Neváhejte využít diskuzi pro své dotazy! 
Vyjádřete své připomíny, sdělte své zkušenosti a názory, které mohou pomoci ostatním!
 

Odpovědi nejsou seřazeny podle času - (Formulář pro založení nové zprávy je dole)


Diskuze - Máte dotazy?

Datum: 23.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Bsmart Invest

Co se týče matematiky, tak je vše řečeno v recenzi a nelze něco vyvrátit. Pokud člověk umí přemýšlet, tak mu to dojde bez toho, aby to četl. Stejný názor jako mám já bude mít každý člověk co rozumí EV investicím, sázení a ví co je to variance..
Dále do Bsmartu by nešel ani žádný rozumný sázkař. Jediné jak je možné dlouhodobě vydělat v sázení je dělat plus EV sázky, které těžko říct, jestli Bsmart invest má, protože historii krije a ani nechce zveřejnit.
A to co jste napsal je lež, protože co tak vím, tak Bsmart měl minulý rok nějakých 11 po sobě špatných chyb a nevím, kde jste došel na to, že Bsmart funguje 4 roky, respektive pokud nedokáže prokázat veškerou historii sázek, tak to nemá cenu vůbec řešit..

Já chápu, že když je někdo člen něčeho, tak má k tomu určité sympatie. To je jako kdybych přišel do mezi lidi z Amway a říkal, že je to špatná firma, samozřejmě že pro mnohé je ta nejlepší.
At si každý obhajuje systém, jak chce, ale musím to hodnotit objektivně a psát pouze pravdu, neřekl jsem nic vyloženě negativního o těchto projektech, kdyby se jednalo o plus EV sázky, tak by to byl dobrý systém.
Nemá cenu se hádat o pravdě, jak jsem řekl výše, každý kdo tomu rozumí, řekne steně to co já..

A tím, že se tady ještě snažíte získávat lidi kontaktem, tak to mi přijde už ubohé, nahánět lidi můžete jinde, ale ne v diskuzi, která k tomu neslouží.
Nepotřebujete přece žádné lidi, když vyděláváte spustu peněz investicemi.
Zároveň jsem také říkal, že Bsmartinvest je z mého pohledu na lepší úrovni jako je Tip-invest, protože tipy mi připadali rozumnější, ale taky nedává k dispozici dostatečnou historii, kterou jsme nedostal nikdy do ruky.
A to jsem dostal už dříve jednu nabídku z Bsmartu, abych tam dělal managera za slušnější podmínky, ale tak i přes to, že systém je promyšlený dobře, tak dost věcí se moc tají a pokud jsem nedostal do roku kontakty a na tipaře a nebo třeba celou historii a výsledky toho člověka, tak pak nemá smysl se o něčem bavit.
Jak jsme řekl, pokud chce někdo být profit v sázení, tak musí dělat + EV sázky, pokud to Bsmart ted dělá, tak se to dá řešit, pokud ne, nemá smysl řešit žádný investiční systém, který si hraje pouze s variancí, protože jediné na čem se dá dlouhodobě vydělávat je pouze struktura.

Zároven také doporučuji doplnit vzdělání v oboru statistiky, EV - předpokládané hodnoty a variance - určité odchylky od daného středu v porovnání s krátkodobého a dlouhodobého hlediska.

—————

Datum: 23.04.2013

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Bsmart má na seznamu spousty inovací a novinek, teď se hlavně pracuje na marketingu, ale na řadě je i kompletní historie našeho tipaře, která bude přístupná po přihlášení na platformu Bsmart invest. Absolutně nevím, kde jste vzal 11 po sobě jdoucích chyb. A pokud dobře čtete, nenapsal jsem, že by Bsmart funguje 4 roky. Byl přibližně 1 rok ve fázi testování a poté byl jeho finální produkt představen široké veřejnosti zhruba před 3mi měsíci.

Investicemi vydělávám, ano, ale protože můj kapitál není nijak zázračný, tak to zatím není mnoho. A mimo jiné, byl bych hlupák kdybych nevyužil příležitosti manažera a nezvětšil si svůj výdělek. :)

Já rozumím pravděpodobnosti a varianci, mimo jiné jsem se hodně zabýval ruletou a matematiku miluji. Měl byste si uvědomit, že člověk (tipař) který vytváří a určuje kurzy pro sázkovou kancelář je ten samý tipař co dělá pro nás. (Dělal tipaře pár let pro jednu velmi známou sázkovou kancelář) Takže, má velmi dobré zákulisní informace a dostatek zkušeností pro to, aby nám dokázal dávat kvalitní tipy. (Nedávno jsme měli 7x za sebou výhru) Nejedná se zde tedy o hru náhody, na kterou se variance a pravděpodobnost uplatňuje. Nepopírám, že zde jisté riziko je, ale je mnohonásobně menší, než popisujete ve své recenzi.

—————

Datum: 24.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Opravdu nevím, jak dlouho jste v tomto programu, ale naznal jsem, že v tom úplný pořádek nemáte.
Každopádně že jste to dobře napsal a dá se o tom diskutovat a třeba to nejsou příspěvky, které nemají hlavu a patu.
Bsmart krije výsledky za zpětnou dobu, v roce 2012 to dělal, to dobře vím o tom nemusíme diskutovat, měl jsem jednání s Bsmartem delší dobu. Pokud tam dosadil historii, tak nikdo nemůže vědět, jestli není vymyšlená.
Pokud člověk dělal bookmakera, tak by měl vědět, že bude těžko porážet kurzy bookmakerů sázkovek, protože ti také mají dobré info. V této době funguje i spolupráce a jsou experti v každé lize.
Kurzy bývají mnohody výrazněji pod EV. A myslíte si, že třeba hlavní bookmaker Fortuny Hanák dává dobré tipy pro magazín sport? Nebo dobré jsou, ale kurzy jsou také právě v té hodnotě co se týče procent.
Sám Hanák a mnozí další bookmaři nesází profesionálně, protože vše je o kurzech, které bývají nízké co se týče sázkovek, které mají licenci u nás. A pokud člověk zase bude sázet v internetové sázkovce, tak pokud bude ziskový, tak mu bude znemožněno sázet tím, že limity budou snížené, ale tak to zase není taková překážka v porovnání kolik sázkovek je..
Dobře vím jaké jsou reálné statistiky profi sázkářu za celkem dost let, vím co je reálné a co není a taky samozřejmě znám násobící systémy, které kdysi taky už někdo uplnoval, ale to už více roků, pak jsem myslel, že už to dávno skončilo a ted vidím dva programy. Jediný rozdíl je, že je tam mlm strkutura a pokud by tam nebyla, tak by asi nikdo nebyl vůbec.
Takže pokud někdo chce dělat systém kvůli struktuře, tak je lepší si asi udělat nějaký kroužek pyramidových přátel a předávat si peníze mezi sebou a to rovnou 100% , tedy ještě jde výrazné procento majitelům :)

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Koukám že nemá moc smysl o tom s vámi diskutovat. Mimochodem, náš tipař má svůj tým expertů, každý z nich mu sleduje jinou ligu.

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Musíte hlavně také psát věci, které jsou založené na pravdě, tedy mluvit pouze o tom, čemu rozumíte. Takže doporučuji doplnit znalosti v tomto oboru.
Nemá smysl moc řešit takové věci. Kombinované sázky jsou nesmysl, vždy pouze záleží na + EV tipech, jak už jsem řekl výše. Můžu klidně udělat simulace, jaká je pravděpodobnost sérii, ale to bych musel znát hodnotu.
Upřímně nemyslím si, že by nějaký dobrý tipař spolupracoval s Bsmartem, spíše to vidím tak, že někde tipy opisují a nebo mají předplacené tipéry, což může udělat každý člověk.

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

No však říkám, že nemá smysl se o tom s vámi bavit. Já zde předkládám jen pravdivé informace a své zkušenosti. Můžete si dělat simulaci jakou chcete, pokud si budete myslet, že tipy se jen tak dávají od oka na jakýkoli zápas se nám zachce. Očividně "víte" své. Takže si o našem tipaři pochybujte jak chcete, to je jen váš problém. Tipy si sice může koupit každý, ale za vyšší cenu a bez našeho know-how.

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

To by mě zajímalo, kde je to know-how. ?
Takové násobicí systémy jsou již známi od začátku sázení a postavit takovou tabulku násobení a výpočtu není problém pro žádného středně zručného programátora. Není to žádný know-how..
Ale nemá smysl se o tom bavit, zeptejte se klidně i někoho jiného, hlavně někoho kdo rozumí sázení, ne v Bsmartu.

—————

Datum: 25.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Ale já nejsem vyloženě negativní. Jen jsem chtěl upozornit, že ty výnosy, které jsou tak řečeny nejsou reálné z dlouhodobého hlediska, takže ty reálné výnosy jsou jinde. A hlavně taky, že násobení sázek také nic neřeší z dlouhodobého hlediska. Protože jsem poznal různé lidi z těchto systémů a všichni měli společnou jednu věc a to, že nerozuměli sázení, byli to začátečníci, takže ani nechápou moc, co je v sázení reálné a co není a také jak složité může být dlouhodobě profitovat v tomto oboru. Jak už jsem říkal, násobení nic neřeší, jde o jednu věc a to aby byly sázka dlouhodobě +EV. Pokud jsou tipéři dobře, tak teoreticky být mohou, pokud člověk bude vyhledávat dobré kurzy. Ale to je právě to, co jsem říkal od začátku Bsmartinvest historii minulý rok tajil. A tu dlouhou serii proher vím od jednoho člena, ale mě je to celkem jedno, at je 11 proher po sobě, ale jde mi pouze o dlouhodobé +EV sázky, delší řady proher a výher jsou normální a nevyhnutelné. Sázky za posledních pět měsíců v Tip-investu nejsou +EV, ale v Bsmartu to nevím. Pokud tedy vše zveřejňují, tak mi pošlete tu historii na email a já se na to podívám...

—————

Datum: 23.04.2013

Vložil: Tomas

Titulek: Re: Bsmart Invest

Argumentujete zde znalosti matematiky, ale vase procentuelni vyjadreni sance na 6 proher po sobe je spatne.

-> pravdepodobnost, ze 6x po sobe tickety nevyjdou je 0.5^6.

Tj, opacny pozitivni jev, ze alespon jednou za 6 ticketu vyhrajete je (1-0.5^6).

Nehlede nato ze na BSmartInvest je nejmensi interval 7dni..
ale dejme tomu, ze nechame tech 6.

Tim padem pravdepodobnost ze ani jednou za 250 ticketu nevyjde 6 ticketu po sobe je (1-0.5^6)^(250/6) ... (250/6) je pocet serijí 6ti ticketu

a konecne, pravdepodobnost ze pri 250 podanych ticketech nastane situace, kdy bude 6 po sobe jdoucich ticketu prohranych je 1-(1-0.5^6)^(250/6) = 48% , coz je min nez polovina.. za tri ctvrte roku.

Nehlede nato, ze pokud nastane 6 proher, nebo 7 nebo 8... tak nedojde k tomu, ze se cely system sesype a clovek prijde o uspory.. jen bude dalsi den sazka o neco vyssi nez jeho samotny kapital a bude nucen prisypat nejake penize navic, aby se vyhnul ztrate. A davat do takoveho systemu vsechny penize co clovek ma udela jen vul.

PS: S BSmartInvest nemam nic spolecneho, jen docela uvazuji, ze to zkusim ..

—————

Datum: 23.04.2013

Vložil: Tomas

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Ok, tak muj vypocet je asi taky blbe (uvazuji pouze ze ticket nevyjde 6x po sobe v jednotlivych pokusech po sesti, jenze on muze nevyjit po sobe kdekoliv).. Napsal jsem si nato program a pri 250 ticketech to vychazi na nakych 87%

—————

Datum: 24.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

No můj výpočet je správně, počítal jsem to s hodnoutou EV 0 a je potřeba brát v potaz, že variance nezná historii, to je důležitý faktor, který dost často se zapomíná a přesně na tom stojí systém násobení.
Pokud člověk chce být profit, musí sázet jen + EV sázky, neexistuje jiný způsob jak být profit.
Pokud si uděláte simulaci případů třeba i 7 po sobě a nebo 10 po sobě, tak to vyjde uplně stejně z dlouhodobého hlediska. Každá simulace ale bude jiná. Jednou se stane, že konec bude v prvním měsíci, pak třeba v šestém měsící, v osmém atd.. Může mít v druhém roce a nebo 2x ve dvou měsích za sebou, jde o varianci tipera. A je jedno, jak člověk sludej sport a nebo nesleduje, protože bookmakeři jsou také experti na konkrétní ligy a kurzy dávají s hodnoutou cca -15, což je celkem dost. A kor české jako Tipsport a Fortuna nepatří k těm špičkám, co se týče kurzů. Ale je potřeba si neříkat, že něco ne nejpravděpodobné a že se stane tak jendou za takovou a takovou dobu, je potřeba opravdu počítat v reálné hodnotě v EV, tzn kolik má kážná sázka hodnotu. Protože nemůžeme se bavit, že je to třeba 40% měsíčně, když je jasné, že díky některým ztrátám to pak bude klasat a hodnota během roku nemusí být 12x měsíční výnos, ale může být třeba jen 2x měsíční výnos a najednou po rozpíčátání je výnos na úplně jiném procentu.
Vždy je potřeba počítat jen reálnou hodnotu v EV, další počty jsou jen vliv, statistiky, náhody, variance...

—————

Datum: 27.04.2013

Vložil: Ivan Kestler

Titulek: Re: Bsmart Invest

No, Karle nemohu souhlasit, co jsem u BSI byl(3 měs.), tak tip nevyšel 9x po sobě a to hned ve dvou cyklech a já přišel o 2x20tis. Tak na tom nevidím nic úžasného, když jiný tipaři to dávájí na zlomek ceny než 1500kč/m.

—————

Datum: 27.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Ok, díky za info, tak vypadá to, že Karel tam asi moc dlouho není. Násobení sázek je ošemetné, to je pouze tah na lidi. Každý profi tipař nabízí jen kurzy na jednotlivé sázení, ještě jsem se za x roků nesetkal s žádným profíkem, který by násobil sázky, protože to je jednoduše nesmysl.

—————

Datum: 29.04.2013

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

A kdy jste tam byl? Ve fázi testování? Od toho je testování, aby se zjistilo kde by mohli být případné problémy :)

—————

Datum: 29.04.2013

Vložil: Karel

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Jsem u BSI 2,5 měsíce a za tu dobu byla prohra maximálně 4x v řadě. A to jen 2x

—————

Datum: 30.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Hoďte si mincí 75x a pak uvidíte, že třeba se také stane, že nejdelší serie bude 4x stejná strana. Ale je vysoká pravděpodobnost, že už v těchto 75 hodech budou delší serie a z dalouhodobého hlediska je to nevyhnutelné.
Přemýšlet v rámci 2,5 měsíců je totální nesmysl, navíc jak už jsem řekl několikrát, násobení sázek nikam nevede, to už se ví od pradávna. Vy totiž přemýšlíte moc jednoduše a to je problém, to je jako kdyby jste prošel minovým polem a žádná mina by zrovna nebouchla a vy by jste pak tvrdil, že žádné miny tam nejsou..

—————

Datum: 30.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

A ještě jestli máte tedy historii tipů alespon z těch posledních měsíců, které tipy byly nabízeny, rád bych se podíval, pak by se to dalo lépe hodnotit. Jde mi přímo o zápasy, kurzy a jestli vyšly a nebo ne..

—————

Datum: 04.05.2013

Vložil: MIREK

Titulek: Re: Bsmart Invest


"my máme tipaře, který má absolutní přehled a významné informace ze zákulisí všech sportů na základě nichž každý den vybere dle svého uvážení nejlepší sázku(y)."

S Bsmart mám také zkušenosti. A s touhle pasáží nesouhlasím.
Některé typy, rozhodně nemohli být od profi bookmakera. Například sázky na Ligu Mistrů nebo na finále extraligy (zlin-plzen), kde byly kurzy téměř totožné. V daný den, určitě byly více předvídatelné zápasy.

Navíc kolik tak profesionální bookmakeři berou peněz? Určitě nevěřím, že zisky Bsmartu dokážou pokrýt jejich náklady.

A můj kamarád prohrál 10000....

ahoj

—————

Datum: 05.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Bsmart Invest

Nevěřím, že by žádný schopný a dlouhodobě ziskový tipař spolupracoval nějakou formou z Bsmartinvest a nebo Tip-invest. Každý kdo tomu rozumí, tak ví, že násobení sázek je nesmysl a je to pouze klamání lidí. Násobení sázek je systém, který každého jednou položí a přijde o svůj bankroll, proto takou formu nesází nikdo, kdo tomu alespon trošku rozumí. Obyčejně platí pravidlo, že profit sázkaři ani nenabízí prodej tipů a nebo tak. Jednoduše řečeno, kdo je profit nemá potřebu se prodávat.

—————

Datum: 09.05.2013

Vložil: hloupy sazkar:-)

Titulek: Re: Re: Re: Bsmart Invest

A je to tu, přišla jsem o celý svůj kapitál (28000,- Kč), a dnešním dnem zřejmě i ostatní investoři bsmartu (řekla bych, že většina). Bohužel jsem byla v systému jen asi tři týdny a dnešní den byla sedmá prohra. Takže slova prezentovaná na prezentaci firmy byla zřejmě velmi lživá, myslím ta, že tipař se za čtyři roky testování spletl nejvíce 6x po sobě.

—————

Datum: 10.05.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Jasně, to jsou totální nesmysly, to je stejné jako v Tip-invest. Žádné testování není a i kdyby, tak to nic neovlivní, protože když o historii vůbec nejde, to s tím vůbec nesouvisí, co se bude dít v budoucnu.
Ani ty nejlepší portály na světě, které mají nejvyšší úspěšnost, tak jsou tam serie chyb. A násobení sázek je cesta ke krachu to platí úplně všude. Protože to snadno dojde do situace, kdy riskujete velkou částku v poměru, co můžete získat.
Musel jsem se opravdu smát, když jsem si volal s majitelem Tip-investu, který mi volal. Ale jako mě je to jedno, at si každý sází jak chce, ale akorát říkám, že násobení sázek nemá smysl, to ví každý, kdo tomu rozumí. A možná právě proto vznikl i Tip-invest, protože Bsmart už třeba začal mít špatné jméno. No teda alespon majitel Tip-investu řekl, že se zná z majitelem Bsmartu, takže kdoví jak to tam mají přesně...

—————

Datum: 13.05.2013

Vložil: hloupy sazkar:-)

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Bsmart Invest

Moc děkuji za Vaši odpověď i za vaše stránky - byly první co mi otevřely oči - no bohužel pozdě. Ale zase člověk se z chyb učí.

—————

Datum: 20.04.2013

Vložil: Tobi

Titulek: nová perspektivní firma

znáte nový a svým způsobem první a naprosto jedinečný internetový výdělek ?? podle mě je to velmi zajímavý nápad a dokonce se jedná o českou firmu : https://www.joinsomethingnew.com

—————

Datum: 20.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: nová perspektivní firma

JoinSomethingNew je v menu ve vznikajících programech, kde je také popis..

—————

Datum: 29.03.2013

Vložil: Balek

Titulek: sháním někoho kdo by mi převedl peníze na STP

sháním někoho kdo bude vybírat peníze ze Solid trust Pay, a mohl by mi nějaké převést na můj STP účet. Potřebuji minimálně 10$ na poplatek do Add Wallet.

—————

Datum: 30.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: sháním někoho kdo by mi převedl peníze na STP

Možné mi napsat na email a můžeme se domluvit.

—————

Datum: 02.04.2013

Vložil: Erik

Titulek: info o worldgmn

zdravim vas ,,, potreboval by som od Vas radu alebo hodnotenie spolocnosti worldgmn ,,, nieje to zas len nejaky odrb ?? pripadne kde sa docitam o recenziach dakujem

—————

Datum: 02.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: info o worldgmn

Tak otázkou, co si přestavit pod pojmem drb. Ale je to World GMN je společnost, která má celkem zajímavé vize a myšlenky, který postupně realizuje. Jedná se spíše o složité věci, takže ne vždy bude docházet k hladkému průběhu. Kdyby to tak bylo jednoduché, tak by to neměli pouze oni. Takže je to vždy otázka dvou pohledů, kdo vidí, jak se to posouvá a ví zkutečnosti, má trošku přehled a také rád se dívám do budoucna a chce příležitost, tak je to pro něj vhodné. Kdo se jakoby bojí a nebo nic nehledá, tak pro něj to zase nebude. Je to zkrátka možnost, kde se dá zajistit slušný příjem už v této chvíli, ale do budoucna to má větší možnost, než jsou v tuto chvíli v nabídce. Nedovedu říci, jak to bude za rok a jak velký pokrok udělají. A ani nevím, kolik členů mají, akorát vím, že na pozici Master je udajně 300 000 členů, což je dost vzhledem k tomu, jak dlouho fungují.
Nechávají se také zapsat mezi prestižní organizace v Direct Selling Association, kde jsou firmy pečlivě vybírány. Wordl GMN v tuto chvíli prochází kontrolou, které trvá cca rok, kdy ji podrobně sledují.
Další věcí, kterou chystají je vstup na burzu a to v druhé polovině toho roku. A v půlce dubna budou k dispozici do prodejen nový Diamond smartphon a také tablet, který má dobrý v porovníní cena a výkon.
Jednoduše je to firma, která má potencionál do budoucna více než mnoho jiných firem. Je možné ji také najít v menu v Network Marketing a tam je je i popis a nebo registrace a nebo mi přímo napsat a podívat se na webinář...

—————

Datum: 05.04.2013

Vložil: dan

Titulek: Re: Adsprofitreward

Dobrý deň, chcem sa poradiť ohladne adsprofitreward. Neviem či tento systém správne funguje a či vôbec vypláca, zaujímalo by ma to. Som v systéme viac ako 60 dní, ale Bonus Balance sa mi neprevádza na VIP. Maju to tak aj ostatní členovia. Takže si myslím, že to správne nefunguje, neviem možno sa mýlim. Prosím o odpoved, ak viete niečo bližšie.

—————

Datum: 05.04.2013

Vložil: Zdenek

Titulek: Re: Re: Adsprofitreward

Byl trochu změněn kompenzační plán. Původně se měli po 60-ti dnech převést bonusové body rovnou na VIP. Teď si musíte po uplynutí této doby nejpozději do 30-dnů udělat upgrade účtu a to min. na pozici silver,která stojí 10 dolarů. Pak by se vám měli ty bonusové body přehodit na VIP a vy můžete vydělávat. Alespoň takto je to napsané v posledním updatu od firmy.

—————

Datum: 09.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Adsprofitreward

Díky za aktualizaci, já nesleduji Ads tak podrobně, akorát vím, že tam je asi nějaká změna v tomto, protože moc lidí šlo jen free a nedáváli tam žádné peníze.

—————

Datum: 13.04.2013

Vložil: Jan

Titulek: Přivýdělek s Českou firmou bez podvodů a bez vstupních poplatků

Vytvořte si finanční nezávislost. Seriozní výdělek prací prostřednictvím internetu.

—————

Datum: 16.04.2013

Vložil: pája

Titulek: Re: Přivýdělek s Českou firmou bez podvodů a bez vstupních poplatků

no já nevim jestli bez poplatků jdyž si musíš koupit nejaký kafe za 350,-kč a ještě chtějí poslat číslo účtu.To se mi nezdá moc bezpečný

—————

Datum: 18.04.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Přivýdělek s Českou firmou bez podvodů a bez vstupních poplatků

Upravil jsem příspěvek od Jan, asi nechápe, že to není spamerské forum. Jsou tady snad jiné odkazy? Takto si pasivní příjem určitě netvoříte, to je velmi zoufalé a ještě nesmyslný popis firmy.

—————

Datum: 16.03.2013

Vložil: GTI

Titulek: profitablesunrise

Přátelé, nevíte, co se děje s profitablesunrise.com? Stránky již několik dní nelze načíst.

—————

Datum: 17.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: profitablesunrise

Bylo oznámeno, že stránky během víkendu nebudou v provozu. Nicméně samozřejmě je riziko, že nebudou už v provozu vůbec, to je potřeba si připustit také. Přece jen Profitable Sunrise je pouze hyip a to i přes to, že funguje dlouho a je velmi populární, tak bude mít svůj konec někdy.

—————

Datum: 19.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: profitablesunrise

Stránky pořád nejsou aktivní, je celkem dost spekulací, které se povídají, ale nebudu to rozebírat, protože je to zbytečné. I přes to, že funguje velmi dlouho a vydělky byly velmi vysoké, tak by bylo naivní si myslet, že tisíce procent zisku půjde dělat stále. Jednoduše řečeno Profitable Sunrise je hyip, takže i ten má jako každý takový fond s vysokým výnosem svůj konec. Každopádně je možné, že stránky ještě naběhnou a vše pojede dále, ale určitě už je to v tuto chvíli bude velký šrám pro nové investory. Přece jen se dalo předpokládat, že kolem toho dubna bude takový zlom. Investice byly postupem času čím dál více rizikovější a po oznámení nového Long Haul plánu ještě více rizika přibylo, protože právě ty první výplaty mají být na Velikonoce.

—————

Datum: 26.03.2013

Vložil: Matěj

Titulek: Re: Re: Re: profitablesunrise

Program už zmizel z nabídky investičních programů, dá se tedy spíše předpokládat konec než "druhý dech"?

—————

Datum: 27.03.2013

Vložil: admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: profitablesunrise

Psal jsem to v novinkách dne 19.3, já bych to tam klidně nechal jako informační téma, ale byla tam nějaká technická chyba, takže jsem to nemohl upravovat a dodávat nové info.
Jak jsme v podstatě říkal, tento rok už bylo PS čím dál vyšší riziko, ale tak neříkám, že se to třeba nějak nerozjede, ale spekulace bych dal stranou. ALe nemyslím si, že to tak bude a i kdyby, tak důvěru nových investorů bude pryč a to by nikam nevedlo mo...

—————

Datum: 26.03.2013

Vložil: Petr

Titulek: Re: Re: profitablesunrise

A zrovna když jsem tam vkládal 100usd tak pravděpodobně končí :(

—————