Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 27.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: profitablesunrise

Tak rizikové investice nabízí právě možnost ztráty, vlastně z dlouhodobého hlediska vždy u investicí budou ztráty a zisky, ale je potřeba být profit dlouhodobě. Ale přes hyipy to není uplně správně cesta. Na téma hyipy jsem psal i jeden článek, kde se to dá dohledat v menu - články.
Celkově každý by si měl tvořit nějaký příjem z dlouhodobého stabilního podnikání a právě takové investice dělat spíše jako doplněk. Je potřeba i takové věci mít dobrý přehled, bez zkušeností to nejde. Ano, zase nedá se vše dávat do stejné kupy jsou programy, kde vím téměř s jistotou, že budu dost profit. A co se týče PS tak bylo zajímavé pro mnoho investorů, které by hyipy ani nedělali a nebo pro obyčejné lidi, ale je pořád potřeba brát v potaz reálnou možnost ztráty.
I takové ztráty ale mohou člověka ponaučit a třeba i nasměrovat trošku jinam a nemusít to být v konečném důsledku ztráta, ale přínosná věc pro budoucí aktivity. V PS přišlo více lidí o peníze a někteří zase i tisíce procent plus, ale spíš není dobré číst články na internetu, že je to bezriziková investice, to se pak může nechat laik snadno tím zmást...

—————

Datum: 15.03.2013

Vložil: v

Titulek: OIL OF ASIA

Narazil jsme na společnost OIL OF ASIA jaký na ni máte názor?
Sídlí v Londýně tak na mne budí dobrý dojem.

—————

Datum: 15.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: OIL OF ASIA

Je to klasický hyip, který funguje od půlky ledna. Když započítám reinvestici a vracení vkladu, tak je to zisk přes 900% za 75 pracovních dní a to je opravdu velmi mnoho a bez reinvestice je to přes 300%, to vychází na cca tři měsíce času. Samozřejmě není to reálné dosahovat v investování do akcií takové procenta.
Tipuji, že nedojde k vrácení vkladů ani prvních uživatelů a nebo možná některých ano, aby nastal ještě větší příliv lidí.
Ale je pravdou, že je to jeden z těch populárních hyipů a dá se říct i lepších, ale celkové není vhodné investovat takto náhodně do hyipů, protože z dlouhodobého hlediska to nebude přinášet profit. Dokonce bych si troufl říct, který admin tento program založil. Nezáleží na tom, co má hyip za zabezpčení a nebo ochranu stránek ani jakou má propagaci, protože když se rozhodne majitel, že to zavře hned, tak pak je to problém, který se stává v tomto oboru bohužel velmi často.

—————

Datum: 14.04.2013

Vložil: mhof

Titulek: Re: Re: OIL OF ASIA

Do fondu Oil of Asia jsem investoval přes peněženku STP, ale dopadlo to tak, že fond ukončil spolupráci s peněženkou STP a tím pádem mi moji investici ani úrok nevrátil, prý si mám požádat o refundaci vkladu přímo peněženku STP. Tak jsem to udělal a STP mi refundoval necelou 1/3 vkladu. A dále STP uvedl, že firma Oil of Asia předložila firmě STP padělané a odcizené doklady k STP, takže STP byl nucen účty Oil of Asia zablokovat.
Takže nedoporužuju tam dále investovat, přijdete o peníze.

—————

Datum: 09.03.2013

Vložil: jb

Titulek: minutové opce

Zdravím. Dívám se, že poslední dobou se stávají dost populární minutové opce. A to hlavně ty 60 sekundové, kde je většinou výnos cca 70 % .
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, která platforma je pro tento typ nejvhodnější. Díval jsem se celkem na dost, ale zatím tak nějak jsem nezvolil.
A případně jaký software využíváte ??
děkuji..

—————

Datum: 09.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: minutové opce

Klasické opce mnoho obchodníků využívá pouze jako pojistku své dlouhodobé investice.
Nicméně je pravda, že minuté opce v poslední době zvýšily popularitu. Tam hraje roly to, že broker často tuto formu prezentuje jako relativně snadnou možnost zisku a člověk kde vidí možnost rychlého a snadného zisku, tak tomu věnuje pozornost. Ovšem realita může být trošku jiná. Co se týče možných výdělků a úspěšných strategii v tomto formátu, tak převážně ty 60s jsou považovány mnohdy jako hazard, ale dá se vytvořit určitá strategie, která je sestavená podle pohybů na trhu a opakujících se signálů, případně využívat rychlé a náhlé směry trhu.
Případně mi můžete napsat na email..

—————

Datum: 17.03.2013

Vložil: Václav

Titulek: Re: Re: minutové opce

Od jakých částek se dá s minutovými opcemi obchodovat ?

—————

Datum: 17.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: minutové opce

No záleží vždy na brokerovi, kterého si vyberete. Je mnoho možností, ale je pravdou, že se dá už i od nižší částky u opcí. Může to být třeba od 100 USD vkladu a samostatné obchody třeba za 10 USD. Co se týče minutých a nebo binárních opcím tak je možné, že tady přidám v dohledné době nějaký článek o tom. Případně mi napište na email..

—————

Datum: 02.03.2013

Vložil: Demeryel

Titulek: Dotaz k převodům

Nikde jsem nezjistil jeli možnost si převádět finance z jedné peněženky do druhé, pokud ano rád bych věděl jak, mám peněženku PayPal a rád bych si založil ještě jednu a to Solid Pay, pokud systém neumožňuje převody mezi peněženkami tak to je dost velký problém, rád bych touto cestou nějakou informaci ...

—————

Datum: 03.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Dotaz k převodům

No tak peněženky to neumožnují samozřejmě, ale tak je to možné pomocí směny. Jednoduše někdo by chtěl zase naopak jako vy. Případně směnárna, která podporuje tyto peněžnky to udělá. Případně je možné si založit STP a poslat peníze normálně pomocí kreditní karty.

—————

Datum: 20.04.2013

Vložil: samuel

Titulek: Re: Re: Dotaz k převodům

nedavno som nasiel na nete alertexchanger, ale aj ine stranky na zmenu medzi e-courrency ....
admin : - co si myslite o takych strankach , co sa tyka bezpecia ? viete nejaku serioznu odporucit ?

—————

Datum: 01.03.2013

Vložil: Libor

Titulek: To leave it to live or to let it to die?

Tak co zkusil někdo z vás rozjet ecash nebo rev.reklamu,které se dnes údajně spustili?Nevím jestli to prubnout po té dlouhé době čekání na spuštění,nebo to radši nechat být a zrušit účty.Co se může stát,zavirujem si PC,když si stáhnem ty jejich programy pro spuštění reklam?

—————

Datum: 03.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: To leave it to live or to let it to die?

Nemyslím si, že zaviruje počítač, ale asi nic kloudného to nepřinese. Pokud je známo, tak se jedná o stejné majitele, kteří to nedělali, aby zavirovali někomu počítač, ale aby alespon sami vydělali peníze. Jestli je to něco na způsob tolbaru, tak maximálně může otravovat, nebo zpomalit chod prohlížeče. Ale předpokládám, že někdo v brzké době o tom bude informovat. Co a jak a kolik ne/vydělává

—————

Datum: 01.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Bezreklamky - Bezreklamky.cz

Toto napíši, protože se přece jen dost často mluví o Bezreklamce a mnoho lidí naletělo na zvláštní praktiky. Upozornění se objevilo i několikrát v televizi. Myslím si, že firmu Bezreklamky skoro každý zná a nebo o ni někdy slyšel, protože propagačních reklam bývalo vždy poměrně dost.
Firma Bezreklamky jednoduše poptává reklamní plochy na autech a domech a slibuje vysoké zisky z těchto ploch, které pronajmou určitým firmám. Za pár dnů se v dopise který obdržíte se dozvíte, že tím telefonátem jste vlastně uzavřel smlouvu. Ovšem nikoli na pronájem reklamní plochy, ale za zveřejnění inzerátu na nějakém portálu, kde je vložená vaše nabídka na pronájem reklamní plochy. Musíte tedy platit určitou částku. A pokud chcete odstoupit, tak musíte zaplatit poplatek 3390,- Kč.
Obecně stížnosti jsou na klamavou reklamu, kdy zákazník není dostatečně obeznámen po telefonu. Kde je to formulováno takovým způsobem, že nejsou některé základní a důležité věci zřejmé.
V případě, že jste se stali třeba obětí a nebo potřebujete chcete více informací, tak některé rady můžete najít na webu zde.
https://www.spolecna-obrana.estranky.cz/clanky/aktuality/aktualizovany-strucny-navod-na-obranu-proti-bezreklamky.html

—————

Datum: 15.02.2013

Vložil: adriana

Titulek: AdsProfitRewards

A čo tento program. Aký máte na neho názor ?
Nie je to tiež nejaký podvod, support absolútne nereaguje na dostazy, reg. ľudia nie sú v štruktúre.
A čo Addwallet - mne to príde akoby to bolo od jednej osoby ?

—————

Datum: 16.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: AdsProfitRewards

No tak AdsProftRewards mám přidaný v vznikajících, kdy jsem ho předal před časem, ale sleduji ho už tří měsíce, akorát jsem si nebyl jistý. Vlastně jakoby pořádně nevím, kdo za programem stojí a celkově ten vzhled se mi uplně nelíbí, tak proto jsem to dal do vznikajích, kdy jsem osobně registrovaným lidem řekl, at spíše zatím využívají ten bonus zdarma.. Ale normálně jakoby členům platil i dříve, když byl jiný plán ještě. Tento nový jakoby začíná, ale jsou tam aukce, které nemají ted žádný vliv na výdělky. Takže určitě jakoby co se týče nějakého investování v tuto chvíli, tak bych se do toho vyloženě nehrnul. Já se rozmyslím, jestli budu tento program nějakým způsobem podporovat postupem času, ale zatím to je to spíše ne, než ano..

Nechápu moc ten názor od jedné osoby. Podobnost není žádná, co se týče technických věcí. Není to určitě od jedné osoby(osob)Vím, kdo stojí za Add Wallet. A bez pochyby je to pro mě podstatně důvěryhodnější program, který bude patřit mezi populární programy v tomto roce, vlastně to už je ted.

—————

Datum: 16.02.2013

Vložil: Ada

Titulek: Re: Re: AdsProfitRewards

no čo sa týka tech. vecí do toho sa nerozumiem, len je tu podobnosť tých 120 dní - už teraz však nepamätám kto podľa koho to upravil - jeden z tých programov predlžil dobu zhodnocovania na 120 dní z pôvodných 90.
Ale u addwallet sa mi napr. teraz nepáči tá zmena čo urobili, pôvodné sa balíčky zhodnocovali aj tým, čo nemali zaplatené členstvo, od 12.2. je však zmena, ak nemáš čl. zaplatené, balíček sa nezhodnocuje. Jednoducho tieto zmeny počas funkčnosti programu sa mi veľmi nepáčia. Preto som sa pýtala na tvoj názor.

—————

Datum: 16.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: AdsProfitRewards

Mám určitě pozitivní názor v tuto chvíli na Add Wallet. Když to teda hodnotím s programy tohoto typu. Jako sdílení příjmů atd.
90 dnů bude normální, promo akce je na 120 dnů do konce měsíce.
Členství je povinné a to je dobře, to platí od začátku. Je potřeba obnovit vždy jednou za měsíc.
Žádné změny nebyly, jsou změny pouze k pozitivnímu a taky budou postupně další. Nebo alespon by měly být.

—————

Datum: 13.02.2013

Vložil: admin

Titulek: BannersBroker - BannersBroker.com

BannersBroker je velmi známý program po celém světě, co se týče online výdělků, který má také velké zastoupení v České republice a na Slovensku. Článek má upozornit na některé fakta a pochybnosti s kterými není naprostá většina členů a nebo potencionálních členů seznámena a hlavně jestli je vůbec správné v této chvíli do BannersBrokeru vstupovat.
Abych prvně uvedl mé souvislosti s Banners Broker:
Poprvé jsem se setkal s BannersBroker v lednu roku 2011, tedy více jak dva roky zpět, to bylo vlastně asi dva měsíce, co tento program začal. V té době to na mě působilo jako mnoho jiných programů, které fungují na principu cyklací peněz, takže jsem v té době netušil, že to bude fungovat tak dlouhou dobu. Ale BB procházel postupnou změnou a dá se říct, že na začátku roku 2012 se dostal do toho největšího rozmachu a také se začal objevovat v ČR.

Jsem registrovaný v BannersBrokeru, ale upřímně od začátku je pro mě tato firma pouze cyklační program a každý člen, který je registrovaný v mém týmu tuto moji myšlenku zná. Vlastně už jsem upozornil členy asi dva měsíce zpět, že si myslím, že by mohl být brzy konec. To není nic, co by mě limitovalo, protože na tomto principu funguje mnoho firem. Je to hra a když se ji člověk naučí hrát, tak může vyhrávat. Ale tento fakt by každý člen měl vědět. Ale nejhorší je právě to, že BannersBroker dost lže a klame lidi, to není jen můj názor. Bylo také napsáno opravdu mnoho recenzí na BannersBroker, které se zabývali těchnickou stránkou, jestli funguje BannersBroker způsobem, který uvádí. Tyto recenze prováděli lidé z reklamního průmyslu, takže si ověřili i mnohé další faktory. Naprostá většina vždy dopadla tak, že BB nefunguje způsobem, který o sobě uvádí. Navíc nebyly nikdy žádné důkazy ze strany BannersBrokeru, které by pochyby mohly vyvrátit.

Proč je Banners Broker tak populární ?
To je jednoduchá otázka. Protože člen vlastně nemusí nic dělat, zaregistruje se, zakoupí reklamní panely a pak už jen díky reinvesticím navyšuje balanci. Je to jednoduché. Lidé vyhledávají věci, kdy si mohou zajímavě vydělat a nic nedělat.
Dalším faktorem je tedy zajímavý výdělek. Ano, na internetu je mnoho fotografii účtů různých členů, kteří mají vysoké výdělky. A ostatní to rádi používají jako motivaci pro nové lidi.
Tedy myšlenka snadno vydělaných peněz s minimálním pracovním nasazením a vybudování pasivního příjmu, to je největší lákadlo.
Velmi často se setkávám s lidmi, kteří věří, že BannersBroker je opravdu legální společnost a že si zajistí pasivní příjem třeba i do konce života. Jsem rád, že jsem z této myšlenky vyvedl mnoho lidí a je to věc za kterou si stojím. Vstoupil jsem do BB ne kvůli tomu, že bych všemu věřil , ale z hlediska plusové investice.
Nedostal jsem jediný důkaz za celou dobu, kdy funguje BannersBroker, že by něco nasvědčovalo tomu, že funguje jako popisuje společnost.
Vždy bylo mnoho otázek a málo odpovědí a hlavně důkazů ze strany firmy BannersBroker,
Nejvíce vtipná věta, kterou jsem slyšel a četl velmi často. BannersBroker funguje jako Google, akorát jediný rozdíl je, že BB se dělí o své zisky ze svými uživateli. Aha, to je logické se dělit o své zisky, to firmy dělají rády, je to běžné. Samozřejmě ! BannersBroker to samozřejmě argumentuje, protože oni vlastně obchodují s reklamou a každý člen, který si zakoupí panely, tak firmu podpoří a ty peníze použije a na základě toho se dělí o zisk s členy.

Příliš vysoká návratnost investici.
Neříkám, že BannersBroker je čistě ponzi systém. Myslím si, že určitě s penězi pracují, ale není reálné dělat takové zisky. Takže dochází k tomu, že jsou členové vypláceni z nákupu ostatních členů. Za určitých okolností to taky není nelegální, to je pravda. Přece v obchodu s potravinami si také zákazník nakoupí zboží a z těchto peněz jsou vypláceni zaměstnanci. Ale to je právě to slovo. Zákazník! Zákazník a člen je celkem rozdíl. A to je pravidlo, kterým se Banners Broker s největší pravděpodobností neřídí. Jsou určitá nařízení, co se týče procent a vyplácení, která například uvádí FTC a to že musí být minimálně 51% peněz které byly vyplaceny členům, pocházet od zákazníků.
Další problém je, že kdyby by muselo docházet k přímé úměrnosti, pokud BB stále nabízí stejný zisk členům. Většina investičních firem nabízí investorům výnosy na základě reálného výnosu v daným období. Tyto výsledky se tedy často liší. Ale co se týče BannersBrokeru, tak by muselo docházet k tomu, že čím více peněz v programu, tak tím více by bylo musely být větší zisky a to tedy v přímé úměrnosti. Takový obchod není ale mnohdy reálný, když se jedná o tak velkou návratnost.

Proč si myslím, že BannerBroker bude v dohledné době končit a jak?
Vlastně jsou dva způsoby, jak by mohl skončit. A to že skončí firma sama a nebo zakročím příslušné úřady. A vzhledem k tomu, že si myslím, BannersBroker nemá reálné pobočky a to v tom smyslu, že se tam nenajdou lidé, kteří opravdu zodpovídají za fungování firmy, tak pro místní úřady by to bylo složitější, takže by se mohlo jednat o zastavení domény a to třeba od FBI a nebo FTC.
V tuto chvíli se protahují výplaty, mnoho členů si stěžuje. Tomu nepřispívá ani to, že se podpora BannersBroker téměř vůbec nekomunikuje.

Další faktory, který zdržují a protahují výběry:
- Dlouhá doba schválení osobních dokladů a časté odmítnutí: ID, kde je uvedeno datum vzniku a expirace dokladu. Výpis z tel. účtu, elektřiny, plynu atd. kde je uvedeno místo bydliště a datum.
- Čekací lhůta výplat : Mnoho lidí čeká i měsíc a déle v případě peněženek STP, Payza.
Dlouhá čekací doba na dodání kreditní karty: Nově také BannerBroker už nepodporuje výběry přes jiné procesory než vlastní karty. Problém je, že někteří uživatelé čekají třeba dva měsíce než karta dojde.
To jsou faktory, které protahují výběry a který můžou velmi ovlivnit chod peněz v programu a tím protahovat svůj zánik.

Věci, které se udály v poslední době.
Začátek prosince Irský deník Sunday World. Vytiskl článek, že se jedná o ponzi systém, kde jsou členům podávány pouze lži. Možné se podívat na článek zde .
Začátek ledna Event Banners Broker World Tour pro členy byl zrušený a peníze za lístky mají být vráceny zpět.
Začátek února byly odstraněny na výběr platební procesory Solid Trust Pay, Payza. Možné vybírat jen BB kreditní kartou, kterou je potřeba objednat.

Vypadá to tedy, že BannersBroker už nebude mít dlouhou životnost, ale to ukáže čas. Článek jsem napsal, abych hlavně některým otevřel více oči. Protože mnoho lidí jsou BB uplně posedlí a přes tu vidinu peněz nevidí reálnou stránku.
Hold není všechno zlato, co se třpytí.
Uvidíme postupem času, jak se bude dařit BB dále.

—————

Datum: 01.03.2013

Vložil: Božena Hladká

Titulek: Re: BannersBroker - BannersBroker.com

Ak je to možné, tak rada by som sa dočítala o spoločnosti Banners Broker, že akú úroveň mal BB pred pol rokom, resp. pred rokom a akú má dnes. Pretože som sa dopočula od ľudi, ktorí sú registrovaní v BB už dlhší čas, že mnoho vecí sa vylepšilo a BB chystá ďalšie vylepšenia a navyše vraj vedenie firmy robí svetové turné a predstavuje svoje plány a vízie. Ak je to tak, potom dnešný BB sa čo do kvality a serióznosti nedá vôbec zrovnávať s BB spred roka o ktorom boli pochybnosti.
Je to tak?

—————

Datum: 03.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: BannersBroker - BannersBroker.com

Jak se to vezme. Změny jsou během posledního roku celkem velké, ale jestli jsou plus a nebo mínus, tak to se dá těžko říct. BB peníze vyplácí, ale trvá to dlouho a jsou problémy se chvalováním dokladů, posláním karty. To celé pak působí jako zdržování výplat. Jasně, najde se mnoho lidí, kteří opravdu BB doporučují, ale kdybych to dělal já, tak vyloženě lžu, protože pro mě vše v pořádku není. To že jsou eventy, to je pravda. Jen čas ukáže, ale BB možná bude dělat výraznější změny. Něco jsme o tom slyšel, ale zatím to nechci takto říkat, ale byl by to celkem razantní tah na lidi, kteří nechtějí nic dělat. Ale BB generuje moc peněz na to, aby to mohl být pasivní program, který je založený na reálným zisku z investic v reklamním průmyslu.

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: Rici

Titulek: Re: Re: BannersBroker - BannersBroker.com

Ludia ktori su v BB su natahovaci pretoze povieme ako to je do BB su potrebni ludia. Veci ako ze to nie je ponzi a netreba zhanat ludi su somarinou aby sa ludia oblbli bez ludi je moznost zarobku od verzie 2,9 nulova. Dalej vyplaty da sa povedat existuju iba u urcitych jedincov a kopec z tych ludi si vymysla ze nieco dostalo aby natahali dalsich dnu. Vyplaty trvaju mesiace i ked v podmienkach maju ze mozny je vyber i 4 krat mesacen ale to sa este nikomu nepodarilo:) Momentalne nema zmysel do bb vstupovat uz je tolko negativ o nich na nete ze uz neziskaju moc ludi. Tym padom ich caka pomala smrt. Bud ich zavru alebo sa pokusia este nejako ludi natahat dnu alebo padnu sami lebo nebudu mat financie tak sa na nieco vyhovoria napr na spolupracovnikov ze oni za to mozu:)) Kto nepozna ponzi nevie ako funguju lahko sa da chytit. Clovek dava dnu viac ako kedy vyberie tj banners zerie viac penazi ludom ako im dava.

—————

Datum: 06.01.2013

Vložil: Ivan

Titulek: Pan

Dobrý den.Jsem za jedno s těmi,kdo tyhle klikačky považuje za podvod.Například www.umfragez.com To je podvod za který si mastí kapsu nějaký Rus.Ostatní jenom slepě věří,i já jsem slepě věřil a naletěl jsem.Tak si myslím,že e Cash bude něco podobného.

—————

Datum: 06.01.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Pan

Dobrý den. Ano.. Ale dá se říct, klikačky jsou bud podovd a nebo ztráta času, když se to sečte, tak to vždy vychází, aby se člověk těmto programům vyhýbal. A ti kteří nevěří, tak na to určitě postupem času přijdou sami :-)

—————

Datum: 01.01.2013

Vložil: Jiří Machota

Titulek: Revoluční reklama a Ecash

Dobrý den, zkoušeli jste někdo telefonicky kontaktovat osoby: Jiří Staněk (+420 773 877 637)
Ondřej Zahradník (+420 774 376 747) ve smyslu, kdy se oba projekty spustí? Dnes je 1.1.2013, u Revoluční reklamy opět zbývá nepochopitelných 880 dní a u Ecash CCA 4 týdny. Oba projekty měly začít dnes, takže jsem zaslal e-maily na: info@revolucnireklama.cz a info@ecash.cz s dotazem, kdy se projekty spustí a zatím čekám na odpověď. Pokusím se výše zmíněné osoby kontaktovat telefonicky.

—————

Datum: 01.01.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Revoluční reklama a Ecash

Dobrý den. Revoluční reklama a Ecash je také rozbrán níže , kde tam vidíte zkušenosti a názory ostatních uživatelů. Kdy jsem na tyto programy upozornil, když už začínaly...

—————

Datum: 02.01.2013

Vložil: Jaroslav Mašek

Titulek: Re: Revoluční reklama a Ecash

Dobrý podvečer,teď od nich přišel meil,že pro nedostatek počtu registrovaných partnerů,se spuštění odkládá na 31.01.2013.

—————

Datum: 04.01.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

To samozřejmě ano, ale je potřeba si uvědomit, jestli za to takové programy stojí, protože už technicky vydělají více pouze zakladatelé.
Logicky si stačí říct, kolik každý může vydělat, protože obchodník který si reklamu zaplatí, tak očekává nějakou úspěšnost. Cena tedy na jednoho zákazníka v programu může být například 0,01 Kč. A z té částky jde něco zakladatelům a zbytek jde mezi lidi. S tím že ještě je tam i něco za ref komise, takže to je taky potřeba odečíst. Proto technicky tyto věci kolem reklamního marketingu takto nefungují.
Cíl obchodníka je úspěšná rekla a ne rozdat peníze mezi lidi, kteří se na ni podívají a pak nic nekoupí. Proto to musí být nastaveno, tak aby to fungovalo.
Jednoduše tady nechci rozebírat princip reklamního marketingu a úspěšnost reklamy, trošku jsem se o tom zmínil v jednom článku, kde jsem se snažil upozornit na ztrátu času v podobě klikaček, emailovek apod..
Samozřejmě další důležitý faktor je, že tyto programy můžou být podvod už od začátku !

—————

Datum: 18.01.2013

Vložil: Pavel Šlesingr

Titulek: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Tohle těžko firma rozesílala. Rozesílala pouze tento email.

Vážení uživatelé,

rádi bychom Vás informovali o aktuálním vývoji internetových projektů Revolučníreklama.cz a eCash.cz. V posledních týdnech nás trápí vážné problémy s dokončením obou programů, které mají sloužit k vydělávání peněz pouhým sledováním reklam.

Za vše můžou neshody mezi programátorským týmem a provozovateli projektů. Jedná se tedy o interní problémy, které se snažíme co nejrychleji vyřešit.

Již od úplných začátků vývoje obou projektů jsme chtěli našim budoucím uživatelům nabídnout možnost vydělávat si peníze pouhým sledováním reklam, a proto jsme začali pracovat hned na dvou projektech. Není proto žádným tajemstvím, že se jedná o partnerské projekty.

Na závěr bychom se Vám rádi omluvili za zpoždění startu obou projektů – děláme vše pro to, abychom projekty spustili co nejdříve a Vy jste mohli začít vydělávat. Pokud se nám nepodaří interní komplikace co nejdříve vyřešit a oba projekty v nejbližších týdnech spustit, máme připravené alternativní řešení. Děkujeme za pochopení.

PS: V posledních dnech se nám na emailové schránce množí informace o tom, že posíláme emaily uživatelům, kteří se do projektu neregistrovali. Pravděpodobně se jedná o nějakého vtipálka, který registruje emaily, které nevlastní – pracujeme na bezpečnostních opatřeních, které takové podvodné jednání eliminují. Pokud patříte mezi tuto uživatelskou skupinu a chodí Vám od nás nevyžádaná pošta, přijměte prosím naší omluvu a odhlašte se ze systému ZDE.

S pozdravem a přáním hezkého dne týmy Revolučníreklama.cz a eCash.cz

—————

Datum: 18.01.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Díky za aktualizaci.
Asi jediné, co bych tak vyzdvihl je toto :
,, Pokud se nám nepodaří interní komplikace co nejdříve vyřešit a oba projekty v nejbližších týdnech spustit, máme připravené alternativní řešení."

Myslím si, že během těch týdnu se to nepustí a alternativní řešení, to bych radši ani nechtěl vidět :)

—————

Datum: 07.02.2013

Vložil: Pavel Šlesingr

Titulek: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Problém vznikl sháněním nového programátora. Od 26.1. na tom pracuje.

—————

Datum: 03.02.2013

Vložil: Doporučení

Titulek: Re: Revoluční reklama a Ecash

Žádné z těchto způsobů výdělku nemají cenu, nefungují a nikdy fungovat nebudou, stejně tak jako plnění všelijakých obálek. Neztrácejte čas hledáním, využijte čas efektivněji!
"4. Výše odměny, která se zobrazuje uživateli před oficiálním startem v jeho uživatelském rozhraní po přihlášení, je pouze orientační a v žádném případě nemá uživatel nárok na její vyplacení."

—————

Datum: 07.02.2013

Vložil: Pavel Šlesingr

Titulek: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Budete se divit, ale to je reklama budoucnosti. Na klikačce se dá také vydělat. Musíte si vše dobře propočítat a vybrat dobrou a perspektivní klikačku. Mám ověřeno. Nejprve důkladně odzkouším sám a potom mohu doporučit a poradit. I když z jednotlivce mám téměř 0.00 nic.

—————

Datum: 09.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Není reklama jako reklama. U reklamy vůbec nejde o žádnou budoucnost. Ta byla vždycky a vždy bude, akorát záleží na stylu provedení, které přechází samozřejmě více do televizí a počítačů a případně mobilů. Jak už jsem popisoval, tak klikačka je ztráta času, to je lepší rovnou chodit do práce, protože to ani jako přivýdělek nemůže stačit. A co se týče poměr čas/zisk, tak to se také nevyplatí. Vydělat si pár dolarů za klikání, si myslím že za to nestojí. Ještě jsem se nikdy nesetkal s člověk, který na to po určitě době přijde sám. Ale třeba někoho to může uspokojovat. Přece jen velké množství lidí začáná právě na tom, než se posune dál.
Kdyby lidé věnovali místo času klikání na nějaké učení, jak uspět v nějakém business, tak by v konečném důsledku udělali dlouhodobě mnohem větší výsledek.

—————

Datum: 20.02.2013

Vložil: Pavel Šlesingr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

Nevím jaké klikačky si kdo vybral. Já mám skvělou klikačku. 1,5 hod denně - maximálně a přínos 3500,-Kč/měsíc.

—————

Datum: 21.02.2013

Vložil: horakova

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

no nevim jestli to neni podvod vetsinou ano

—————

Datum: 24.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

A jak se jmenuje ta klikačka ?

—————

Datum: 10.02.2013

Vložil: Jana Valášková

Titulek: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

A mohl by jste mi poradit nějaké ty perspektivní a fungující klikačky?Moc děkuji

—————

Datum: 13.02.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Revoluční reklama a Ecash

A když si to tedy dobře propočítám a správně vyberu, tak kolik bude průměrný zisk na hodinu ? :) To je právě to, co je celkem důležité. Chápu, že mnozí vyhledávají výdělky, kde nemusí investovat peníze. Ale právě to je pak taky o tom, že nikdy nebudou vydělávat nějaké vyšší peníze, které by si třeba i vydělali v zaměstnání. Ale co se týče klikaček, tak aby si člověk vydělal nějakou rozumnou částku za hodinu, tak to by musel opravdu mít dost programů a taky dost lidí v týmu. Vlastně znám někoho ,kdo má větší týmy a desítky klikaček a jestli je výdělek možná v pár stovkách dolarů za měsíc, tak to přeženu. Ale kdyby takové usíli dali někam jinak, tak je z toho pár tisíc dolarů za měsíc. Já určitě výdělky bez investice nevyhledávám, ale právě naopak, ale když bude nějaká zajímavá hodinová sazba, tak teoreticky bych třeba mohl někdo toho využít i na tomto webu, ale silně o tom pochybuji, protože žádná firma nidky do takové reklamy nedá moc peněz, ale o tom už jsem se zmínil ve dvou článkách, které měli lidi odradit od takových programů. Vlastně když mi někdo píše a ptá se mě, co bych doporučil, tak mnohdy také většina lidí říká, že dříve zkoušeli klikačky, ale že tam to moc nikam nevede. Vlastně se říká, že klikačka je dobrá, aby člověk zjistil hodnotu peněz. Ale jsou určitě také jiné věci jako surfy apod, ale tam asi nebude velký rozdíl, co se týče možného výdělku.
Ale je možné, že sekci o výdělku, kde není potřeba investice na stránkách zavedu. Ale takových je minimum, aby to opravdu za něco stálo. Ale když něco bude dobrého, tak čtenáři to určitě uvítají.

—————

Datum: 25.12.2012

Vložil: admin

Titulek: World Prelaunch - Worldprelaunch.com

Pre launch program, který má startovat za 83 dnů a nabízí možnost bezplatné registrace. Kdy můžete vidět své potencionální zisky, různé bonusy za registraci apod.
Tento program je podvod, není reálné, aby to z nějakého hledska mohlo opravdu technicky fungovat, co se týče výdělků. Jedná se tedy s téměř jistotou o sběrnu emailů.

—————