určitě to někomu pomůže. Problémy jsou tam už delší dobu, už v prosinci jsem poprvé upozornil, že se dají očekávat problémy, pokud se nestane zázrak. Který se nestal. Veřím, že i recenze kterou jsem napsal odradila už dost lidí.

—————

Datum: 10.05.2013

Vložil: Tomáš

Titulek: Bsmartinvest a jiné

Chtěl bych diskutujícím a hlavně adminovi poděkovat za seriózní příspěvky a objektivní informace k různým systémům které ne/vydělávají. Mám negativní zkušenost s bsmartinvest.com, kde jsem prohrál svůj kapitál.

—————

Datum: 10.05.2013

Vložil: Markéta

Titulek: Re: Bsmartinvest a jiné

Připojuji se k Tomášovi. Mám zkušenosti s rizikovými investicemi - dobré i špatné. Přečetla jsem dost různých webů a blogů. Často jsou na nich informace vyčtené, zkopírované, různě upravované a zkreslené. Web, kde autor píše vlastními slovy, nic nepřikrášluje, má zkušenosti a navíc přemýšlí (a podle mého názoru dobře), je celkem rarita :)

—————

Datum: 08.05.2013

Vložil: ondra

Titulek: Výdělek

Nasel jsem dobrou stránku kde se zaregistrujete a stáhnete program který když necháte spuštený tak se vám načítají peníze.odkaz:https://coingeneration.com

—————

Datum: 11.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Výdělek

No tak tomu bych důvěru nedával vůbec. Načítají se peníze, ale možná tak fiktivní no...

—————

Datum: 23.04.2013

Vložil: Karel Krásl

Titulek: Bsmart Invest

Zdravím admina,

Nevím jak Tip Invest (který nějaký "chytrák" okopíroval), ale u Bsmartu je nejvýdělečnější a nejrizikovější 7midenní cyklus, což znamená, že abychom přišli o svůj kapitál, musel by přijít chybný tip 7x po sobě. Historie tipaře který pro nás pracuje (Ano, skutečně máme profesionálního tipaře) je taková, že po dobu 4 let nepokazil více jak 6 tipů v řadě za sebou a to se stalo jen jednou. Samozřejmě že riziko zde je, každý ale ví, že pokud chce investovat nějaký kapitál, je zde určitá rizikovost. V každé investici. Když zde porovnáme rizikovost a výdělečnost, tak nevidím důvod neinvestovat. Zvláště pokud připočteme fakt, že investovat se vyplatí (zaplacení měsíčního poplatku 1500kč) již od 1600 kč, vzhledem k bonusům které sázkové kanceláře poskytují.

A to nemluvím o tom, že i kdyby se během prvních pár měsíců pokazilo 7 dní v řadě, tak ale do té doby již mám vyděláno více jak 100% kapitálu, tudíž nic neztratím.

Bsmart náleží firmě Novitum s.r.o. Pokud se chcete přesvědčit, mrkněte do Obchodního rejstříku

O princip zvaný Martingale používaný na ruletě se nejedná, jelikož u Martingale stále zvyšujete sázky a až přijde výhra, bude jen ve výši vaší první sázky. U Bsmart dostane svůj výdělek za každý den. A hlavně! U rulety je to čistá náhoda co padne, my máme tipaře, který má absolutní přehled a významné informace ze zákulisí všech sportů na základě nichž každý den vybere dle svého uvážení nejlepší sázku(y). Nejedná se tedy v žádném případě o náhodný výsledek.


—————