Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 27.07.2013

Vložil: Adéla Kosuková

Titulek: Re: Re: Oslovování zájemců

Dobrý den,myslíte že je správné propagovat to přes inzerce?

—————

Datum: 28.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Oslovování zájemců

No záleží jak se to propaguje a kde. Pokud správně, tak to má účinnost. Je třeba to dělat typově magnetického marketingu, aby to přitahovalo lidi. Ale celé je to složitější a je možné využívat mnoho strategii.

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: Mc.vlada

Titulek: Digital Generation

Jednoduché počty. pokud nemám náladu honit další "duše" a po zkušenosti s jinými internetovými projekty nemám, je celý tento projekt na nic. Když nechám doma spuštěný PC, který jinak využívám cca 1x až 2x týdně hodinu až dvě, a ten odebírá cca 250W, je to za 24 hodin cca 6 kW a je to tedy cca 30 Kč a víc, tedy prodělávám každý den nejméně 5,- Kč. Tak že až někdo přijde se skutečným výdělkem na internetu, dejme tomu v řádu alespoň stokorun měsíčně, podložený smlouvou a maximálně čtvrtletní výplateou, pak se rád zapojím. Ale těmto podvodům už nevěřím. Kdyby se něco takového našlo, kontaktujte mě na mc.vlada@seznam.cz

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Digital Generation

Je dobré, že umíte alespoň spočítat, kolik Vám počítač spotřebuje elektřiny, když nevzládáte vydělávat na internetu.
Co se týče elektrického proudu, tak většina lidí využívá notebook, takže to vychází lépe. Navíc vy mluvíte pouze o jednom vlákně. Jasně, že DG nedělá snad nikdo, aby vydělával 1 USD denně. Můžete si koupit vlákna, nebo spíše musíte si koupit po měsíci free členství, takže takové počty nemají moc smysl. Neříkám, že DG je nějak projekt o kterých bych říkal, že je super, ale jedno je pravda, že není složité vydělávat bez investice pro někoho celkem zajímavé přivýdělky. Třeba 10 000 Kč měsíčně s trošku chtíčem dokáže vydělávat i člověk s velmi nízkými schopnostmi, proto jsem ho také přidal. Ne kvůli mě, ale spíše kvůli lidem.

Další část textu moc nechápu. Ale nevěřím, že to může napsat člověk, který je alespon troškku finančně vzdělaný.
Uvědomte si, jestli chcete podnikat a nebo pracovat. Nemůžete plést hrušky s jablky dohromady. NIKDY Vám nikdo nedá žádnou smlovu v podnikání. To si pletete ze zaměstnáním. Práce za čas, to je uplně něco jiného. Není problém získat na internetu práci placenou od času, ale je otázkou co umíte? Například: Jste dobrý programátor? Jste lepší programátor než ostatní programátoři ? Nebo umíte nějaké věci výrazně lépe než ostatní ? Pokud ano, není problém. Neumíte ? Naučte se je... Nikdo Vám v tom nebrání. Pokud nic neumíte, nemůžete dostat smlouvu, na to zapomeňte zdaleka. Pokud umíte, tak není problém.
To že nevyděláváte vy, to neznamená, že spoustu lidí vydělává na internetu více, než si vůbec myslíte. Například pokud nic neumíte, nebude vydělávat vůbec, pokud se nechcete učit a chtít být lepší, nebude vydělávat vůbec nikdy. Takže je to pouze na Vás, protože je tolik oboru, kdy si můžete vydělávat zajímavé peníze. Akorát je potřeba přemýšlet trošku reálné a nemyslet si, že Vám všechno jen tak spadne do klína, když nebude vůbec nic dělat, tak to prostě nefunguje.
Pokud takto přemýšlíte, tak budete marně hledat něco celý život a ani těch pár stokorun, které by jste chtěl vydělávat nevyděláte..

—————

Datum: 24.07.2013

Vložil: Adéla Kosuková

Titulek: UTS PROFITS ADS

Dobrý den,prosím vás o to,aby jste zkusili program UTS PROFITS ADS.Mně to vydělává dost a myslím si že vydrží dlouho.

—————

Datum: 25.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: UTS PROFITS ADS

Dobrý den. Prosíte lidi, aby to zkusili, to je celkem zajímavé teda :-) ,, Mně to vydělává dost" = No tak dost je relativní slovo, protože se jedná o sdílení příjmů, takže zisky se odvíjí od vkladů a navíc UST bylo dobré jen chvilku, ted už skoro se zastavilo, co se týče sdílení příjmů. Akorát vím, že chystají cykler, který má startovat myslím prvního srpna. To může být zajímavé jako hra. Někdo prodálá, někdo vydělá, ale více lidí prodělá, to je samozřejmě. Možná jako doplněk sdílení příjmů, které nemůže nikdy vydržet dlouhou dobu, tak to může být dobrý tah. Nicméně žádný takový program nemůže vydržet dost dlouho, to je dané a matematika nejde nijak ošidit a prakticky je to vlastně celkem jasné, protože se dá podívat, jak skončily všechny stejný program na sdílení příjmů a jak dlouho to trvalo, ale jak říkám, tady zase ten cykler jako doplněk trošku mění koncept, takže v tomto směru, pokud bude každý týden restart, tak to může vydržet delší dobu a to dokud budou lidé investovat. Otázkou je, kolik lidí bude investovat znovu, když ztratí peníze a kolik nových zatíme ještě nečlenů bude přicházet v průběhu startu cycleru tedy v srpnu...

—————

Datum: 18.07.2013

Vložil: robertallen

Titulek: Join Something New konečně odhaluje svůj účel!

Nyní máte jedinečnou příležitost být s námi u zrodu nové technologické služby, která zprostředkuje lidem na celém světě bezproblémovou dopravu z místa na místo, a která uvolní cestu mobilitě budoucnosti a novým technologiím. Ústecký podnikatel Martin Hausenblas dlouho v tichosti připravoval projekt, který se konečně začíná klubat na svět. Jmenuje se Liftago Taxi. Jde o novou mobilní aplikaci, která přímo propojuje pasažéry (s aplikací Liftago Taxi) a řidiče vozů taxi (s aplikací Liftago Driver) a poskytuje výhody všem zúčastněným.
Vizí technologické služby Liftago je poskytovat bezproblémové dopravní řešenílidem po celém světě a díky moderním technologiím nastolit nový trend v mobilitě. “Náš první produkt z oblasti dopravy jsme proto vybírali s ohledem na tuto vizi i další kritéria,” píše se v oficiálním FAQ.

Zaprvé, produkt musel pocházet z odvětví s nízkou úrovní služeb poskytovaných současnou technologií. Za druhé, muselo jít o odvětví, které ze své podstaty přispívá ke zlepšení současné dopravy ve městech.

Za třetí, odvětví muselo nabízet silný finanční potenciál, aby tvůrci dokázali financovat další produkty a naplnění vize. Všechna tato kritéria splňovalo odvětví taxislužeb, a stalo se tak vhodnou volbou pro první produkt.
Beta testování

V nejbližších dnech se chystáme dokončit beta testování Liftago Taxi a Liftago Ovladač pro Android a iOS. To však neznamená, že dokončení aplikace - naopak, jsme již plánovali řadu inovací v aplikacích pro cestující a řidiče. Naším cílem je uvolnit měsíční aktualizace a volné verze.

Pilot na trh v České republice a na Slovensku

Máme v plánu do konce příštího týdne je start aplikací v České republice a na Slovensku. Do této doby se chystáme spustit plně funkční verze našich webových stránkách liftago.com a publikovat aplikace v Google Play. Dále se budeme řídit úsilí o beta testování iOS aplikace Taxi cestujících Liftago. Spouštění v první vlně zemí (Polsko a Rumunsko) bude následovat brzy po. Naším cílem - přejít na novou vlnu v žádném okamžiku!Jak to funguje?
Používání aplikace Liftago se vyplatí pasažérům i řidičům vozů taxi. Aplikace budou ke stažení zdarma a jejich používání pasažéry nic nestojí. Obě jsou vyvíjené pro platformy iOS a Android. K tomu se připravuje i přehledný web Liftago, který bude sloužit pasažérům, řidičům i marketérům.

Pasažéři se díky Liftago mohou těšit na včasnější, spolehlivější a pohodlnější taxi službu, na výběr řidiče dle hodnocení a zkrácení doby čekání. Vyhnou se také předraženým jízdám a nepříjemným překvapením.

Díky aplikaci Liftago Taxi nebudou již pasažéři muset volat pouze jeden jediný dispečink – budou si moci přímo dotykem obrazovky objednat jakékoliv taxi podle svých potřeb.

Cílový trh: svět
Liftago zajistí pasažérům tuto skvělou službu celosvětově. Mnoho turistů tak bude moci využívat Liftago v místech, které zrovna navštíví. V současné době je web lokalizován do 23 světových jazyků včetně čínštiny, angličtiny, španělštiny, portugalštiny, ruštiny, vietnamštiny, polštiny, indonéštiny nebo němčiny.

Řidiči díky Liftago získají přístup k více zakázkám, přičemž zaplatí pouze minimální, pevně stanovený poplatek za každou objednávku, kterou prostřednictvím Liftago obdrží. Žádné další poplatky jim nebudou účtovány. S Liftago tak mohou poskytovat lepší služby a získat maximum z každé směny.

Cenu za jízdu si taxikáři používající aplikaci Liftago budou stanovovat sami. Nebude žádný stanovený ceník sazeb ze strany Liftago. Tvůrci Liftago také pro taxikáře vytváří materiály, které si budou moci stáhnout a využít k označení svých vozů.

Nedostatek uživatelů – problém č. 1
V současnosti existuje na světě několik mobilních aplikací, které taktéž propojují nabídku a poptávku taxi služeb. Společným jmenovatelem všech těchto aplikací je však nedostatečná uživatelská základna, a to na obou stranách: trpí nedostatkem pasažérů i nedostatkem řidičů.

Projekt Martina Hausenblase proto od začátku ve velké míře sází na komunitní podnikání. Zprvu bylo kolem projektu velké tajemno a zdálky spíš připomínal letadlo – čímž u řady lidí vzbuzoval nedůvěru.

Ukazuje se ale, že opak je pravdou: Liftago je totiž do posledního detailu promyšlený podnikatelský záměr. Komunitní podnikání Liftago využívá některé aspekty multi-level marketingu a affiliate marketingu a vytváří inovativní a výkonný distribuční systém pro rozšíření využití naší technologické služby po celém světě.

Multi-level marketing? Ano, ale…
Stejně jako v případě multi-level marketingu, Liftago vytváří síť distributorů (marketérů). Rozdíl v případě Liftago je ten, že v komunitním podnikání nebudou provozovatelé Liftago nikdy žádat své marketéry (může jím být kdokoliv, i vy) o jakékoliv poplatky nebo platby, ať už při registraci nebo kdykoliv v rámci tohoto programu. S Liftagem jako marketér nemusíte nic prodávat.

Komunitní podnikání Liftago propojuje myšlenku, technologii a know-how. Polovinu zisku (tzv. taxi ride revenue) sdílí se svými marketéry, kteří jsou k šíření Liftago služby po celém světě finančně motivováni. Úkolem Liftago marketérů je zajistit, aby v rámci jejich komunit používalo naše bezplatné Liftago aplikace co nejvíce pasažérů a řidičů.

Na oplátku získávají marketéři finanční podíl z každé jízdy, kterou pasažéři z jejich komunity uskuteční. Tato motivace spolu s tzv. crowd intelligence (“moudrostí davu”) marketérů tvoří základ myšlenky, jak efektivně šířit Liftago po celém světě.

Dopravní revoluce
“Naším posláním je pohnout světem a změnit způsob, jakým lidé využívají dopravu,” píše se na oficiálních stránkách služby Liftago. A autoři pokračují: “Poslední dobou se potvrzuje, že jsme se vydali správným směrem. Stále více velkých společností investuje nemalé peníze do stejné oblasti zájmu: adaptivní tempomaty, automatické parkování, car sharing, Google auta bez řidiče, projekt inteligentních měst od IBM, a tak bychom mohli pokračovat dále.”

Tvůrci Liftago věří, že tyto projekty potvrzují správnost jejich vize: zprostředkovat lidem na celém světě bezproblémovou dopravu z místa na místo, a uvolnit cestu mobilitě budoucnosti a novým technologiím, které přinese.

Aby dosáhli vytyčeného cíle, zvolili svůj první produkt tak, aby odstartoval cestu kinteligentní mobilitě, přinesl dostatečné příjmy pro financování komunitního podnikání a jejich dalších plánovaných produktů.

Služba Liftago by měla být v plném provozu během června 2013. Postupem času chtějí autoři přicházet s dalšími službami a aplikacemi, které pro komunitu budou představovat nové příležitosti, a které budou postupně naplňovat naši vizi bezproblémové dopravy ve světě.

Za využití této přiležitosti neplatíte žádné poplatky. Vaším posláním bude šířit naši bezplatnou aplikaci Liftago mezi pasažéry. Příjem pak získáte už z každé jízdy, kterou Vaši pasažéři pomocí Liftago Taxi uskuteční.

—————

Datum: 18.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Join Something New konečně odhaluje svůj účel!

Odkazy jsme odstranil, protože toto slouží k diskuzi, ne k reklamě. Co se týče aktualizace jako takové, tak uvidí se, jak to bude probíhat po spuštění funkční verze a jaké ohlasy si to postupně získá..

JoinSomethingNew je možné najít zde na webu v menu v Network marketing a dále vznikající projekty.

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: Bennyy

Titulek: Revoluční příjem

Vyzývám všechny lidi, kterým se nelíbí Revoluční příjem, aby vesele pokračovali v šíření jejich vynikajících názorů. Směle do toho, pokračujte !!!

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Revoluční příjem

Nevím jestli je to psáno od zastánce Revolučního příjmu a nebo od odpůrce. Ale každopádně na každý systém se najdou negativní názory a to i kdyby byl nejlepší. To platí ale obecně, ať jde o cokoliv. Já nemám nic proti lidem, co se tomu věnují a ani nic proti lidem, kterým se Revoluční příjem nelíbí. Je to o názorech a různých pohledech.

—————

Datum: 09.07.2013

Vložil: Manik

Titulek: Re: Re: Revoluční příjem

Pane admine a je vůbec technicky možné sloučit výkon počítačů takovýmto způsobem? :-) No a co se týče uváděné adresy "firmy" Digital Generation, tak se jedná pouze o virtuální kancelář.

—————

Datum: 09.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Revoluční příjem

Ano, je možné takto sloučit výkon počítačů. Jsou například různé mining pooly, co slučují PC k těžbě BCT a následně se všichni dělí o zisky, to je výhodnější, protože pokud těží někdo sám, tak pravděpodobnost získání je celkem malá.
Další otázka je, jestli je možné získávat takové zisky z celkem malého výkonu PC, který je Digital Generation poskytnutý. Moc si nemyslím, že to tak opravdu může být a pravděpodobně má také vliv i koupě vláken a příchod peněz do programu.

—————

Datum: 06.07.2013

Vložil: jakho

Titulek: digital generation

Tak jsem se jim upsal. Mam otázku kolik lidí musím mít pod sebou aby se mi to vyplatilo ??

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: digital generation

Tak někdo nemá nikoho a vyplatí se mu, někdo má více lidí a vyplatí se mu to, takže je to celkem jedno. Logicky se to dá vyvodit jaký to má přínos na výdělku. Záleží také na mnoho věcech , jak moc ti lidé budou aktivní, jestli budou free a nebo budou mít koupená vlákna atd. Například pokud celá skupina v prvním vydělá denně 100USD, vy dostanete dalších 20 USD denně. Pokud jste free, tak máte denně jeden dolar pokud máte puštěný počítač, pokud máte vlákna, tak za každý vždy jeden dolar denně. Tak to platí v tuto chvíli alespon..

—————

Datum: 30.06.2013

Vložil: Domča

Titulek: Vydělávejte s Digital Generation

Představení projektu Digital Generation

Úvodem bych Vás chtěl seznámit s tímto zcela novým a vyjímečným projektem, na který určitě nemalá část z Vás čekala. Pomocí projektu Digital Generation (DG), můžete začít používat svůj počítač k výdělku aniž byste se o něj museli starat. Stačí pouze, že ho máte zaplý a jste zaregistrovaní u společnosti DG a máte spuštěnou aplikaci, poté Vám počítač sám vydělává peníze.

Nevěříte? Proč tomu tak je...

Spousta lidí, společností má zapnuté počítače, které se používají k práci, zábavě, sledování filmů, hraní her, surfování, komunikaci. Společnost DG Vám za každý zapnutý počítač zaplatí. Zaplatí Vám za každou sekundu, minutu, hodinu, den, po kterou máte počítač v provozu. Přitom nemůsíte vůbec nic dělat. Žádné klikání, sledování reklam, videí, posílání emailů, nic takového. Společnost DG Vám bude platit, za nevyužitý početní výkon Vašeho počítače.

Jak to funguje?

Každý počítač při samotném fungování má často mnoho nevyužitého výkonu, tak proč jej nezhodnotit? Jestliže poskytnete institutu Digital Generation (DG) zanedbatelnou část výkonu svého počítače v tzv. vláknech (threadech), dostanete za to zaplaceno. Totéž provádíte například běžně i teď (například při používání Skype), jen s tím rozdílem, že o tom ani nevíte a nikdo Vám za to neplatí.

Proč jsou DG ochotni platit a k čemu to potřebují ?

Institut Digital Generation se zabývá složitými zakázkami. Potřebují např. spočítat náročnou "úlohu", která by na výkonějším počítači trvala měsíce. Místo nakupování složitých a drahých počítačů, serverů se rozhodla pro možnost sloučení a tuhle "úlohu" i jiné zakázky, rozdělit mezi více počítačů. Následně místo měsíce, mají "úlohu" vyřešenou a spočítánou během několika minut. A o část zisku s těchto zakázek se dělí s těmi, kdo jim právě poskytnul zanedbatelnou část výkonu svého počítače.



Za poskytnutí části výkonu svého počítače, notebooku, tabletu, jste placeni. Za každých 24 hod. obdržíte 1 USD. Svůj zisk můžete samozřejmě i zvýšit, pokud máte doma např. více počítačů. Dále jste odměňováni i za doporučování této možnosti výdělku. Mnohonásobně můžete také svůj výdělek zvětšit i zakoupením dalších vláken (threadů).



Výplaty lze vybírat denně od částky 1USD na Paxum, PerfectMoney, platební kartu a domluvá se také Pay Pal.



Na začátku Vám bude přiděleno zkušební vlákno na měsíc, pomocí kterého lze vydělat až 30 dolarů za měsíc.
Edit: Odkazy a reklamy nepatří do diskuze.

—————

Datum: 30.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Vydělávejte s Digital Generation

Diskuze je od slova diskutovat a ne na reklamy a navíc Digital Generation už je na tomto webu v menu - Další způsoby vydělávání.

—————

Datum: 29.06.2013

Vložil: Radek

Titulek: PI ?

Zdravím, nedávno jsem na FB viděl chválu na jakýsi projekt PI (snad si to dobře pamatuji - nemůžu to už znovu najít). Nevíte, co to je? A pokud ano, jaký je Váš názor? Díky.

—————

Datum: 29.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: PI ?

Tak záleží jestli to druhé písmeno je velké íčko a nebo malé elko. No pokud íčko, tak to mě nic nenapadá, pokud elko, tak to bude asi PL= Pure Leverage, které mám i zde na webu v Network marketing v menu, kde je rozepsané...

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: PI ?

Tak PI bude Perfect Internet..

—————

Datum: 07.07.2013

Vložil: Michael

Titulek: Re: PI ?

Perfect Internet

—————

Datum: 28.06.2013

Vložil: Jana Pelejová

Titulek: RSV - Dostupné bydlení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli znáte projekt firmy, která si říká RSV system s. r o. Je to česká firma, která nabízí možnost vydělávání..díky

—————

Datum: 28.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: RSV - Dostupné bydlení

Viděl jsme před časem prezentaci na tento program a celkem rychle jsem si udělal názor. No já vím o tom, že v ČR se objevují často firmy podobného konceptu, které také rychle mizí a nebo mění jména. Neříkám, že je to zrovna RSV Dostupné bydlení, ale moc jsem o tom nikde nenašel a dříve asi ani neslyšel. Ale podle všeho už to nějakou dobu funguje.
Každopádně co se týče plánu odměn:
Každý člen platí měsíčně 300 Kč a dostává za to 10 pálených cihel, které jsou jakoby uložené u RSV, ale údajně je možné si je nechat také poslat domů. Dá se říct, že je to takové spoření na bydlení, ale vzhledem k tomu, že než by si člověk naspořil na nový byt a nebo dům, či i obyčejnou rekonstrukci, tak zde má ještě jednu možnost.
Tvořit tým:
Tedy doporučovat tuto firmu dále, kteří také budou platit 300Kč měsíčně.
A opět za každého takového doporučeného člena získáte měsíčně 10 pálených cihel a to platí i do dalších linii, ale nevím jak moc hluboko, to nebylo uvedeno.
V prezentaci byl ten plán vysvětlen jednoduše a působí tak na lidi, že je to snadné, ale není to tak pravda, pokud se zamyslíte. Matematický příklad je sice pěkný, Ale nezapomeňte si také přepočítat kolik lidí je potřeba mít v týmu.
Pokud se to přepočítá, tak za každých 10 cihel, které dostanete si můžete nechat vyplatit 50 Kč. Což je v přepočtu 50Kč z 300Kč,které člen platí, takže to vychází na cca 16% za osobní doporučení, ale také z dalších linií a tipuji, tak do 5lvl, aby to vycházelo správně a zbylo také něco pro firmu. Nicméně to už by se křižilo se zákonem o ponzi systému, kdy může být rozdělování pouze určitě procento členům, pokud není prodej uskutečněn na zákazníky, kteří nejsou členy, což v tomto plánu tak není a vzhledem k tomu že RSV systém s.r.o. má asi sídlo v Praze, tak by to mohl být určitý problém a riziko, nicméně takové věci jdou zase nějako formou obejít, takže může být vše celkem v pohodě po stránce legality. A hlavně z toho plánu není zřejmé, kolik peněz jde zpět mezi členy, takže to vůbec nemohu soudit..

Závěrem...
Je to příležitost, kde je možné si vydělat peníze, ale pokud pomyslím na to, že takto si přesně představuji skrytou pyramidu, i když je to třeba i po stránce legality v pořádku, protože produkt mají, tak pořád se mi to v tom smyslu nelíbí. Další věcí, které bych se celkem bál je dlouhodobost takového programu a to už jen kvůli spornému odměňovacímu plánu. Přesně to jsou ty plány, díky kterým si lidé vytváří pak negativní názory na MLM programy a tím tak hází i špatné světlo na seriózní firmy v tomto oboru, kterých je přece jen celkem dost a mnoho lidí už pak má předsudky díky špatným zkušenostem z minulosti a mohou házet vše do stejného pytle.

—————

Datum: 28.06.2013

Vložil: Jana H.

Titulek: Re: Re: RSV - Dostupné bydlení

Já jsem tu prezentaci dneska viděla ze záznamu a opravdu to vypadá jak nějaká pyramida. Nevím no, ale pro mě by to nebylo.

—————

Datum: 30.07.2013

Vložil: jana

Titulek: Re: Re: RSV - Dostupné bydlení

Známý u této firmy pracuje a vydělává.Firma má v úmyslu fungovat dlouhodobě.Nejedná se o pyramidu.Také uvažuji o spolupráci.

—————

Datum: 08.08.2013

Vložil: milan černý

Titulek: rsvcz@eposta.cz

Vážení pochybovači.. co je a co není pyramida?? systém MLM kdysi získal i nobelovu cenu..je mi 40,mám za sebou i rakovinu štítný žlázy,přes 8 let pracuji jako finanční poradce,už jsem v životě přišel o dost financí od různých systémů,které slibovaly výdělek a nikdy z toho nic nebylo..Firmu RSV jsem potkal na netu koncem října minulého roku.Na jejího ředitele jsem měl snad stovku otázek během týdne,a musím říct,že mi na vše odpověděl bez toho aniž by něco skrýval.tak jsem s nimi začal spolupracovat a dodneška nelituju..Je to první firma,která má etiku jednání,která se svým spolupracovníkům snaží opravdu pomoct..a že pracuje v MLM??Myslíte že když se Vám něco líbí,třeba film,nebo vy dámy jste si koupily kabelku a hned se jdete pochlubit svým známým,není to v podstatě také "referenční marketing"?Jen nad tím nikdo takhle neuvažuje že a nedostáváte za to nic zaplaceno...V podstatě děláte firmám medvědí službu a reklamu zadarmo..:D Nekritizujte něco že to je podvod,že to nefunguje,dokud si to nezkusíte sami..Já jsem se i setkal s panem zakladatelem osobně a musím říct že s tím,co si prožil,a co má za sebou,tak je to jeden z mála lidí na českým finančním trhu,za kterým budu stát celou svou osobností. Pokud budete chtít,napište mi,rád si s Vámi popovídám,s pozdravem a s úctou Milan Černý

—————

Datum: 09.08.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: rsvcz@eposta.cz

Trošku si pletete pojmy. Nevím o tom, že by tady psal někdo pochybnosti, že by to nefungovalo. Samozřejmě, že to funguje. Ale koncept celé firmy je prostě směšný, viděl jsem snad tisíce kompenzačních plánu po celém světě, ale tady jsem se celkem divil. A nepočítám do toho, že je to technicky velmi amatersky udělané. A pokud je majitel, tak super jak říkáte, tak možná by se měl trošku více nad sebou zamyslet. Na druhou stranu je to prostě příležitost pro lidi, což mnozí ocení, ale bohužel je to přesně ta firma, která dělá mlm špatné jméno a to prostože ten koncept odměn je opravdu velmi hraniční a to vím o čem mluvím.
Tak to zkrátka je a pokud někdo trošku rozumí podnikání a mlm a chce mluvit upřímně, tak se to dá říct ještě horšíma slovama.
Ale jinak hodně štěstí s RSV

—————

Datum: 29.09.2013

Vložil: milan černý

Titulek: Re: Re: rsvcz@eposta.cz

vážený pane a vy jste kdo že si dovolujete soudit firmu,kterou neznáte?jaké máte zkušenosti vy?po ostatních chcete minimálně,aby se představili jménem než sem něco napíšou,ale co vy?kdo jste,co jste dokázal v mlm??kolikrát jste byl na našich veřejných videoseminářích,kolikrát jste byl na poradě,kde se rozebírá marketing firmy?a navíc proč dělat něco složitě když to jde zcela jednoduše?jak si dovolujete tvrdit že my jako firma poškozujeme "dobrý jméno" mlm,když o naší firmě a jeho zakladateli nevíte nic??miluju takový vědátory jako vy,kdo dělá že všemu rozumí,dává sem komenty k různým firmám a je "představenej šikovně jako admin" ...pročpak asi??kdybyste byl aspon trochu férový tak tady máte všechny své kontakty jako já na svých oficiálních stránkách..asi tak..je mi 40,zažil jsem opravdu odně firem mlm,10 let jsem pracoval jako klasický finanční poradce,takže český trh znám dokonale,a stále si stojím za tím že RSV je jedna z mála firem,který jednaj férově a seriozně a že tomu kdo pochopí o co nám opravdu jde, tak dá i velice solidně vydělat...a to bez tisícových investic,bez kupování nesmyslných balíčků,nebo refrealů a podobných blbostí.. kdo byste se chtěl podívat na mé stránky a na cokoliv se zeptat tak napište do mailu...

—————

Datum: 04.10.2013

Vložil: milan černý

Titulek: Re: Re: Re: rsvcz@eposta.cz

najednou je ticho po pěšině že?:D aspon je vidět vaše serioznost..

—————

Datum: 06.11.2013

Vložil: hejdal

Titulek: Re: Re: Re: rsvcz@eposta.cz

Jsou to jednoduché počty. Na jedno auto potřebujete 60lidí a to platících, kteří splní stejné podmínky, jako vy. Což znamená, že musí mít každý rovněž 60 lidí.
Při úspěšnosti, dle statistik MLM, 5% je to nerealizovatelné! Při 100% úspěšnosti by se k tomu autu dostalo 1,5% členů projektu. Což je jednoduché, pokud zaplatí a splní podmínky 1.000.000 řidičů, dostanou 66 aut. Docela bláhové, že? Zejména, když uvážíte obvyklou úspešnost, 5%, tak se to už nedá spočítat.
Několik otázek na závěr.
Kdo je pan Schuska, je vůbec vlastníkem firmy? Budete skládat společně miliony do s.r.o., která má ručení několik set tisíc? A prostudujte si projekt Dostupné bydlení, kde si kupujete imaginární cihličky na domeček a kolik musíte zaplatit, aby jste dům dostali? Má firma RSV s.r.o. status spořitelny, nebo banky s dohledem NB? Na jaký účet jdou vaše peníze, je to vůbec účet firmy RSV s.r.o.? Kolik už jezdí aut s reklamou RSV po ČR? Kolik domů již RSV postavilo a má firma oprávnění ke stavební činnosti, včetně autorizace? Nebyl již Petr Schuska za obdobnou činnost trestán? Proč nemůže být jednatelem firmy, kterou prezentuje?
Těch otázek je ještě mnoho, zkuste si nějaké další, ale opodstatněné položit a klidně je sem napsat, třeba vám někdo odpoví.
Můj závěr je jeden. Tento podnikatel využívá ekonomické situace v ČR, kdy se lidé chytají každého h... , které jim nabízí výdělky, ale neuvažují nad výsledky a nepočítají. To, že MLM má v ČR špatnou pověst, si děláme sami, protože vlezeme opravdu do všeho a dáváme prostor těm "chytřejším". Hodně štěstí a úspěchů.
Zdroj: https://www.poradte.cz/spolecnost/25272-zivotni-sance-webnode-cz-funguje.html

—————

Datum: 26.06.2013

Vložil: Tomas

Titulek: Revoluční příjem

Omlouvám se, nevěděl jsem že se nemůžou přidávat odkazy...Takže kdo bude mít zájem si přečíst informace o Revolučním příjmu, tak zadejte na oficiálních stránkách tohoto projektu kód: 1C93D9 bez kódu nelze vstoupit na webovou prezentaci.

—————

Datum: 26.06.2013

Vložil: Tomas

Titulek: Revoluční příjem

Zajímám se o různé internetové výdělky, procházím internet, čtu jak o život, řekl bych že už jsem ten internet asi celý překopal..a pořád mi z toho vychází že nejlepším výdělkem s možností se zajistit do budoucna je Revoluční příjem. Tento projekt (firma) má ambici expandovat do celého světa - bez omezení států. Všechno funguje, nikdy se nestalo, že by něco nefungovalo, firma nekomunikovala, nějak mlžila v odpovědích na mé dotazy, nebo že by peníze přišli alespoň o 1 den později, prostě nic. Všechny informace na webu jsou pravdivé, zlato skutečně existuje v bance. Smlouvy jsou právně ověřené, funguje to prostě na 100%. Pracuji v tomto projektu již dlouhodobě. V souvislosti s expanzí mají být ještě vyšší výdělky, nové webové stránky atd. K dispozici je infolinka, rady a návody k práci, vše z pohodlí domova. Kdyby jste si chtěli přečíst informace o tomto projektu informace tak přikládám odkaz na oficiální stránky projektu Revoluční příjem (Finnet International, s.r.o.)
Edit: NE, odkazy. Toto je diskuze, ne inzerce, to si trošku pletete.

—————

Datum: 26.06.2013

Vložil: Miloslaw

Titulek: Re: Revoluční příjem

Předem chci upozornit, než se na mě zaslepení příznivci rychlých peněz vrhnete a ušlapete mě, že proti MLM jako takovému vůbec nic nemám. Naopak.
Pojďme si ale rozebrat to, co mi na „Revolučním příjmu“, který na principu MLM pracuje (jestli je to ještě MLM a ne letadlo), vadí:

Příliš jednoduché stránky, nedozvíte se potřebné informace
Musíte zadat jméno a email do nějakých kolenek (oblíbený styl prodejců např. Herbalife)
Revoluční příjem je založen na principu „nalákej co nejvíc oveček, ať na to něco trhneš dokud to jde“
Klamavé informace – peníze nevyděláte prací „několik hodin týdně“!! Musíte do toho dát zpočátku maximum svého úsilí. „nemusíte prý nikoho přesvědčovat, nic prodávat“… jak tedy vyděláte?
Pokud vím, dva roky platíte po 990 Kč pouze „úroky“, pak možná budete spořit do nějakého zlata (kde jsou záruky, že firma třeba neprodá falzum, nebo že zlato vůbec dodá?)
Investice čili nákup nebo prodej zlata NENÍ to samé jako kupovat rohlíky v supermarketu – kolik nadšenců, kteří s Revolučním příjmem spolupracují a nabízí to dál, mají informace o finančním trhu, zlatě, vývoji v globálním měřítku, apod. Pořádají se vzdělávací semináře, školení, procházejí „prodejci“ zkouškami, certifikací?
Co je na prodeji či investicích ve zlatě tak revolučního – existuje více MLM firem zabývajících se tímto segmentem. Jenže tam je třeba máknout, osobně se setkat s klientem, vše mu vysvětlit, umět zodpovědět jeho dotazy, vzdělávat se, apod.

8)Revoluční příjem je očividně dalším projektem, který svou kýčovitostí kazí dobré jméno systému MLM – takovýmto způsobem můžete informovat své známé, že v tom či onom kině dávají skvělý film, nikoli propagovat obchod se zlatem v takto zjednodušené formě. Mě osobně by to jako investora odradilo. Mohou jít do toho jen ti, co nakonec ostrouhají, a chtějí mít pádný argument, proč je MLM systém špatný nebo proč se vyvyarovat investicícm do drahých kovů. (Že by snad záměr?)
Lidem nabízející „revoluční příjem“ je dobré se vyhnout. Je tu vysoké riziko, že vám budou mazat med kolem pusy, jsou zaslepeni „revolučním výdělekm“, o zlatě nevědí ani prd a aby byli úspěšní na to jsou moc líní, aby hnuli zadečkem a dělali něco jiného než vkládali bezplatné inzeráty či rozesílali maily. Ano, třeba si koupíte za rok nějaký ostrov v Karibiku i s jachtou :D

Z tohohle už jsem díkybohu vyrostl a jsem rád za zkušenosti, které s MLM mám. Vím, že s takovuhle nabídku není radno mít co dočinění.

—————

Datum: 26.06.2013

Vložil: Tomas

Titulek: Re: Re: Revoluční příjem

Nevýhodou internetu je, že když někdo na něj něco napíše, tak i když to např. admin vymaže, tak to tam stejně zůstane. Proto by si měl raději každý rozmyslet dopředu to, že když už něco na ten internet napíše tak by si měl být sakra jistý aby to byla pravda. Co se týče revolučního příjmu, tak to je internetový projekt právnické osoby...a na ochranu právnických osob existují paragrafy, a pokud ten kdo tyto nepravdivé informace šíří neprokáže že jsou pravdivé, tak může do konce života platit jak mourovatý, no a pokud na to nemá, tak samozřejmě nastupuje exekutor. A to jsou hodně drahé rady...

—————

Datum: 26.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Revoluční příjem

Celkem dobrý popis a názor na Revoluční příjem od Miloslaw.
Před pár měsíce si zde probírala celkem vášnivě Revoluční reklama, což byla blbost, co se týče Revolučního příjmu, tak tam alespoň vydělat jde.
Mě se obecně nelíbí investice kolem zlata ve spojení s MLM, protože ono se čas od času stane, že pak majitel se ztratí s penězi a to zlato opravdu bývá mnohdy takové slovo, které na lidi působí ve smyslu serioznosti. Revolučníh příjm, ale je třeba rozdíl oproti Karatbarsu, které je také zaměřené na zlato a je to takové čistější MLM, dá se říct.
Každopádně se dá souhlasit s tím, že je to celkem hraniční, Revoluční příjmem a přirovnání s finanční pyramidou, ale samozřejmě po stránce právní tento projekt budou mít v pořádku, to si určitě hlídají a naopak celkem veřejně vystupují. Ale chápu, když to někdo říká...
Když jsem to kdysi zkoumal na forech, tak názory obyčejných lidí byly celkem negativní, což se dá předpokládat, protože většina lidí co píše na různé fora, tak mají komplexy si stěžovat, to platí tak nějak obecně,takže to je trošku nevypovídající záležitost co se týče čtení fora pro vytvoření názoru.

Ať je to tak a nebo tak, osobně jsem o registraci do Revolučního příjmu nepřemýšlel, pokud se to někomu líbí a buduje tam úspěšně příjem, tak mu to neberu. Je to české, vydělat se dá a proto to někomu může vyhovovat i přes negativní názory.

—————

Datum: 25.06.2013

Vložil: Jana Kubová

Titulek: Global Publi Cash CZ

Dobrý den, víte něco o tomto projektu ? Mám do toho jít ? Jana

—————

Datum: 25.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Global Publi Cash CZ

Dobrý den, je to obyčejný pyramidový matrix, to je systém, který je tak trošku na zblbnutí lidí, asi jako každý schodový matrix, kde se chodí z pozice do pozice, což si pak většina lidí neumí pořádně spočítat, kolika jsou procentní vůbec výdělky.
Určitě nedoporučuji GlobalPubliCash, kompenzační plán je přesně na zmatení naivních lidí a darovací systém je pro ty, co opravdu moc neví o smyslu vydělávání, je to i tak trošku tah na přesně tento typ lidí, pojem darování.. Vydělat můžete, ale budete muset hledat a hledat nové lidi a pochybuji, že se to bude lidem líbit ale některým jo, ale stejně je to otázka času, kdy se to rozpadne. Na hraní je to dobré, ale pokud chcete opravdu začít vydělávat, tak bych doporučoval hledat jinde, toto Vás jen poučí a to je asi vše. Jo a ještě jeden důležitý bod jsou malé zisky z takových miniaturních investic by jste potřebovala opravdu mnoho lidí. Prostě kombinované matrixy byly vytvořeny na klam pro lidi, tak to prostě je a vždy bude, podobně jako další složité kom. plány.

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: Radek

Titulek: Trading

Jaký je Váš názor na trading - obchodování na burze - především komodity? Máte s ním nějaké zkušenosti?

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Trading

Tak obchodování na burze je jedna z nejlepších možností, jak spravovat své peníze. Ono je celkem jedno,jestli jsou to komodity, akcie a nebo měny, vše je to pákový obchod. Toto téma je dost rozsáhlé, takže napíšu jen takové základní věci. Každopádně co se týče obchodování na burze, tak je opravdu dost mýtů a mnoho lidí má velmi zkreslené představy. Někteří jdou obchodovat s velkým seběvědomím a myšlenkou rychlého zbohatnutí, jak budou dělat desítky procent měsíčně, jiní zase si myslí, že potřebují milony a že vydělají pár procent ročně. Burza je sice vhodná možnost, jak investovat peníze, ale ta doba než si člověk vše osahá a chytne takový ten cit na pohyb trhu trvá nějako dobu. To bývá i někdy v řádu roků, kdy někteří se rozhodnou opravdu věnovat tomu naplno. Trošku problém také vidím v článkách různě na webu, které jsou mnohody daleko od pravdy a taky rady managerů konkrétních brokerů, jsou pouze obchodní tahy, aby si investor vložil peníze, stejně jako například ve sportovním sázení a nebo kasínech, kde také nabízí různé bonusy za první vklad. Každopádně i správně zvolit brokera je velmi důležité. Jeden za základních problému je chápání hodnoty peněz a určité psychické zábrany, mnoho lidí, kteří začají mají problém překonat stránku psychlogii peněz a mají problém s obchodování, to je takový lidský pud sebezáchovy vůči gamblingu. Dalším faktem je, že většina investorů obecně končí v mínusu.
Jak jsem řekl, psát o tom v jednom článku je v podstatě nemožné. Jen bych když to tak shrnu, tak vydělávat se dá slušně, ale není to bez práce, je potřeba se dlouhodobě učit, než člověk začne získávat dobrý cit na ziskové obchody. A pokud jde o výši výdělku, tak to se nedá tak přesně říct, vždy záleží na strategii a hlavně riziku, které si investor zvolí. Z mého názoru jde dělat 20-30% ročně relativně bezpečně a téměř bez rizika. Plánuji do budoucna to rozvádět i zde na webu, ale ještě nevím kdy to přesně bude, každopádně tento rok, ale pokud máte nějaké bližší dotazy, tak mi klidně napište.

—————

Datum: 20.06.2013

Vložil: Honza Forman

Titulek: Re: Re: Trading

Jo to by mě taky zajímalo, tak já počkám, jak to tady bude. Mám připravané nějaké peníze a rád bych se naučil investovat z dlouhodobím výnosem.

—————

Datum: 21.06.2013

Vložil: Marek Š.

Titulek: Re: Re: Trading

Zajímavý příspěvek, taky se těším, až tohle téma tady na webu více rozvinete. Mimchodem tradingu se věnuje server financnik.cz. Znáte ho? A co mu říkáte?

—————